Chcem sa spytat.
CRX ma v predu svetla zo skla. Take to stare vrstvene sklo aby lamalo svetlo a usmernovalo ho spravnym smerom.
Chcem sa opytat, da sa pieskovanim toto sklo vyhladit aby bolo v podstate cire?
Pieskovanie svetiel
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pieskovanie svetiel
Ne e, to je blbost.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
da sa to nejako docielit u sklenenych svetiel? Alebo je ine riesenie? moc sa mi nechce upravovat vakuovo tvarovany plast podla svetiel ale ked nebude ina moznost. 

- Akuma no Zeto
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, nech povedia kompetentny, alebo niekto skusenejsi
ale myslism si ze ked to nejde opieskovat tak ani vybrusit, ci?
A este mi nieje jasne, to svetlo ma vonkajsiu cast ciru a druhu strukturovanu? alebo je sta struktura zaliata medzi sklami? Ci to je blbost?

A este mi nieje jasne, to svetlo ma vonkajsiu cast ciru a druhu strukturovanu? alebo je sta struktura zaliata medzi sklami? Ci to je blbost?

Sklo zevnitř by mělo být strukturované.Rěšilo se to na tuning foru: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... a&start=60
Snad ti to pomůže.
Snad ti to pomůže.
- Antiamik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Mám pre teba tie predné svetlá na pokusy...inak to brúsenie zvnútra 

Podla mna keby sa ti to aj nejak podarilo tak ked tam nebude ta štruktura tak tie svetlá nebudu svietit ani prt
štruktura tam ma svoj vyznam na lamanie svetla

momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
pokud to tam nebude bude to svitit jako lustr tedy vsude a nikam soustredene takze tebe sice kazdej uvidi ale ty uvidis velkou tužku
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

Podľa môjho názoru je táto úprava opodstatnená len aj by sa do svetiel zabudovali šošovkové reflektory.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to chceš čirý, tak bych udělal to že bych od někoho koupil takový ty tuningový angel eyes a přelepil to sklo. Teď se toho dost lidí zbavuje tak to seženeš za pár korun.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Chcem h4kovu ziarovku nahradit bixenonovym projektotom. Preto to chcem cire. Uvidim. Do daneho projektu este casu dost. Len zbieram informacie
a parabolu na dialkove necham na denne svietenie asi. Je to len napad