Moderátor: Minor
Wláďa píše:Akorát v tom hodnocení vzhledu bych to udělal tak, aby každej ke každý kategorii napsal 3 SPZ podle toho jak to kdo vidí... Je mi jasný že pak to sčítání hlasů bude náročnější ale anulovala by se možnost, že by všichni hlasovali třeba jen pro jeden, nebo dva motory... Taky by to chtělo ty lístečky vytisknout aby všem bylo vše jasný a nemusel se každej druhej vyptávat, jak to vlastně je (jako já debil minule)... Beru si to na triko a lístečky vyrobim, na srazu Péťovi předám
Myslim si že 50ks by mohlo stačit ne?
Petk@ píše:Wláďa píše:Akorát v tom hodnocení vzhledu bych to udělal tak, aby každej ke každý kategorii napsal 3 SPZ podle toho jak to kdo vidí... Je mi jasný že pak to sčítání hlasů bude náročnější ale anulovala by se možnost, že by všichni hlasovali třeba jen pro jeden, nebo dva motory... Taky by to chtělo ty lístečky vytisknout aby všem bylo vše jasný a nemusel se každej druhej vyptávat, jak to vlastně je (jako já debil minule)... Beru si to na triko a lístečky vyrobim, na srazu Péťovi předám
jestli do dobře chapu tak na tom papírku by byly např, 3 řadky
1řadek SZ miss crx
2řadek SZ nej kola
3řádek SZ nej motor teklenc jsi to myslel ?
Wláďa píše:Petk@ píše:Wláďa píše:Akorát v tom hodnocení vzhledu bych to udělal tak, aby každej ke každý kategorii napsal 3 SPZ podle toho jak to kdo vidí... Je mi jasný že pak to sčítání hlasů bude náročnější ale anulovala by se možnost, že by všichni hlasovali třeba jen pro jeden, nebo dva motory... Taky by to chtělo ty lístečky vytisknout aby všem bylo vše jasný a nemusel se každej druhej vyptávat, jak to vlastně je (jako já debil minule)... Beru si to na triko a lístečky vyrobim, na srazu Péťovi předám
jestli do dobře chapu tak na tom papírku by byly např, 3 řadky
1řadek SZ miss crx
2řadek SZ nej kola
3řádek SZ nej motor teklenc jsi to myslel ?
Přesně takhle, nebo by v tom byl nějakej problém? A nebo to pak ještě rozstříhat a mít na všechno extra papírek, to už je ale jedno...
Martin666 píše:Jinak, nejsem zapsaný, že budu na CRX srazu
Dudla píše:Wlado dobrej nápadakorát by to chtělo asi možná radši víc ták 70ks vém si že většinou se jezdí ve dvouch tákže minulej rok bylo asi 34crx ták zhruba 68lidí je to docela ranec někteří jedinci jedou i ve 3
blazni
nedej bože ve 4
![]()
PS: jak jste na tom se zasobama alkoholu?? Já jsem dneska byl v makrunakonec jenom litr a půl rumu
snad to bude stačit
Vranys píše:Zdravím tak se taky přidávám a potvrzuji svoji účast) bude to premiéra, tak se snad vydaří!
LJay píše:Já budu muset tenhle ročník bohužel oželet, protože mi odešlo ložisko v turbu a opravit to do víkendu rozhodně nestihnu. Tak si to tam pořádně užijte i za mně.
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host