Jarní Brno Olympia pokec

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

Kolikátého se Vám to hodí?

Anketa končí za 25 bře 2011 07:57

8.4.2011 pátek
6
75%
9.4.2011 sobota
2
25%

Celkem hlasů: 8

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Jarní Brno Olympia pokec

Příspěvekod Dugles » 28 kvě 2011 00:27

Pro změnu, teď já mám pozvánku na paintball do vyškova, koná se tuto neděli (29.5) pokud by snad někdo měl zájem dejte mi vědět že jedete. Jinak veškeré info => http://www.paintballattack.cz Já nejspíš budu celou sobotu pryč takže na netu budu až večír, popř mobil na mě 721 825 759 ale pište jenom sms z důvodů špatného signálu (na chalupě je to s telefonováním špatný :( )

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 30 kvě 2011 21:27

Ve Vítám Tě, kdo jsi se řešilo cosi se srazem.... nechtěl jsem to psát tam, protože by to byl OT, tady ale ne.

Mám seznam... jen malý seznam, o kterých vím, že bydlí poblíž Brna a okolí a tihle lidé by se tam mohli dojet podívat na případný sraz.... takže..

Sajlem, HT88, J!IR!, ne-moc, chosse.j, Ludva, Honza, littledancer, Aber, Gattes, Dugles, Nettopeer,

Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc. Plus další, kteří nemají napsáno, kde bydlí. A další, kteří nejsou na CRX fóru. Plus asi já a možná Roxynečkka.... To by mohla být slušná sada tohle! By tam bylo moooooc CRX :-) a moc dobrá a specifická skupina lidí ;-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 30 kvě 2011 21:34

LoizaCS píše:Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc

:) Ne-moc je někde z čech. Jinak já se budu snažit dojet na každý sraz, ale potřeboval bych to vědět hóóódně do předu. A když by se konal, tak nejlíp v neděli. *nejde* *shark*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 30 kvě 2011 21:39

LoizaCS píše:Ve Vítám Tě, kdo jsi se řešilo cosi se srazem.... nechtěl jsem to psát tam, protože by to byl OT, tady ale ne.

Mám seznam... jen malý seznam, o kterých vím, že bydlí poblíž Brna a okolí a tihle lidé by se tam mohli dojet podívat na případný sraz.... takže..

Sajlem, HT88, J!IR!, ne-moc, chosse.j, Ludva, Honza, littledancer, Aber, Gattes, Dugles, Nettopeer,

Nejsem si teda jistý s uživatelem ne-moc. Plus další, kteří nemají napsáno, kde bydlí. A další, kteří nejsou na CRX fóru. Plus asi já a možná Roxynečkka.... To by mohla být slušná sada tohle! By tam bylo moooooc CRX :-) a moc dobrá a specifická skupina lidí ;-)

zeprej specificka skupina lidi :D dobry.... ja vim,taky jsem tam nechtel psat,ale.... :D no stalo se no....Takze jsem "pro" skrze nejaky ten pokec a hlavne bych se s Vama rad napil na nejake te grilovacce na letisti....troska te romantiky,neee? :D

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 30 kvě 2011 21:49

Se mnou je to poslední dobou trochu víc komplikovaný *dash* Auto ještě nemám hotový, čekám, jesli půjde tenhle týden na dílnu. Příští víkend má přijet kamarádka, kterou jsem už dlouho neviděl a chceme jet taky na Pálavu, tak bych to mohl vzít najednou. Plánů mám prostě spoustu, ale odvíjí se jeden od druhýho a prostě nevím, na čem vlastně jsem :? Nejraději bych mu tenhle týden auto dal a příští si ho od něj vzal

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 30 kvě 2011 22:05

A teď jak byly ty několikadenní lijáky, tak jsem zjistil, že mi solidně chčije do auta. Kufr celkem nasáklej vodou. Ještě musím udělat ten šíbr. Uvidíme, jak to všecko bude... Každopádně to chcu mít hotový do toho Žďáru :) Se nějak domluvíme, nebo pokud spěcháte a vyhovuje vám to určitej termín, tak se budu muset bez toho grilování atd obejít, i když mě to bude celkem štvát :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 30 kvě 2011 22:10

Tak zrovna s Tebou se chcu napit :D pak pokecame o filmech :D Jinak neni uplne nutny to stihnout pred Zdarem....muzem pozdeji,az to bude vyhovovat vice lidem....

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 30 kvě 2011 22:18

J!R! píše:Tak zrovna s Tebou se chcu napit :D pak pokecame o filmech :D Jinak neni uplne nutny to stihnout pred Zdarem....muzem pozdeji,az to bude vyhovovat vice lidem....

Jo, no... :D Dík. Už mi zbývají jen ty prahy a šíbr a budu mít už auto komplet podle mých představ, proto to chcu stihnout do Žďáru. Dneska jsem si kupoval sportovní vzducháč a zítra mám cestu do Třebíče, tak jsem zvědavej, jestli bude nějakej znatelnej rozdíl. Prostě mi připadá, že mi vše vychází na poslední chvilu :?

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 30 kvě 2011 22:25

Pro mě by byla ideální neděle, nebo pátek odpo, ale teď tak týden dva asi ne, pak nevim kdy pude pod lak, ale na crx sraz pojedu nejslíš strakatej. Pak o prázdninách nevim jak to bude, ale tak holt bych nejel no :)

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 01 čer 2011 02:05

LoizaCS píše:Ve Vítám Tě, kdo jsi se řešilo cosi se srazem.... nechtěl jsem to psát tam, protože by to byl OT, tady ale ne.

Nejsem z Brna jen tam studuji, hondítko před panelákem zásadně nepřenocuje. Pokud bude sraz v Brně tak rád dorazím nejspíš bez *crx* , budu rád když stihnu Ždár a i tak bude dalmatin *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 čer 2011 09:38

HT88 píše:
Nejsem z Brna jen tam studuji, hondítko před panelákem zásadně nepřenocuje. Pokud bude sraz v Brně tak rád dorazím nejspíš bez *crx* , budu rád když stihnu Ždár a i tak bude dalmatin *crx*

Když budu mít já hotové CRX.... tak bych Tě klidně vzal :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele: