Dakujem za pochvalu

Neni to dokonale lebo ten koberec je moc tvarovany a aj ked je to z viacerych kusov ale nedalo sa mi to urobit bez par skrčancov a podobnych nedostatkov.. Novy z USA by sa mi pačil viac ale tak moj rozpočet nieje nič extra tak aspon takto som pohral s tym starym ktory to už mal aj tak za sebou..
Stary koberec som vyhodil z auta ešte pri vyvaračke.. Najprv som skušal ten červeny koberec (je to potahovy material na autohifi) dat namiesto neho, Nastrihal som molitan asi 1 cm hruby na podlahu a na to som daval ten koberec... Lenže to bola chyba..vizeralo to otrasne a držalo to vlhkost..
Tak nakoniec som to znovu vyhodil po čase a zvolil som takyto postup:

Stary koberec som vytepoval nechal poriadne vyschnut a nan som podla toho tvarovania vystrihaval kusy z toho červeneho a nalepoval nan chemoprenom.. To som nechal zaschnut a ked som to mal asi tak na 80% hotove tak som to horko tažko narval do auta a už tvaroval a zastrihaval priamo tam..
Ako som už napisal nieje to dokonale možno niekdo iny by s tym mal viac trpezlivosti a urobil by to lepšie... Ja som už nemal