Swap
Moderátor: Minor
Swap
Mám problém,když jedu ostřeji do pravotočivé zatáčky,tak mi na pravé straně něco vybruje a přijde mi,že se to kolo vyklání.Tak jsem měnil silentbloky v ramenech,horní ramena,čepy řízení a kulovej čep a na nějakou chvilku to bylo dobrý,ale třeba po 1000 kilákách se to zase začlo ozývat...Nevíte někdo, čím by to mohlo být???Homokineták to podle mě není,protože při rejdu necvaká...Nemohlo by to být tlumičem??Jinak je fakt,že ten motor tam nemám uplně idealně a ta pravá poloosa má hrk větší,než na druhé straně...Navíc když jsem ho jel poprvé projet,tak mi vypadla poloosa..Pak to nějaK zpravili, nevim jak a od tý doby už nikdy nevypadla,tak jestli to nemůže bejt něco s tím...Něco podobnýho mi to dělalo,když jsem měl vymlácené tlumiče a měl jsem ten předek dost spadlej,tak mi při rejdu drhla poloosa o těhlici..Pak jsem sehnal origo,zvedlo se to a bylo do dobrý...Nevíte někdo co by to mohlo být??kdyžtak bych někam dojel aby se mi na to někdo mrknul a poradil mi..Ale třeba s tim někdo máte zkušenosti... 

- Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Swap
Raz za mnou prisiel kamos, na vti a podobny problem...mal problem s pravou poloosou vymenili sme ju a uz je to ok. U teba moze byt stejny problem,,akurat zlym vstavenim motora moze tato suciastka trpiet viac to by vysvetlovalo preco sa to znovu vratilo... Dialo sa vlastne to ze ked siel do ostrej zakruty bolo to pocut a neskvor uz aj ked siel nad sto,kmh...mal rozsypanu poloos na vstupe do prevodovki....
,,honda power of dreams,,
JJ,přesně to si myslím,že by to mohlo být...Dík za tip
Až opadne sníh a bude prostor,tak se na to někde mrknu,otázka je,jestli nebude lepší znovu převařit úchyty a dopasovat ho tam pořádně,jenže,když se motor posadí výš,tak zase bude problém s kapotou
Nj,alespoň se člověk nebude nudit 
- Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Dave píše:JJ,přesně to si myslím,že by to mohlo být...Dík za tipAž opadne sníh a bude prostor,tak se na to někde mrknu,otázka je,jestli nebude lepší znovu převařit úchyty a dopasovat ho tam pořádně,jenže,když se motor posadí výš,tak zase bude problém s kapotou
Nj,alespoň se člověk nebude nudit
neni zac,,,
,,honda power of dreams,,
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“