Jarní Brno Olympia pokec

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

Kolikátého se Vám to hodí?

Anketa končí za 25 bře 2011 07:57

8.4.2011 pátek
6
75%
9.4.2011 sobota
2
25%

Celkem hlasů: 8

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Jarní Brno Olympia pokec

Příspěvekod sajlem » 15 dub 2011 06:20

tak jak ? přijede tam někdo ? nebo jak ?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 dub 2011 08:57

sajlem píše:tak jak ? přijede tam někdo ? nebo jak ?

Zatim vypada ze bude hezky,takze urcite se tam nekdo ukaze... :) Ja pred 16.hod jedu pro LoisaCS,pak zpet do Slapanic kde mame sraz s mym byvalym CRX(č.2 obyc ED9,puvodne na swap) a jeste se k nam pripoji Honza....pak mozna i dojede dalsi Slapanicka ED9....
Na jizdy verejnosti kaslu,hned po ranu mi kamos poslal video,jak tam slo jedno auto pres boudu :) Nehodlam neco takovyho riskovat :)

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod nettopeer » 15 dub 2011 14:27

Tak já se možná taky objevím :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 15 dub 2011 20:58

Moc vydařenej sraz

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod nettopeer » 15 dub 2011 21:19

parádní sraz, zakončenej sprinty na letišti a dokonce ohnostrojem :D superrr *honda*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 15 dub 2011 21:57

Vše potvrzuji!!! Super sraz! Uploadnu fotky a videa a dám se odkazy na stažení. Super, opravdu super sraz!
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 15 dub 2011 21:58

sraz byl skvělej, výlet a zakončení sprintama taky paráda :D musíme zopakovat *fin* na fotky a videa se už těším

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 dub 2011 22:42

Paradni pokec,vybornej napad na projizdku,bajecny chvile na skvelim letisti a pak..... me musi kontrolovat policie CR :D :D nastesti bez problemu... :) Jinak vubec bych necekal ze to muze byt tak skvely... *vtec* *pohladit* Hlavne to zavrseni na letisty.... Honzova CRX 1gen nam ukazala ze zdaleka nepatri do stareho zeleza :) Obyc ED9 je bez sance a EE8 mela skoro co delat... :) Kazdopadne priste zopaknem za svetla a vice pokusu.... :) Takze moc dekuji vsem zucastnenym za opravdu nej *crx* vyjizdku... *fin* :)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 15 dub 2011 23:21

Máte štěstí že jsem musel jet už dom. Bych vám na tom letišti jinak se sOplem ukázal *budik* :D

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 16 dub 2011 08:01

Kam jste jeli sprintit?

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod nettopeer » 16 dub 2011 08:46

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 dub 2011 08:48

hola, těším se na fotky, koukám že tu máme další pravidelné setkávání, to mám radost *fin* *fin* ludvo, příště musíš jezdit blíž za nima ať je tam něco vidět *vytlem* jinak pěkný videjko, pěkně to tam střiháte ;)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 dub 2011 09:17

Ludva by jiste rad jezdil bliz,ale to by nesmel mit sOpla... :D :) Ale neboj,neco mas s nama spolecneho...na benzince kde jsme se loucili,jsi prislapl jednicce a vylitl slusny cerny dym...a navic je to 1,6 benzin :D *box* :) a zeprej mi litali na STOPce smer Rebesovice z vyfuku plameny,skoda ze to neni natoceny... :) Zkousel jsem je jeste vykouzlit v Pohorelicich u Mestkyho uradu,ale nepodarilo se *vytlem*
Na pokecu u Olymposky se seznamilo vice lidi co se mezi sebou neznali,dokonce se objevil jeden "novacek" z Vyskova s krasnou ED9,ktery mel jeste predtim jednu cervenou co je tu jako scan z casopisu.Vpodstate dvojkove cera se tam objevili jenom cerne :D Pak stribrna jednicka,cervena a modra targa,stribrna Prelude 4g,civa 7g a pak jeste cerny Opel :D A jeste teda Sajlem s cimsi *vytlem* a dalsi clovek se Swiftem(anebo urco to bylo Suzuki).
Projizdka puvodne nebyla moc v planu,ale par se nas dohodlo a jeli jsme do Pohorelic(jako nejstarsi,ale urco ne nejrozumejsi :D jsem vedl kolonu)...tam se ozvaly hlasy zebychom mohli jeste vic :D tak jsem je zavedl na nadrz Nove mlyny(Musov),ktreou jsme objeli po dvou hrazich a na jedne jsme si dali pauzicku :) Tam vznikl napad ze muzem omrknout byvalku Gizmyho(coz se pozdeji nesplnilo,pac byla uz dost tma),ale vzapeti byla dalsi myslenka a to ze je nedaleko letiste... ;) S tim jsem samozrejme s obrovskym nadsenim souhlasil,protze jsem jeste nebyl na takove free plose :) Kdyz jsme dojeli na misto,tak jsem byl nadseny,opravdu temer dojaty :D tak jsem klukum sel s ceruskou naznacit kde by bylo asi vhodny brzdit a postali se proti sobe Brona s moji byvalou ED9(na 16kach) a Honda s jednickou 1,6....a babicka nam ukazala ze stary drevo nejlip hori...myslim ze jsme vsichni zirali :) V tom se dostavilo moje ego a musel jsem napravit povest dvojkam :) sice trosku obavy,ale prece mam VTECa,navic s motorem po GO,ladeny svody,komplet vyfuk,otevreny filtr,15ky kola,duralovou jednodrazkovou remenici....mnooooo :D chvili to vypadalo ze pohorim,pac jsem moc brzy dal 2ku,ale pak se sepl vtec a bylo vyhrano....ovsem opravdu jen o kousek....i toto bylo velkym prekvapenim a ja jen dumal a dumal co a jak udelat,aby rozdil byl jeste vetsi :D Kazdoapdne priste dame vic pokusu za svetla a uvidime....vpodstate jsme vsichni takto startovali poprve,navic po tme,takze byla nervozita,strach atd... :) Ale verim ze jsme si to narame uzili,sesli jsme se jako velice dobra parta a verim ze se takto budem schazet casteji....Takze timto dekuji za bajecny podvecer a vecer..... *drinks* Opravdu to predcilo me ocekavani :) A kluci... :) meli jste pravdu....tezko jsem usinal :D :D :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 16 dub 2011 09:43

Videa sprintů:

http://www.youtube.com/watch?v=QnASF53APb0

http://www.youtube.com/watch?v=FgfcTzhjEpQ

Vždy jela CRX 1.G. Všichni jsme byli zvědavý na rozdíl. Výkon motoru stejný jako ED9, váha o 100 menší. V prvním videu je jasné, že žádná ED9 nemá na CRX 1.G, ale v druhém videu je CRX 1.G a 2.G VTEC ;-) hádejte výsledek? Asi 40 koní rozdíl, ale váha hraje na stranu CRX 1.G, tj. 200 kg ;-)

btw.... kvalita fotek je mizivá. Kompakt je hold na mě moc složitý :-D
Přílohy
P1030295.jpg
P1030293.jpg
P1030291.jpg
P1030289.jpg
P1030287.jpg
P1030286.jpg
P1030285.jpg
P1030283.jpg
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 16 dub 2011 09:48

Tady jsou další fotky... bohužel většina za tmy, takže kvalita? *cry*
Přílohy
P1030310.jpg
P1030309.jpg
P1030307.jpg
P1030295.jpg
P1030298.jpg
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 16 dub 2011 09:49

J!R! píše: .................. A kluci... :) meli jste pravdu....tezko jsem usinal :D :D :D

Já Ti to říkal :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 dub 2011 09:59

heeej, já už chci taky na nějakej crx sraz :lol: co pražsky pardi, neuděláme zase bowling setkání? :D *zamilovanost* jinak o síle jedničky jsme se přesvědčili i na 4.CRX srazu u repiho bývalky :D navíc ty krásný dveře bez rámu, hodně nás slintalo *slint* ale teď si tu slintám nad J!R!ho ee8 :D účast teda taky slušná, tak doufám že dojedete i do Žďáru na pátej CRX *jizda* *vtec*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 16 dub 2011 10:06

J!R! píše:sesli jsme se jako velice dobra parta a verim ze se takto budem schazet casteji....

Souhlasím a věřím že po včerejším výletě bude velice brzy nějaký další srázek s vyjížďkou na letiště. Přece jenom za bílého dne se bude sprintit líp a blbnout.Díky Všem za účast a příště se nás sleze třeba i víc. Synovec je zlomenej a šetří na crx :D
Redy píše: ludvo, příště musíš jezdit blíž za nima ať je tam něco vidět *vytlem* jinak pěkný videjko, pěkně to tam střiháte ;)

Příště vemu pořádnou kameru s velkým zoomem :)
Jednou se budou dívat už jen na můj zadek :D (možná)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 dub 2011 10:11

já ti dám možná :lol: Ludvo, já ti říkám, jestli si tu motorizaci neprosadíš, tak si u mě mrtvej homolka *vytlem*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 dub 2011 10:51

Redy,ja dekuji za Zve vlidna slova...jsem s ni velice spokojen,rikam ze uz mam splneny sen ohledne "krasne CRX" .Jakoze kastle ma par kosmetickych vad,ale to se zacne resit,az se rozhodnu pro celolak... :) Takze nejaky cas si holka jeste pocka... :)
Jinak nad bezramovka slintam od doby co jsem videl poprve Honzovu nazivo... *love* to myslim muze potvrdit...a kdyz jsme to pak ukazal LoisaCS,tak se stal taky posedlym... *vytlem* Ale vcera jsme objevil dalsi krasny detail-zadni bocni okenka jsou u beckovyho sloupku krasne zakulaceny....Proste sam koukam jako blazen,kdyz me zaujme nejaky ten detail na prvni generaci modely,ktery si ziskal srdce nas vsech.... :)
Ludvo myslim ze pristi vikend by byl uplne idealni :) ale spis v nedeli....anebo nejaky podvecer v tydnu.Letiste je nejakych 45km od myho domu...Sejdu se s Bronem a LoisaCS u nas,pak s Tebou v Zidlochovicich a jet na Nosislav,kde se pripoji nettopeer a na Letisti bude cekat Honza... ;)

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“