Nějaká červená kráska
 Nějaká červená kráska  Byl jsem auto za ní, směrem na Vinice ale nemohl sem se dostat dopředu, předemnou tirák a vedle nějakej vůl co mě nechtěl pustit
 Byl jsem auto za ní, směrem na Vinice ale nemohl sem se dostat dopředu, předemnou tirák a vedle nějakej vůl co mě nechtěl pustit 
Moderátor: Minor

Nějaká červená kráska
 Nějaká červená kráska  Byl jsem auto za ní, směrem na Vinice ale nemohl sem se dostat dopředu, předemnou tirák a vedle nějakej vůl co mě nechtěl pustit
 Byl jsem auto za ní, směrem na Vinice ale nemohl sem se dostat dopředu, předemnou tirák a vedle nějakej vůl co mě nechtěl pustit 

úroda
  úroda

Já tam bydlim, černomodrá. Asi tam necham milostný psaníčko za stěračem
 Já tam bydlim, černomodrá. Asi tam necham milostný psaníčko za stěračem 
Warezz.K píše:čípak je to červený cerátko v Plzni na locháči poblíž Coopu u žlutický uliceJá tam bydlim, černomodrá. Asi tam necham milostný psaníčko za stěračem
 ) jestli ano tak je přítelovo a ve žlutické bydlim já
) jestli ano tak je přítelovo a ve žlutické bydlim já  )
)
 Ačkoliv tady je to boj o místa.
 Ačkoliv tady je to boj o místa. a v září sem přibude ještě jedna CRXa na locháč
 a v září sem přibude ještě jedna CRXa na locháč  už se těšim až mi bude stát před barákem, třeba se potkáme všichni 3
 už se těšim až mi bude stát před barákem, třeba se potkáme všichni 3 

jel jsem v tramvaji tak jsem neměl jak na něj mávnout, ale musím uznat že mu to auto září na všechny strany
 jel jsem v tramvaji tak jsem neměl jak na něj mávnout, ale musím uznat že mu to auto září na všechny strany 

pod partizánskym cintorínom v smere do martina zo žiliny  značka CA - xxxxxxxxx
  pod partizánskym cintorínom v smere do martina zo žiliny  značka CA - xxxxxxxxx Je tu?
 Je tu? jo je tu ale nevidel jsem te
  jo je tu ale nevidel jsem te  
Gattes píše::lol: jo je tu ale nevidel jsem te
 A co delas dnes?
 A co delas dnes?  Muzem dat scuka na mohyly...pozdeji
 Muzem dat scuka na mohyly...pozdeji

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů