1G kapid CRX
Moderátor: Minor
- Jindřich
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Re: kapid CRX 1.g
Jsi borec,jen tak dál 

Ty jo,fakt mazec velikej:-)To bude velka vonavka...
Prosimte proc jsou ty zadni lemy tak pomackane???

lazzzik píše:Ty jo,fakt mazec velikej:-)To bude velka vonavka...
Voňavka to určitě nebude, ale z dálky to bude dobrý
 . Ten jeden bok jsem vyměňoval, prohnul se mi, snažil jsem se to opravit a posr.. jsem to ještě víc. Prohlé jsou oba, protože jsem je vařil hrozně rychle a bylo mi jedno, že se zkroutí. Důvod zde
. Ten jeden bok jsem vyměňoval, prohnul se mi, snažil jsem se to opravit a posr.. jsem to ještě víc. Prohlé jsou oba, protože jsem je vařil hrozně rychle a bylo mi jedno, že se zkroutí. Důvod zde 
Dneska kitována střecha. Samozřejmě jsem se probrousil až na kov, takže půjde do plniče, pak do jemného kitu, znova do plniče a hurá do laku  

Pustil jsem se do stříkání podvozku a samozřejmě jsem skončil dřív než jsem začal  . Nevim jak mi ty lidi radí s použitím množství základové barvy, plniče, laku a body, ale spotřeboval jsem min. 2x, 3x víc než mi bylo každým doporučeno
. Nevim jak mi ty lidi radí s použitím množství základové barvy, plniče, laku a body, ale spotřeboval jsem min. 2x, 3x víc než mi bylo každým doporučeno   . Zítra se dokoupí body a podvozek bude hotov. Dosti lidem se nelíbí moje křivá střecha
 . Zítra se dokoupí body a podvozek bude hotov. Dosti lidem se nelíbí moje křivá střecha   , takže jí budu muset ještě jednou překitovat a pak snad naposled do laku
 , takže jí budu muset ještě jednou překitovat a pak snad naposled do laku  . Příští týden by mi měl dorazit dáreček a pak pomaličku nastrojovat.
 . Příští týden by mi měl dorazit dáreček a pak pomaličku nastrojovat.

. Nevim jak mi ty lidi radí s použitím množství základové barvy, plniče, laku a body, ale spotřeboval jsem min. 2x, 3x víc než mi bylo každým doporučeno
. Nevim jak mi ty lidi radí s použitím množství základové barvy, plniče, laku a body, ale spotřeboval jsem min. 2x, 3x víc než mi bylo každým doporučeno   . Zítra se dokoupí body a podvozek bude hotov. Dosti lidem se nelíbí moje křivá střecha
 . Zítra se dokoupí body a podvozek bude hotov. Dosti lidem se nelíbí moje křivá střecha   , takže jí budu muset ještě jednou překitovat a pak snad naposled do laku
 , takže jí budu muset ještě jednou překitovat a pak snad naposled do laku  . Příští týden by mi měl dorazit dáreček a pak pomaličku nastrojovat.
 . Příští týden by mi měl dorazit dáreček a pak pomaličku nastrojovat.- James
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Hrozná vražda drbat zrezlou nádrž
Musím souhlasit

Tak jsem si byl dnes pro zadní nárazník od místního člena. Bude na něm kopec práce, jelikož mu dal někdo opravdu zabrat, ale už mam 2ks a doufam, že z toho jeden kloudnej udělám  . Děkuji
. Děkuji

. Děkuji
. DěkujiRe: kapid CRX 1.g
no mohl jsi udělat lepší foto   myslím že spokojenost na obou stranách..... Už jenom kvůli té cestě bych ti ten zadní dal zadara
   myslím že spokojenost na obou stranách..... Už jenom kvůli té cestě bych ti ten zadní dal zadara  nic méně za jeden a půl spínače skoro zadara..
  nic méně za jeden a půl spínače skoro zadara..

myslím že spokojenost na obou stranách..... Už jenom kvůli té cestě bych ti ten zadní dal zadara
   myslím že spokojenost na obou stranách..... Už jenom kvůli té cestě bych ti ten zadní dal zadara  nic méně za jeden a půl spínače skoro zadara..
  nic méně za jeden a půl spínače skoro zadara..Re: kapid CRX 1.g
Popelka píše:no mohl jsi udělat lepší fotomyslím že spokojenost na obou stranách..... Už jenom kvůli té cestě bych ti ten zadní dal zadara
nic méně za jeden a půl spínače skoro zadara..
Bál jsem se jet blíž, aby se něco nestalo a zrovna tam někdo odbočoval, takže jsem byl rád, že jsem to ubrzdil, když jsem si tam hrál s mobilem