ani nevím, co mám na to říct
Moderátor: Minor

A v tomhle případu se jaká voda používá teplá nebo studená?
  A v tomhle případu se jaká voda používá teplá nebo studená?

duncan píše:tak tohle by mě tedy nenapadlo.A v tomhle případu se jaká voda používá teplá nebo studená?
 takže asi studená
 takže asi studená  

Dudla píše:duncan píše:tak tohle by mě tedy nenapadlo.A v tomhle případu se jaká voda používá teplá nebo studená?
vypadal dost zcvrkletakže asi studená

nechci vidět až bude rozlešťovat pozičku
Sabrio píše::D

já to taky asi estihnu vše. Hlavně kvůli financím :-/ ale snad stihnu to nejdůležitější
 já to taky asi estihnu vše. Hlavně kvůli financím :-/ ale snad stihnu to nejdůležitější  což je to dostat do barvy celé crx
 což je to dostat do barvy celé crx 

veliká paráda
 veliká paráda 

lituju že jsem to tenkrat taky nedelal podobně z duvodu že jsem myslel že to musí být strašně drahý
 lituju že jsem to tenkrat taky nedelal podobně z duvodu že jsem myslel že to musí být strašně drahý  ale co neni muže být
 ale co neni muže být 

Petk@ píše:paradalituju že jsem to tenkrat taky nedelal podobně z duvodu že jsem myslel že to musí být strašně drahý
ale co neni muže být
 ). Každopádně tohle ještě neni finální výsledek, ještě to budu lakovat poxidovou barvou do tmavě stříbrný metalízy, pozink by sám o sobě neměl moc velkej smysl protože třmeny jsou železolitinové a i přes pozink by časem začli liškovatět, z fabriky byli na crx taky ve zlatém pozinku a jak vypadají teď. Chtěl bych aby vydrželi co nejdéle proto jsem to udělal takhle.
 ). Každopádně tohle ještě neni finální výsledek, ještě to budu lakovat poxidovou barvou do tmavě stříbrný metalízy, pozink by sám o sobě neměl moc velkej smysl protože třmeny jsou železolitinové a i přes pozink by časem začli liškovatět, z fabriky byli na crx taky ve zlatém pozinku a jak vypadají teď. Chtěl bych aby vydrželi co nejdéle proto jsem to udělal takhle.

Takhle vyrovnaný to vypadá, že je tam toho nějak moc
 Takhle vyrovnaný to vypadá, že je tam toho nějak moc   A to budeš vzadu nechávat starý destičky?
 A to budeš vzadu nechávat starý destičky?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů