Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod sajlem » 01 úno 2011 18:22

Repi píše:
Redy píše::D *stydim*

no ty se moc nesměj, je to tak jak říkám projít si tím musí každej, já sem měl možná to štěstí že mě to opustilo dřív než sem si udělal řidičák a od prvního civica co sem měl to bylo už jenom džejdýjem :D

A kdo říká že budu mít jen jednu crx :-D jedna supersport, druhá JDM *slint*

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 01 úno 2011 19:00

sajlem píše:
Repi píše:
Redy píše::D *stydim*

no ty se moc nesměj, je to tak jak říkám projít si tím musí každej, já sem měl možná to štěstí že mě to opustilo dřív než sem si udělal řidičák a od prvního civica co sem měl to bylo už jenom džejdýjem :D

A kdo říká že budu mít jen jednu crx :-D jedna supersport, druhá JDM *slint*

pokud se ti to splní tak budeš frajer, nechci ti nic říkat a být tu za bručouna ale tohle se ti bohužel asi nesplní a už sem radši nic psát nebudu nebo mě asi zabiješ :D jinak ti teda přeju ať ji doděláš a ať se líbí hlavně tobě a máš z ní radost :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 úno 2011 19:58

v pohodě, lidičky co mají crx miluju, jedině že by mě nějakej sestřelil ve své, to bych nebyl hodnej. já vím že tohle se nejspíš nesplní ale ,.. znáš to nikdy neříkej nikdy, já taky nevěřil že tohle skvelé auto jednou budu mít a ..... mám ho . uvidí se až budu na baráku.

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 20:25

mimochodem, neřekl jestli naráz nebo jestli bude mít nejdřív supersport a pak jdm :D takhle neni skoro pochyb ze by se to nepovedlo :D ale...spousta lidí se nabaží a pak jde dál, málokdo vydrží tak dlouho při jednom typu auta *mrknout*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 úno 2011 20:38

Redy píše:mimochodem, neřekl jestli naráz nebo jestli bude mít nejdřív supersport a pak jdm :D takhle neni skoro pochyb ze by se to nepovedlo :D ale...spousta lidí se nabaží a pak jde dál, málokdo vydrží tak dlouho při jednom typu auta *mrknout*

Notáák nekresli čerta na zed *vytlem* neber mi iluze prostoduchého kluka

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 20:44

neberu, právě že dodávám i se špetkou ukázání mi že sem se spletl *dobrety* *slunce* *trenink* *friends* *pratele*

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 01 úno 2011 20:59

Redy píše:mimochodem, neřekl jestli naráz nebo jestli bude mít nejdřív supersport a pak jdm :D takhle neni skoro pochyb ze by se to nepovedlo :D ale...spousta lidí se nabaží a pak jde dál, málokdo vydrží tak dlouho při jednom typu auta *mrknout*

to je pravda potom by to jdm mohlo být :D a já si taky kolikrát řeknu že by to chtělo nějaký pořádný japonský turbo, nějak už sme si na ten výkon zvyknul ale zatím se držím :)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 21:03

na podobný blbinky bych se vyprd a rovnou šel do nějakýho swapu dvoulitru a basta :lol: pak už si na ten výkon nezvykneš ani v důchodu :lol:

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 úno 2011 21:06

Redy píše:na podobný blbinky bych se vyprd a rovnou šel do nějakýho swapu dvoulitru a basta :lol: pak už si na ten výkon nezvykneš ani v důchodu :lol:

myslíš ? takže ? integra má 2litry ? *slint* *oprava*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 21:12

často se dává do crxa K20, jedna prý jezdí i u kladna *fin* ale cenovka za takovej setup je trochu mimo no...100tisíc klidně...ale...pak.... :twisted:

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 úno 2011 21:17

Redy píše:často se dává do crxa K20, jedna prý jezdí i u kladna *fin* ale cenovka za takovej setup je trochu mimo no...100tisíc klidně...ale...pak.... :twisted:

tak K20 vím že je nedostupná pro mě *cry*

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 01 úno 2011 22:08

Redy píše:často se dává do crxa K20, jedna prý jezdí i u kladna *fin* ale cenovka za takovej setup je trochu mimo no...100tisíc klidně...ale...pak.... :twisted:

