staré silembloky z nápravy
Moderátor: Minor
staré silembloky z nápravy
ahojte, prosím Vás, sháním staré silembloky zadních ramen na crx 2g. Jde o ty 2 velké silembloky co jsou nalisovány v podélných ramenech,co se často škubou. Potřebuji z nich jen ten střed silembloku, tedy tu osku, co se šroubuje do kastle. Pokud budete někdo měnit tyto silembloky za nové, prosím staré nevyhazovat, odkoupím je. Obědnal jsem totiž polyuretany, ale nevěděl jsem že budu potřebovat použít napůl staré. Předem moc díky a kdyby jste někdo o nějakých vědelim s nima, budu vděčný. Dík Jájin 

- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: staré silembloky z nápravy
Smůla...minulý týden jsem nechal dávat nový a starý se v pátek vyhodili...
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
hele nevim ani jestli je to vubec z crxa valí se mi to v garáži pokud jsou na crx tak budou nejspíš na prodej
njn, já přijdu vždycky s křížkem po funuse. Co už? Co se dá dělat. Jinak ty tlumiče s ramenama vypadaj, že jsou CRX- ové, ale nejsou to ty silembloky co potřebuji

Zrovna minulej týden jsem měnil a ty starý vyhodil
Ale mám v garáži ještě jedny komlet ramena se silentblokama. Jsou už takové nic moc, musel bych je odvrtat. Na kolik si je ceníš? Mimochodem, před 3 dny jsem ti psal o ten mechanismus dveří a vyprdl ses na mě
.
Na kolik si je ceníš?? staré silembloky?? fíííha...to je dobré no.... Jájo... mi jsme ti je sehnaly od jednoho tady..tak až za těch 14 dní pojedem za Váma tak to vezmem s sebou... slíbil že nám je doveze,jsou staré na vyhození,tudíž za ně nic nechce. Doufám že to jsou ty co potřebuješ.
mam je doma ty stare daval jsem nové 
jejda, POPICI, jste zlatí, díky za to že na mě myslíte s těma silemblokama. těším se až dojedete, snad vám do toho nic nevleze. 

jj taky se těšíme. ty silenbloky maj být od jarisa..tak doufám že je dovalí,ale slíbil že jo. kdyžtak koukám že tady kolega nad náma ti je taky nabízí. kdyby to náhodou neklaplo,ale snad jaris nesklame.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“