A venku řádí zima
Moderátor: Minor
- Ajsik
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Re: A venku řádí zima
nene, myslím, že to je na plecháčích...
a ještě jednu, v zimním spánku spinkající, jsem potkal

a ještě jednu, v zimním spánku spinkající, jsem potkal
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Při prvním pohledu jsem myslel že je to moje srdcovka  ta je pořád na stejném místě a taky na ní sněží
 ta je pořád na stejném místě a taky na ní sněží  kdyby se mi to hovado dostalo do rukou
 kdyby se mi to hovado dostalo do rukou  ani do garáže jí neodtáhne
 ani do garáže jí neodtáhne 

ta je pořád na stejném místě a taky na ní sněží
 ta je pořád na stejném místě a taky na ní sněží  kdyby se mi to hovado dostalo do rukou
 kdyby se mi to hovado dostalo do rukou  ani do garáže jí neodtáhne
- Ajsik
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Při prvním pohledu jsem myslel že je to moje srdcovkata je pořád na stejném místě a taky na ní sněží
kdyby se mi to hovado dostalo do rukou
proč tak hrubě
 ... myslím, že už asi garáž nemá
  ... myslím, že už asi garáž nemá_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
mrkni do sekce tak takhle ne pánové a pochopíš  srdcovka kterou tahle zasněžená připomíná se dostala do rukou bohatýho smrada kterej jí během půl roku rozstřelil
 srdcovka kterou tahle zasněžená připomíná se dostala do rukou bohatýho smrada kterej jí během půl roku rozstřelil  a to byla moje první crxa kterou jsem viděl a kvůli které jsem si crx kupoval
 a to byla moje první crxa kterou jsem viděl a kvůli které jsem si crx kupoval  a ten určitě garáž má a prostředky na to jí tam dotlačit
 a ten určitě garáž má a prostředky na to jí tam dotlačit 

srdcovka kterou tahle zasněžená připomíná se dostala do rukou bohatýho smrada kterej jí během půl roku rozstřelil
 srdcovka kterou tahle zasněžená připomíná se dostala do rukou bohatýho smrada kterej jí během půl roku rozstřelil  a to byla moje první crxa kterou jsem viděl a kvůli které jsem si crx kupoval
 a to byla moje první crxa kterou jsem viděl a kvůli které jsem si crx kupoval  a ten určitě garáž má a prostředky na to jí tam dotlačit
 a ten určitě garáž má a prostředky na to jí tam dotlačit 
- Ajsik
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
tak to se omlouvám, já se domlíval, že myslíš majitele té co jsem nafotil...

nene, ta vypadá že je v dobrých rukou, jen prostě není garáž no 

- Ajsik
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:nene, ta vypadá že je v dobrých rukou, jen prostě není garáž no
no předek se mi ale zase moc nelíbí...
Ten není vidět no  máš foto?
 máš foto? 

máš foto?
 máš foto? 
Hehe...a i přes tu pokrývku je to stále krásné crx  ta roubenka vzadu je taky hezká
 ta roubenka vzadu je taky hezká  mimoto...když jsi si žádala o tu US značku jak to probíhalo? chtěli po tobě aby jsi jela k nějakýmu technikovi aby ti přeměřil ty rozměry toho nárazníku?nebo přes nějakej souhlas od technický?...na mě s tim vyrukovali a přitom to někdo tohle vůbec nepotřeboval
 mimoto...když jsi si žádala o tu US značku jak to probíhalo? chtěli po tobě aby jsi jela k nějakýmu technikovi aby ti přeměřil ty rozměry toho nárazníku?nebo přes nějakej souhlas od technický?...na mě s tim vyrukovali a přitom to někdo tohle vůbec nepotřeboval  

ta roubenka vzadu je taky hezká
 ta roubenka vzadu je taky hezká  mimoto...když jsi si žádala o tu US značku jak to probíhalo? chtěli po tobě aby jsi jela k nějakýmu technikovi aby ti přeměřil ty rozměry toho nárazníku?nebo přes nějakej souhlas od technický?...na mě s tim vyrukovali a přitom to někdo tohle vůbec nepotřeboval
 mimoto...když jsi si žádala o tu US značku jak to probíhalo? chtěli po tobě aby jsi jela k nějakýmu technikovi aby ti přeměřil ty rozměry toho nárazníku?nebo přes nějakej souhlas od technický?...na mě s tim vyrukovali a přitom to někdo tohle vůbec nepotřeboval  
- Antiamik
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Hehe...a i přes tu pokrývku je to stále krásné crxta roubenka vzadu je taky hezká
Sorry za OT ale na Slovensku ti automaticky dajú špz na nákladné auto, US rozmery nikoho netrápia, museli sme zahodiť ten plast. držiak a dve skrutky cez špz do kufra....zlodeji by boli prekvapený

Na tej crx to ešte oklameš lebo može trčať dole ale na C5G to musí byť šikmo - hnus!
A sakra...už sněží i tady  

Redy píše:Hehe...a i přes tu pokrývku je to stále krásné crxta roubenka vzadu je taky hezká
No já jsem tenkrát přihlašovala auto na české papíry a jen jsem nahlásila že zadní spz má jiný tvar kvůli nárazníku, takže si to pán zapsal a když byly papíry hotové tak mi slečna na přepážce dala vybrat
 rozměry jsem nevěděla takže jsem jen ukázala kterou chci
 rozměry jsem nevěděla takže jsem jen ukázala kterou chci  
  Mimochodem bylo to v Praze na Harfě a pak na Jarově tak zkusit tam

Taky mám pár fotous....pracně jsem očistil čůmák, ale bohužel kamarádi se nudili a když sem přišel druhej den, že holku odstrojím nebyla už vidět 

hehe,první fotky kdy znovu vidím tvou nalezenou krasavici a zase se ztratila 

Dvě hoďky opatrný práce z lopatou a byla opět na světě