Jarní Brno Olympia pokec
Moderátor: Minor
Re: Jarní Brno Olympia pokec
Pro změnu, teď já mám pozvánku na paintball do vyškova, koná se tuto neděli (29.5) pokud by snad někdo měl zájem dejte mi vědět že jedete. Jinak veškeré info => http://www.paintballattack.cz Já nejspíš budu celou sobotu pryč takže na netu budu až večír, popř mobil na mě 721 825 759 ale pište jenom sms z důvodů špatného signálu (na chalupě je to s telefonováním špatný
)
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ve Vítám Tě, kdo jsi se řešilo cosi se srazem.... nechtěl jsem to psát tam, protože by to byl OT, tady ale ne.
Mám seznam... jen malý seznam, o kterých vím, že bydlí poblíž Brna a okolí a tihle lidé by se tam mohli dojet podívat na případný sraz.... takže..
Sajlem, HT88, J!IR!, ne-moc, chosse.j, Ludva, Honza, littledancer, Aber, Gattes, Dugles, Nettopeer,
Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc. Plus další, kteří nemají napsáno, kde bydlí. A další, kteří nejsou na CRX fóru. Plus asi já a možná Roxynečkka.... To by mohla být slušná sada tohle! By tam bylo moooooc CRX
a moc dobrá a specifická skupina lidí 
Mám seznam... jen malý seznam, o kterých vím, že bydlí poblíž Brna a okolí a tihle lidé by se tam mohli dojet podívat na případný sraz.... takže..
Sajlem, HT88, J!IR!, ne-moc, chosse.j, Ludva, Honza, littledancer, Aber, Gattes, Dugles, Nettopeer,
Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc. Plus další, kteří nemají napsáno, kde bydlí. A další, kteří nejsou na CRX fóru. Plus asi já a možná Roxynečkka.... To by mohla být slušná sada tohle! By tam bylo moooooc CRX
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
LoizaCS píše:Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc

LoizaCS píše:Ve Vítám Tě, kdo jsi se řešilo cosi se srazem.... nechtěl jsem to psát tam, protože by to byl OT, tady ale ne.
Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc. Plus další, kteří nemají napsáno, kde bydlí. A další, kteří nejsou na CRX fóru. Plus asi já a možná Roxynečkka.... To by mohla být slušná sada tohle! By tam bylo moooooc CRXa moc dobrá a specifická skupina lidí
zeprej specificka skupina lidi
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Se mnou je to poslední dobou trochu víc komplikovaný
Auto ještě nemám hotový, čekám, jesli půjde tenhle týden na dílnu. Příští víkend má přijet kamarádka, kterou jsem už dlouho neviděl a chceme jet taky na Pálavu, tak bych to mohl vzít najednou. Plánů mám prostě spoustu, ale odvíjí se jeden od druhýho a prostě nevím, na čem vlastně jsem
Nejraději bych mu tenhle týden auto dal a příští si ho od něj vzal
Auto ještě nemám hotový, čekám, jesli půjde tenhle týden na dílnu. Příští víkend má přijet kamarádka, kterou jsem už dlouho neviděl a chceme jet taky na Pálavu, tak bych to mohl vzít najednou. Plánů mám prostě spoustu, ale odvíjí se jeden od druhýho a prostě nevím, na čem vlastně jsem - James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
A teď jak byly ty několikadenní lijáky, tak jsem zjistil, že mi solidně chčije do auta. Kufr celkem nasáklej vodou. Ještě musím udělat ten šíbr. Uvidíme, jak to všecko bude... Každopádně to chcu mít hotový do toho Žďáru
Se nějak domluvíme, nebo pokud spěcháte a vyhovuje vám to určitej termín, tak se budu muset bez toho grilování atd obejít, i když mě to bude celkem štvát 
Tak zrovna s Tebou se chcu napit
pak pokecame o filmech
Jinak neni uplne nutny to stihnout pred Zdarem....muzem pozdeji,az to bude vyhovovat vice lidem....
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Tak zrovna s Tebou se chcu napitpak pokecame o filmech
Jinak neni uplne nutny to stihnout pred Zdarem....muzem pozdeji,az to bude vyhovovat vice lidem....
Jo, no...
Pro mě by byla ideální neděle, nebo pátek odpo, ale teď tak týden dva asi ne, pak nevim kdy pude pod lak, ale na crx sraz pojedu nejslíš strakatej. Pak o prázdninách nevim jak to bude, ale tak holt bych nejel no 
LoizaCS píše:Ve Vítám Tě, kdo jsi se řešilo cosi se srazem.... nechtěl jsem to psát tam, protože by to byl OT, tady ale ne.
Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc. Plus další, kteří nemají napsáno, kde bydlí. A další, kteří nejsou na CRX fóru. Plus asi já a možná Roxynečkka.... To by mohla být slušná sada tohle! By tam bylo moooooc CRXa moc dobrá a specifická skupina lidí
Nejsem z Brna jen tam studuji, hondítko před panelákem zásadně nepřenocuje. Pokud bude sraz v Brně tak rád dorazím nejspíš bez
, budu rád když stihnu Ždár a i tak bude dalmatin 
e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
HT88 píše:
Nejsem z Brna jen tam studuji, hondítko před panelákem zásadně nepřenocuje. Pokud bude sraz v Brně tak rád dorazím nejspíš bez, budu rád když stihnu Ždár a i tak bude dalmatin
Když budu mít já hotové CRX.... tak bych Tě klidně vzal
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření