Také dík za takovou pochvalu

! Snažím se co to jde no, vždycky mě mrzelo, že je tu tolik CRXek v bídnym stavu, díky ceně za kterou se prodávali a většinou si je kupovali mlaďasové, který s tim jeli párkrát okolo školy a pak to poslali někam do zdi jídelny

když je teď klub, lidi budou víc o crxu vědět, zajímat se o něj a zjistí, že plno dílů se ostatním lidem válí v garáži, který třeba potřebují a pak se to hned opravuje lépe. V zahraničí kde kluby fungují, jsou CRX pojmem a nikdo si nedovolí pochybovat, že to bylo a je supr auto na takové to domácí ježdění

a i když má 20let, sláva mu rozhodně neopadá a vsadím se že jednou se svojí historií zařadí mezi legendární auta "které v časech své slávy, kdy jich bylo hodně, patřili k oblíbeným sporťákům pro mladý"

bylo by dobré i do naší zemičky zakořenit v lidech názor že kdo tohle auto má, že to je opravdu srdcař a 90% z těch aut, jsou v moc hezkém stavu a ani po 20ti letech si s nima není radno na sprintech a podobně zahrávat

to doufám přijde tak nějak samo, právě kvalitou našeho klubu na které se podílíme všichni, já můžu tak maximálně dodat hezký prostředí zde

a kvalita klubu roste a to co plánují někteří tito srdcaři, to budou opravdu pecky a ostatní budou jen říkat: co to,hergot tam to fakt frčí...a kdyby byť jen jedinej klučina nebo holčina si řekli...ty jo,tam to frčí a to auto je pecka i na svůj věk,do toho půjdu...moje mise je splněna

a už dost rozkecávání se