USDM crx na vrakovisku
Moderátor: Minor
USDM crx na vrakovisku
Ahojte,
dneska som bol obzerat jednu CRX na vrakovisku pri Bratislave. Je to predface USDM crx pravdepodobne s HF motorom (D15B6). Kedysi tam bola klima ale kompresor je zda sa vyhodeny, ostali po nom len ventilator na chladici a vyparnik v aute. Interier je modrej farby ale ako kazdy ma trosku tuzing. Budiky su z D16 motora mierne tuningove. Kufrove plasty su na tom 70%ne, sem tam skrabance, plato by uz nemalo hore na com drzat uchyty v prdeli. Jedno sedadlo je v 80%nom stave (vodicove nakolko bolo na spolujazdcovej strane) a druhe ani nema cenu hovorit. V predu male kotuce vzadu bubny, Farba je modra taka svetla aqua modra. Vzadu su predface USDM svetla (na boku maju cerveny kraj so ziarovkami) a vyzeraju este celkom zachovalo. Predok predface klasika ale na americke ziarovky (HB...). Z vonku je celkom zachovala tuning predny naraznik ostatne seria. Kridlo decentne.Original 3 brzdove svetlo. Vecer hodim fotky. Panel kurenia neni. stredova konzola vyzera dost zle.
Pisem to sem preto lebo sa niekomu nieco moze zist kto ma USDM verziu tak bud si pre to pride alebo sa nejako dohodneme ze to odtial kupim a poslem.
Idem do kina na Batmana tak potom hodim fotos ...
dneska som bol obzerat jednu CRX na vrakovisku pri Bratislave. Je to predface USDM crx pravdepodobne s HF motorom (D15B6). Kedysi tam bola klima ale kompresor je zda sa vyhodeny, ostali po nom len ventilator na chladici a vyparnik v aute. Interier je modrej farby ale ako kazdy ma trosku tuzing. Budiky su z D16 motora mierne tuningove. Kufrove plasty su na tom 70%ne, sem tam skrabance, plato by uz nemalo hore na com drzat uchyty v prdeli. Jedno sedadlo je v 80%nom stave (vodicove nakolko bolo na spolujazdcovej strane) a druhe ani nema cenu hovorit. V predu male kotuce vzadu bubny, Farba je modra taka svetla aqua modra. Vzadu su predface USDM svetla (na boku maju cerveny kraj so ziarovkami) a vyzeraju este celkom zachovalo. Predok predface klasika ale na americke ziarovky (HB...). Z vonku je celkom zachovala tuning predny naraznik ostatne seria. Kridlo decentne.Original 3 brzdove svetlo. Vecer hodim fotky. Panel kurenia neni. stredova konzola vyzera dost zle.
Pisem to sem preto lebo sa niekomu nieco moze zist kto ma USDM verziu tak bud si pre to pride alebo sa nejako dohodneme ze to odtial kupim a poslem.
Idem do kina na Batmana tak potom hodim fotos ...
- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: USDM crx na vrakovisku
Tak tohle by mohlo zajímat Martina16
ten má HF

Honda CRX je láska na celý život !!!
- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Ha zajímavé škoda že je ten kompresor fuč bral bych ho všema desíti
i tak prosím o foto něco se možná hodit bude 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Akuma no Zeto
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím,že je to 62 978 Km. Co ?? To poslední kolečko jsou metry,ne ?? 

Honda CRX je láska na celý život !!!
posledne su metre uz. Ale aj tak tie budiky su z inej crx, toto je HF model ktory mal iny otackomer, rachlomer v milach a podobne, a pochybujem ze pri prehadzovani budikov by dbal na kilometre 

- Antiamik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Tá hnila pri Kauflande v Petržke...
Škoda že nikto neodpovedal na lístok
viewtopic.php?f=19&t=959
Pozičky mala?
Ten civic tam v burine mal EU alebo US formát na špz?
Inak od oka zasa lepšia karoséria ako máme my asi sa dohodnem keď to rozpredajú a pojdem rezať!
Škoda že nikto neodpovedal na lístok

viewtopic.php?f=19&t=959
Pozičky mala?
Ten civic tam v burine mal EU alebo US formát na špz?
Inak od oka zasa lepšia karoséria ako máme my asi sa dohodnem keď to rozpredajú a pojdem rezať!
Naposledy upravil(a) Antiamik dne 31 črc 2012 09:00, celkem upraveno 1 x.
- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Aj škoda že je to 1.6 16V já mám bohužel 1.5 8V každopádně vše co bych potřeboval je fuč
Jinak moc díky za nafocení