100t za motor na swap + další pade za věci okolol a to to radši prodám a koupím integru dc2 :D to je ale rouhání co ?? :D:D

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 22:24

cenově to vyjde stejně,ale spíš tu pujde o to co člověk bude mít...když podepíšeš jednu kupní smlouvu a přijedeš na nějaký sraz s integrou...hm...když vyndáš z crxa D16 a natlačíš tam K20, sešedivý ti z toho procesu okolo nejmíň sto vlasů, budeš mít zatraceně luxusní káru a všichni....uaaaaaaaa... :D

cybermarty
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cybermarty » 01 úno 2011 22:55

to si od loňskýho června vyhrál ve sportce, že tady plánuješ takovýhle ptákoviny? :lol:

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 22:58

kdo? :D si tu pohádkujeme ne, tak nás nevyrušuj akční hrdino :lol: *drinks*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 01 úno 2011 23:03

Já si myslim že nás to za čas pustí všechny a pujdem do novějších aut, z crx za pár let bude veterán a my budem starší a moudřejší :| Ale taky jsem měl plnou hlavu snů o třech crx v nadupaný garáži, ale jak čas plyne tak se začínám vzpamatovávat... A teď přemýšlim že si postavim něco takovýho... Samozřejmě s motorem z CRX :D
Přílohy
Sandrail_Buggy_Wallpaper_34es6.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 23:07

mě to teda nepouští...nevidim problém se vidět jako děda s vnukem jak se prohánim ve svém oblíbeném srazu veteránů s crxátkem našlapanym vším možnym co se na crx dalo v serii dát, podobně jako se teď scházej veteráni s veteránama *fin* neni problém celý crxo vypumpovat, odhlásit atd a prostě ho závřít do některé garáže na chatě apod :) asi jsem takovej sběratel všeho co má nebo mělo v mém životě nějakou hodnotu no :)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 01 úno 2011 23:56

Tak mě to taky nepouští ale už nemam takový záchvaty jako když jsem jí měl prvnim rokem....
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 úno 2011 06:11

Wláďa píše:Tak mě to taky nepouští ale už nemam takový záchvaty jako když jsem jí měl prvnim rokem....

Já je mám od osmi let už. A to je od doby, co jsem poprvé v Brně viděl černé CRX.... Láska na první pohled ! Potom si jedno koupil sestřin přítel a od té doby jsem chtěl crx taky! A nemám ho teďka! Splnil se jeden z mích životních snů
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 02 úno 2011 06:23

je to sranda no, crx je moc pěkný auto, moc pěkně jede a všechno kolem ale když to tu kolikrát čtu tak už mě přijde že to někteří přehání.. přecejenom je to jenom auto a vždycky bude.. nakonec si každej stejně koupí něco jinýho a´t už kvuli rodině, bydlení atd atd.. teď si všcihni říkaj že si ho nechají že to budou mít do smrti.. to sem o jedničce říkal taky a jak to dopadlo.. nějaká taková absolutní zapálenost a´t už pro hondy nebo pro crx u mě už polevuje.. prostě to auto mám a basta.. až mě nebude vyhovovat tak ho vyměním, posunu se dál.. dřív sem si taky říkal že si vživotě nekoupím jiný auto jak hondu.. jo hondy sou pěkný ale za posledních 10let neudělaly pořádný auto, sice vypotili dva civicy type r (což mě strašně mrzí) ale s takovou dodávkou by se mi moc nelíbilo jezdit.. já sem přesedlal z "nekoupím si jiný auto než honda" na "nekoupím si jiný než japonský auto". tento a minulej týdem sem se třeba nadchl pro mazdu rx7 fd, předtím to byl skyline r33 gtr.. sny sou krásná věc, já bych si je chtěl plnit ale né vždycky to de tak jak si člověk představuje a časem mění názory.. a tím končím debatu o úžasnosti crx.. SAYONARA *vtec*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“