ÚÚÚÚÚ to zas bude v álejích nablito!To pak bude
 ÚÚÚÚÚ to zas bude v álejích nablito!To pak bude   na (jak se spisovně říká) WC
  na (jak se spisovně říká) WC  
Moderátor: Minor

ÚÚÚÚÚ to zas bude v álejích nablito!To pak bude
 ÚÚÚÚÚ to zas bude v álejích nablito!To pak bude   na (jak se spisovně říká) WC
  na (jak se spisovně říká) WC  
 teď jsem byl s jedním Hondařem na večírku hostesek...člověk nevěděl kam dřív koukat
 teď jsem byl s jedním Hondařem na večírku hostesek...člověk nevěděl kam dřív koukat  jee to bude zase ráno ostudy
 jee to bude zase ráno ostudy  no takže všem crxařům přeju krásný následující rok a spousty šťastných kilometrů!
 no takže všem crxařům přeju krásný následující rok a spousty šťastných kilometrů! 
 Takže už žádné zmenšování fotek
 Takže už žádné zmenšování fotek  ale i tak se snažte nám to fórum moc nedusit
 ale i tak se snažte nám to fórum moc nedusit  

něco na sebe a pár půllitrů do sbírky
 něco na sebe a pár půllitrů do sbírky  samozřejmě mám na mysli sklenice, ne pětistovky
 samozřejmě mám na mysli sklenice, ne pětistovky 

ježiš lidi já mám na sobě snad dvacet opic
 ježiš lidi já mám na sobě snad dvacet opic  
   to s tim článkem je nějaký divný
 to s tim článkem je nějaký divný  ale on vůbec ten konec roku byl nějakej divnej
 ale on vůbec ten konec roku byl nějakej divnej  nám se na chatě zastavily hodiny hodinu před půlnocí a pak nám selhala pirotechnika a vůbec jeden kiks za druhym
 nám se na chatě zastavily hodiny hodinu před půlnocí a pak nám selhala pirotechnika a vůbec jeden kiks za druhym  ale v novém roce už vše v pořádku...tak doufám, že jak na nový rok...tak po celý rok!
 ale v novém roce už vše v pořádku...tak doufám, že jak na nový rok...tak po celý rok! 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 265 hostů