vypadá to teda jak když se na tom vyřádil nějakej mafiozo s doutníkem
 vypadá to teda jak když se na tom vyřádil nějakej mafiozo s doutníkem  ale aspoň to není taková díra do stodoly jako na druhý straně no...no ale i tak pěkné neduhy na kráse
 ale aspoň to není taková díra do stodoly jako na druhý straně no...no ale i tak pěkné neduhy na kráse  jak ementál
 jak ementál 
Moderátor: Minor
 vypadá to teda jak když se na tom vyřádil nějakej mafiozo s doutníkem
 vypadá to teda jak když se na tom vyřádil nějakej mafiozo s doutníkem  ale aspoň to není taková díra do stodoly jako na druhý straně no...no ale i tak pěkné neduhy na kráse
 ale aspoň to není taková díra do stodoly jako na druhý straně no...no ale i tak pěkné neduhy na kráse  jak ementál
 jak ementál 

Redy píše:A jéje, už mám ostudu v zahraničí
 a doufam ze takovych jako ty je vice.
  a doufam ze takovych jako ty je vice. Podobných lidí si myslím je tu dost a další se k ním přidají, když teď budou všechny info o CRX na jednom místě
 Podobných lidí si myslím je tu dost a další se k ním přidají, když teď budou všechny info o CRX na jednom místě 

jen se budou muset doresit ty vyfuky
  jen se budou muset doresit ty vyfuky 
   pěknej uhlazenej nárazníček
 pěknej uhlazenej nárazníček  a jak říkám, spíš bych pořešil trošku v budoucnu nárazník než výfuky, to bude míň práce
 a jak říkám, spíš bych pořešil trošku v budoucnu nárazník než výfuky, to bude míň práce  a to promáčknutí svádím na předchozího majitele
 a to promáčknutí svádím na předchozího majitele 

přední nárazník se ještě dodělává, tak se zatím nech překvapit, ale hlavně podle něj to začalo
 přední nárazník se ještě dodělává, tak se zatím nech překvapit, ale hlavně podle něj to začalo  ten zadní nárazník s tím difuzorem jsem měl taky na plánu, ale zatím je plán takovýto
 ten zadní nárazník s tím difuzorem jsem měl taky na plánu, ale zatím je plán takovýto  pak proběhne i nějaké křidélko..určitě ten přední nárazník uka, ať je inspirace případně
 pak proběhne i nějaké křidélko..určitě ten přední nárazník uka, ať je inspirace případně  !
 !

ešte sa niekomu hodí!
  ešte sa niekomu hodí! a dlouho bez majitele nebude...bude si ho hnedle brát Mooon
 a dlouho bez majitele nebude...bude si ho hnedle brát Mooon 

bude to krasavice, jojojo
 bude to krasavice, jojojo  

mooowalker práce všeho druhu
 mooowalker práce všeho druhu  

takže ještě vyměnit blatníky, dveře, dodělat nárazníky, přendat sedačky, navařit nový lemy, opravit prahy, přendat kola....bude to ještě dlouhá cesta
 takže ještě vyměnit blatníky, dveře, dodělat nárazníky, přendat sedačky, navařit nový lemy, opravit prahy, přendat kola....bude to ještě dlouhá cesta  ale pak to bude pekelník
 ale pak to bude pekelník  

ja bych měl mít hotové auto nikdy v půlce týdne tak už se těším:-d
 ja bych měl mít hotové auto nikdy v půlce týdne tak už se těším:-d co se týče mooona, tak se plánuje reklamička na jeho dílnu..není většího úspěchu, než si nechat auto opravit u někoho kdo na CRXu zná každý šroubek a něco se i přiučíš...a v tomhle směru já nebudu mít problém doporučit právě mooona
 co se týče mooona, tak se plánuje reklamička na jeho dílnu..není většího úspěchu, než si nechat auto opravit u někoho kdo na CRXu zná každý šroubek a něco se i přiučíš...a v tomhle směru já nebudu mít problém doporučit právě mooona  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti