ED9 bílá lazzzik
Moderátor: Minor
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: lazi-crx
používáš jinou tlumící hmotu na nátěr že to sundaváš?
sundání toho origo nátěru bylo abych zjistil,zda tam pod tím není rez.3 vrstvy základovky plus ještě tak 2 vsrtvy bílé budou bohatě stačit jako tlumící hmota.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:sundání toho origo nátěru bylo abych zjistil,zda tam pod tím není rez.3 vrstvy základovky plus ještě tak 2 vsrtvy bílé budou bohatě stačit jako tlumící hmota.
mno on ten dehet je tlumící hmota rezonancí ,ne tlumící proti korozi ...

Dnes jsem si nechal profesionálně vyleštit světla.Pán oboru velice rozumí a víí co děla a jak to má dělat.
Kdyby nikdo chtěl,zde jeho webovka:http://www.matejveprek.cz/wp-content/uploads/DSC04852.jpg
Kdyby nikdo chtěl,zde jeho webovka:http://www.matejveprek.cz/wp-content/uploads/DSC04852.jpg
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
čau čau vypada to dobře
jaka je cena ? za rozleštění:-) dystak SZ

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
skoro jak noví ...ale z první budou vypadat jak noví... 
Tak pod delší odmlce,zas trochu up,na céru stále pracuji,leč né tak jak bych chtěl,poslední dobou jsem dost unavenej,takže po práci jdu spát místo toho abych šel něco dělat do garáže-stárnu?
Podlahu mám komplet hotovou,zbývá jen vyčistit veškeré trubičky a dráty od elektriky atd.Dutiny jsem vystříkal voskem.Momentálně mám rozdělané prahy,nebyly tak antikorozně ošetřeny jak bych si představoval,tak je brousim na kov a budu dávát nový náťer.Když mám chvíli pauzu,tak čistím veškeré elektrické kontakty,rovnou s tim jsem přiletoval nové patice na H4,původní byly dost zoxidováné.Až si vzpomenu vzít foták,tak vyfotím.
Dnes jsem koupil nové kotouče na zadek TRW a desky kashiyama jestli to dopadne dobře,tak si pořídím přední brzdiče z vteca.Počítám že v lednu se zrepasují komplet brzdové čelisty,opravdu se teším na výsledek jak to bude brzdit
Dnes jsem koupil nové kotouče na zadek TRW a desky kashiyama jestli to dopadne dobře,tak si pořídím přední brzdiče z vteca.Počítám že v lednu se zrepasují komplet brzdové čelisty,opravdu se teším na výsledek jak to bude brzdit

To rozleštění světel je paráda dokonce ani nezmizel nápis CRX

podlaha ze vňitř hotová,zadní čelo také hotové,dnes jsem dobrousil pravý práh,nelíbilo se mi jak to bylo ošetřené,pak ještě levý a už konečně donastrojim interiér.
Všechny kontakty už mám vyčištěné a je to znát,svítí to lépe v kontaktech,bylo požehnaně bordelu
Malé zpestření,k vánocům jsem dostal malý model crx
Všechny kontakty už mám vyčištěné a je to znát,svítí to lépe v kontaktech,bylo požehnaně bordelu
Malé zpestření,k vánocům jsem dostal malý model crx
Vypada to suprove, bila je nejlepsi
Ten zadek tou bilou barvou si natiral nebo strikal? 
kapid píše:Vypada to suprove, bila je nejlepsiTen zadek tou bilou barvou si natiral nebo strikal?
Děkuji,všechno jsem natíral:-)
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
tak to se povedlo
ten zadek vypada fakt dobře a podlaha taky 
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak po dnešním nudění jsem našel tvé povídaní o bíle a musím říct Lazzziku
hodně slušná prace
musím tě pochvalit ( i když trochu pozdě)

hodně slušná prace

Honda CRX je láska na celý život !!!
To si ho našel celkem brzy
Jinak děkuji,bylo to taková láska moje,achhh když na ní vzpomínám.....