Perete v Perwollu black magic?

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Perete v Perwollu black magic?

Příspěvekod Redy » 26 bře 2010 07:15

Hehe,lepší název tématu mě nenapad, ale jde o to, že bych se rád pustil do očisty například tapeců, než je budu umisťovat atd, takže bych se chtěl zeptat, v čem je třeba nejlepší ošetřovat ten semiš, v čem ošetřujete plasty okolo atd atd? :D tady mezi většinou chlapů se možná nestrhne taková debata, ale za pokus to stojí :)

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Perete v Perwollu black magic?

Příspěvekod Vasa » 26 bře 2010 14:25

V servisu jsme měly takovej spešl sprej na plasty ale nevim jak se jmenoval nějakej oživovač plastu a potom na umytí tapeců v autě jsme tam měly obědnanýho chlapa co to spešl dělá auto celej vnitřek (Felicia) vypígloval i ty plasty umyl a paráda to bylo jak kdybys dal všechno nový. A stálo to 500 Kč což si myslím že za tu práci co udělal to byla paráda.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 27 bře 2010 13:36

Nikdo nic jo? :D

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Autozednik Mambo » 27 bře 2010 15:38

Sedačky po mokré jestli mas ty crx. koberce - čistič na koberce s tim kartačkem, nebo sem se dival ze ty to rad rozebiras do šroubku tak to vytahni ten koberec a taky po mokré :lol: na plasty zvyraznovač plastu nebo tu mastnou sračku, lepši je ale na plasty sprej. Semiš sem nejak nečistil, to tak nejak hadrem a nejakym tim čistidlem ne, neco jak je na koberce... :ugeek: Jinak ty čističe na motor (zelenej takovy třeba) to zřeď na ty sedačky zaleži jak je mas spinave, vyblednout atd... by to nemelo, mi se to nikdy nestalo... Jinak specialitka je lacer (7000,- kanistr :lol: ) ale občas je třeba davat bacha na chromovane lišty u podobnych sraček...

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vasa » 27 bře 2010 19:53

Tak ten sprej byl od COYOTU a jmenuje se to Cockpit spray je to na veškerý plasty.

mooonwalker
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mooonwalker » 27 bře 2010 21:16

jo ten mam taky, je dobrej ale lidi, saci to jen umejt, a pak nebejt *dance* a cisty a pekny to bude , tyhle vsehny veci na sebe pak dobre vazou prach, omejete a za dva dny je to stejny

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 27 bře 2010 21:19

tak ty plasty to je docela ok,ale toho semiše se trochu bojim, tam je na to něco spešl co máte vyzkoušený? :)

PospiTc
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PospiTc » 27 bře 2010 21:41

Já jsem čistil na EE8 semiš aviváží na praní.... Vlažnou vodu aviváž a měkkou houbičku, pak jsem jí osprchoval ve vaně, aby stekla ta špína (a taky že stekla). Rukou jsem jí přejel abych jí zbavil trošku vody a pak jsem jí nechal uschnout.... Po uschnutí byla jako nová *fin*

Zkoušel jsem to na ponožce. Vypral jsem jí nejřív mýdlem = po uschnutí byla extrém drsná. Pak v pracím prášku = o trochu lepší než mýdlo. A pak mě napadla aviváž = byla voňavá a hebká.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 27 bře 2010 21:45

Mno to je ono, já věděl že mi chlapi se k tomu nějak dobereme :lol: takže aviváž...hmmm hmmmm *dumat* *drinks*

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pepe666 » 10 kvě 2010 13:32

Já jsem přečalounil celej interiér čereným semišem z francie, jak jsem to do auta montofval zpět, tak jsem si to zamazal.....no debil no......hledal jsem něco co neslepí chlupy a nevyžere barvu. Hodně se mi osvědčila pěna ve spreji od TURTLE, takovej zelenej sprej s kartáčem.
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 13:56

Dělal jsem čtyři roky v ručním mytí a třeba cockpit spray je dobra věv tak na favorita nebo na mezi dveřní plasty... palubku a zbytek plastu nedoporucuju po delsi dobe pak zacinaji plasty sednout a budete to strikat porad a hlevne to hodi palubku do lesku a kde to nestriknes tam to bude matny.. dost casto to zustane flekaty... sonax prodáva hobicku na plasty a prej to je lepsi ale nezkousel jsem to.. jinak latka jedine vanis s vlaznou vodou delam to tak porad a nemuzu si stezovat... bud klasicky pres tepovac nebo rozprasovacem nastrikat jemnym kartacekem poradne vydrhnout.. bud tepovacem vysat nebou suchym hadrem ( pouzivam starou mikinu) pordne pretrit at to neni tolik mokry... kdyby nekdo chtel tak tepovac mam..... mam moznost chodit o vikendech do tech garazi kde jsem driv dělal tak to nekomu muzu vytepovat auto. je to cca prace na hodku max. tak kdyby nekco chtel tak napiste. a nejak se dohodnem...

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 10 kvě 2010 16:02

stechi píše:Dělal jsem čtyři roky v ručním mytí a třeba cockpit spray je dobra věv tak na favorita nebo na mezi dveřní plasty... palubku a zbytek plastu nedoporucuju po delsi dobe pak zacinaji plasty sednout a budete to strikat porad a hlevne to hodi palubku do lesku a kde to nestriknes tam to bude matny.. dost casto to zustane flekaty... sonax prodáva hobicku na plasty a prej to je lepsi ale nezkousel jsem to.. jinak latka jedine vanis s vlaznou vodou delam to tak porad a nemuzu si stezovat... bud klasicky pres tepovac nebo rozprasovacem nastrikat jemnym kartacekem poradne vydrhnout.. bud tepovacem vysat nebou suchym hadrem ( pouzivam starou mikinu) pordne pretrit at to neni tolik mokry... kdyby nekdo chtel tak tepovac mam..... mam moznost chodit o vikendech do tech garazi kde jsem driv dělal tak to nekomu muzu vytepovat auto. je to cca prace na hodku max. tak kdyby nekco chtel tak napiste. a nejak se dohodnem...

a za kolik by si mi vytepoval auto???sedacky,palubovku a koberec? ;)

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 16:28

co myslis tim vytepovat palubku??? myslis ten semis pod oknem??? hele nevim jak to vypada ale tak 300 on se musi udelat celej vnitrek kdyz tepujes protoze dost vecí zacákas tim práškem... ale uvidis kdyz prijedes... normalni cena tam za to je 800. pro klub to udelam levnejsi :D

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 10 kvě 2010 16:38

i ten semis proste celou palubovku,sedacky a hlavne koberec..nic jineho tam ani nemam.V nejblizšich dnes dostrojim auto,pac sem ho mel v lakovne a pak bych se mohl stavit..a kde to presne mas,snad by ti nevadilo kdybych tam s tebou byl:-)

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 16:52

ne urcite by mi to nevadilo. hele na palmovce, Heydukova 1589/6 180 00 Praha-Libeň. napis jak mas cas a ja se prispusobim nejak.. ;)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 kvě 2010 16:58

jeej,palmovka,to seběhnu akorát kopec,ty jsi odtamtaď odněkud jo?

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 17:10

ja bydlim teda na bulovce Frantiska kadlece jestli znas...

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 kvě 2010 17:18

No jasný :D svět je prostě malej :D já mám nedaleko odtamtaď oblíbenou hospůdku s kámošema U Jarolímků jestli znáš *drinks* jinak jsem z Letňan *fin*

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 22:01

hele to je na proseku vedle spei servisu???

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 22:05

hovno kecam to je na korabe ne?? ten camp??

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“