sportovní podvozek?ano či ne?
Moderátor: Minor
- sorki61
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
sportovní podvozek?ano či ne?
chci se zeptat mám na autě sportovní podvozek nevím jaký to je značka ani snížení a je už na total takže to dělá rány jako kráva a celý auto odskakuje řekněme víc než si asi kdo myslí a tak nevim zda originál podvozek či sportovní podvozek o snížení 35mm jak vepředu tak vzadu....všem díky moc za rady a přeju pěkně strávený víkend ve ždáru...bohužel jsem se nemohl dostavit,ale tak snad příště a doufám že brzo...popř.cenu a kde sehnet sériovej podvozek...Sorki....
- Pepe666
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: sportovní podvozek?ano či ne?
Já mám sériovej a nemůžu si stěžovat.......záleží co chceš měnit, jestli jen tlumiče, díky kterým máš tužší podvozek, nebo i pružiny, díky kterým dosáhneš snížení světlé výšky vozidla.....sportovní podvozky většinou mívají barevné pružiny i tlumiče. Rozhodně bych se vyvaroval kombinace sériového tlumiče a snížené pružiny, nebo obráceně. Nejlepší je pokud můžeš koupit komplet sadu v případě sportovního podvozku........pokud máš černé pružiny, budou to nejspíš original a k těm můžeš koupit tlumiče např. monroe v autokelly. Mívají tam často akce že koupíš 3 a 4 máš grátis. Nebo jestli chceš top tlumiče tak zainvestuj do japonských ,,Kayaba"....dlouhá životnost a jedny z nejlepších v autotestech
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!
Byt na Tvem miste,tak prvne povymenuju cepy a silentbloky...no a az pote premyslet nad pruzinama s tlumici.Ja serii nikdy nepoznal,tudiz za me jednoznacne snizeny
a rozhodne se taky priklanim ke znacce KYB...
Ne všechny černý pera jsou série. Eibach dělá černý sportovní pružiny. Když jsme u těch barev, Vogltand dělá fialový, KW žlutý, Weitec zelený, Koni červený, FK taky červený, HR myslím modrý, KAW červený a určitě jich bude ještě řada.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- mooonwalker
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
tak ja se taky pripojim, mam na jednom serii, a na druhem kyb a asi uz jiny nechci
je to hodne znat, navic nejsou tak drahy, dokonce lenejsi nez seriove monroe, a navic maji velky vyber, a pokud sahnes po cervenych tlumicich s oznacenim AGX tak mas vyhrano 
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ahoj, já měl sérii a teď mám tvrdé snížené KONI.záleží na tom, co od auta čekáš.. jestli chceš "pohodlí" jdi do série, jestli se ti líbí snížené auto, kde cítíš každý důlek a kamínek na silnici( ložiska a čepy dostávají dost zabrat), běž do sportovního podvozku. Samozřejmě na CRX je už serie poměrně dost tvrdá oproti jiným autům.
Jen si teď nejsem jistý, jestli série má žluté tlumiče nebo ne.. ty sjem tam měl, když jsem ho kopil ale to je otázka spíš asi na Minora..?
Jen si teď nejsem jistý, jestli série má žluté tlumiče nebo ne.. ty sjem tam měl, když jsem ho kopil ale to je otázka spíš asi na Minora..?
- sorki61
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
děkuji moc za všechny rady...ted jenom krátce odpovědi,silentbloky a čepy samozřejme bych vyměnil první ale ty jsou v pořádku a podvozek jako takový je uplně total...pružiny jsou tak unavené že jak je vinutá tak sedí pouze na sobě...jde hlavně o peníze na kolik kde by vyšel seriovej podvozek a oproti tomu sportovní..ale v celé sadě jak péra tak tlumiče...našel jsem jeden značka-supersport..http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/s ... rodej-5580 ........ale také můžete rovnou přihodit silenty nejlevnější variantu a samozřejmě lepší sportovní ale i jiné díly kde se dají levně sehnat...jinak moc děkuju za odpovědi i když upřímně jsem jich čekal víc...pokud chcete můžete mi psát i na mail-sorino56@seznam.cz nebo SZ-jak se komu hodí...to je šumák hlavně budu vděčnej za každou radu....díky Sorki
chosse.j píše:Jen si teď nejsem jistý, jestli série má žluté tlumiče nebo ne.. ty sjem tam měl, když jsem ho kopil ale to je otázka spíš asi na Minora..?
V sérii jsou tam černé tlumiče, u ED9 mají označení SH3 (plus nějaká číslíčka).
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:chosse.j píše:Jen si teď nejsem jistý, jestli série má žluté tlumiče nebo ne.. ty sjem tam měl, když jsem ho kopil ale to je otázka spíš asi na Minora..?
V sérii jsou tam černé tlumiče, u ED9 mají označení SH3 (plus nějaká číslíčka).
takže jsem to koupil už s nějakou úpravou
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Můžete mi poradit s výberem podvozku ? Rád bych nastavitelnej. Pokud budete tak hodní tak přímé odkazy. Normálně bych to prohledával a vymejšlel co a jak ale ... už začínám trochu spěchat, aby se to vše začalo už hejbat ... tak by jste mi moc pomohli, díky předem
Tady něco je http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/ ... e-ED-EC-EE a pokud bys ho chtěl tak info zde http://www.honda-club.cz/forum/album_sh ... c_id=14758 

e-mail: crxr@seznam.cz
Já bych šel teď do tohodle http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=453 Navíc ti Dany zaručí skvělou podporu při údržbě a při zakoupení jeho produktu se můžeš zůčastnit slosování na HD 11 o výhru až 3000,-Kč. No neber to 
Mám KYB a kdybych na auto dával stavitelnej tak buď XYZ nebo D2, ale můj nestavitelnej funguje podle představ. Sajlem chtěl stavitelnej okolo 10k 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
od AP , to je ta levnější varianta ale ... zase ta D2 ,... je nastavitelná i tuhostně ... a může jít dolů až o 12 cm ... ale to už by asi vana ležela na zemi
ale i tak je to lákavé 
kor na našich silnicích bych v tomhle byl rozumnej
příkladem může být silnička na hrad Housku na minulém CRX srazu kde se poznalo kdo už to má opravdu nízko a lítaly jiskry 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:kor na našich silnicích bych v tomhle byl rozumnejpříkladem může být silnička na hrad Housku na minulém CRX srazu kde se poznalo kdo už to má opravdu nízko a lítaly jiskry
Proto chci stavitelnej , já jinak jezdím služebním autem a tohle mám jen na víkend, když příjde chut se projet, tím pádem není problém to mít až u zemně, ale ... pokud bych věděl že ... ho budu chtít někdy využívat delší dobu, tak si ho zvednu aby jsem nic neurval
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
HT88 píše:Bude žehlička?
Co nejníž to půjde ,aby to bylo na naších silnicích realné, počítám s tím že .... budu někde kde ostatní to přeletej ve 30km , tak já to pojedu po milimetrech ale ... co už , čím nižšní auto tím hezčí
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
před face a po face ,.. podvozek se liší tedy v tech zadních ramenech, poface má ... teda v zadu tlumič s koncem do vidličky, a poface VS Vtec ? hmmm ?
Klidně si objednej i to co výrobci píší na EE protože to na něj není
U vteca jde o váhu motoru-čímž se ED pružiny sníží více než by člověk chtěl-motor EE je o dost těžší než ED.
U vteca jde o váhu motoru-čímž se ED pružiny sníží více než by člověk chtěl-motor EE je o dost těžší než ED.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“