Podla mna je to 1.5tka lebo vsetko nasvedcovalo tomu ze je to HF a motor vyzera byt povodny, skus pozriet podla fotiek toho motora.
A ten civic v hustine je europska verzia. Nafotil som ho pre teba lebo si chcel krytku repraku, tak ta tam je a zrkadla su tam elektricke. takze by si teoreticky mohol prerobit na elektricke
A ten civic v hustine je europska verzia. Nafotil som ho pre teba lebo si chcel krytku repraku, tak ta tam je a zrkadla su tam elektricke. takze by si teoreticky mohol prerobit na elektricke

- Antiamik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Po takom luxuse netúžim, švihadlá sú istota.
A cenovo sú tam ako na tom lebo vo Vrakuni majú také pálky že motor 500€ a podobne.
Normálne sa mi začína čoraz viac páčiť ten Acco coupe, interiér nemá medzi hondami konkurencie
tie sedačky
Dizajnovo ovela krajší ako integra alebo civic coupe...

A cenovo sú tam ako na tom lebo vo Vrakuni majú také pálky že motor 500€ a podobne.
Normálne sa mi začína čoraz viac páčiť ten Acco coupe, interiér nemá medzi hondami konkurencie

Dizajnovo ovela krajší ako integra alebo civic coupe...
No su to hajzli, minule za osvetlenie na spz chceli 13€ mechanizmus elektrickeho okna na accord za 50€ a podobne. A ochota nulova. Su to hajzli a svine!
- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Swingal"]Podla mna je to 1.5tka lebo vsetko nasvedcovalo tomu ze je to HF a motor vyzera byt povodny, skus pozriet podla fotiek toho motora.
HF tedy 1.5. 8V D15B6 vypadá takhle spíš mi to velmi přípomíná co jsem měl v civicu 4g 1.6. 16V D16A6 nebo B6 už si to nějak nepamatuju
což se do amerik snad i dávalo
HF tedy 1.5. 8V D15B6 vypadá takhle spíš mi to velmi přípomíná co jsem měl v civicu 4g 1.6. 16V D16A6 nebo B6 už si to nějak nepamatuju

No zacnem s faktami co si pamatam. Na kastliku boli informacie ohladom tlaku pneumatik a tie boli len pre HF. Kod motora je preznaceny takze tam sa nic nedozvieme. Na model HF ma navadza aj ta krabicka vlavo na prepaske motoroveho priestoru.
Proti HF zasa vravi veko ktore pise 16valve a aj klapka ktora sedi skorej na 16V motor.
Suma sumarum, je to HF so swapnutym neznamym 16v motorom
Alebo je to 1.5 12v s klapkou a veokm zo 16v 
Proti HF zasa vravi veko ktore pise 16valve a aj klapka ktora sedi skorej na 16V motor.
Suma sumarum, je to HF so swapnutym neznamym 16v motorom

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem koukal ten kryt 1.6 nemá docela se přikláním k tomu swapu jen je fakt škoda že tam nejsou ty díly které bych potřeboval a taky že je to předface chtěl jsem si cosi ověřit na zadních světlech a to na na předface bohužel není
ale i přesto velký dík za nafocení 

V pohode, celkom premyslam nad tym zadnym oknom, chcel by som tretie brzdove svetlo ako majU USDM, myslis ze staci to spodne sklo, plasty a samotne svetlo? Je tam predpriprava (kabelaz) hotova na to svetlo? strasne sa mi to paci
hlavne ked viem ze ked brzdim tak to moc nevidno na tomto predface modeli :/

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že kvůli tomu možná budeš muset vzít celý vrata pokud ti neprodají jen ty plasty (nevim už jak to bylo u evropské verze ale myslím že ta tam tu přípravu nemá) Třetí brzdovka je přidělaná ne na tom skle ale v těch plastech okolo - s kabelama je to horší musel bys to protáhnout přes zadní vrata a napojit na brzdová světla. Když nezapomenu zítra sem hodím foto jak to vypadá na mý ED8
Mať peniaze idem do toho ale v mojej situacii musim dat prednost bohuzial niecomu inemu :/ tento krat idem setrit na podvozok, lebo moj je uz zalostny ...
- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to včera zkusil sfotit mobilem skončilo to katastrofou nic tam není vidět
.Každopádně to ale zkusím popsat ED8 má v zadních dveřích přípravu na elektriku (vše vede do svazku ve dveřích) a úchyty pro třetí brzdové světlo (velmi podobný úchytum na stěrač jenže uprostřed) - u ED9 by si zřejmě musel vykoumat jak to tam přidělat a natáhnout dráty, ta plastová krytka drží na těle brzdového světla

- Antiamik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:Mať peniaze idem do toho ale v mojej situacii musim dat prednost bohuzial niecomu inemu :/ tento krat idem setrit na podvozok, lebo moj je uz zalostny ...
Máš kontakt na to vrakovisko?
Až sa dopredá chcem nejaké výrezy plechov z toho auta!