Poradil by mi někdo jak udělat dobré audio ?
Tedkom mám staré repráky ve předu ve dveřích, do těch boku vedle zadních lavic jsem tam dal 2x60w reprák , a tedkom bych chtěl dát do plata 2x 120w. Jenže rádio je jen 4x 45w ,a ... nějsem zase ani tak dobrej elektrikář abych veděl co a jak ,....
Určite by bylo dobré tam dát zesliovač, ale co se stane když ho tam nedám ? A jak vyvážit autio ? jak jsem dal ty 60w dozadu tak přední ve dveřích neslyším vůbec a jsem zvedavej co budu slyšet za repro když ty 120w dám až na plato , ....
Jinak nějakou diskuzi o audiu jsem tu nenašel. POkud znáte někdo nějakej dobrej odkaz kde bych se mohl poučit o zapojování audia atd. budu jen rád.
Audio
Moderátor: Minor
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio
Mě by zajimalo jak jsi dal reprak do tech prednich dveří, ja uz jsem se k tomu nedostal, ale to je tak na redukci aneb zrob si sam
tam mas ten malej ne? Pokud mas auto v elektrice tak tam rubni dopredu a nebo si vyrob redukci a dej tam nejaky poradny, muze to byt i bez te krytky ve dverich, dvoupasmo aspon, nekde jsem to tu viděl,a jestli mas kličku na okna tak těsne pod krytkou musi byt ten vetsi (nadstavit) a doufej at se zavře okno
... Na radiu mas balanc ne na predni a na zadni... Další repraky nezapojuj na ty zadní v platu že bys to spojil, kup nějake dobre ovaly a na to zesilovač (predpokladam ze mas cinch nebo ten vysoky out na radiu), nebo sub a nebo oboje
Stejně ti bude hrat vic vzadu nebo tam je lepší ne... Ja mam rad více ze zadu zvuk třeba...
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
no přemejšlím že bych ty co dám do plata .... tak že k něm přítáhnu dráty od tech předních ve dveřích a ty ve dveřích bych zrušil uplně. taky se mi líbí víc když to hraje zezadu a vepředu se dá i bavit.
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to měl já - středy a do plata ovaly + ještě sub...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“