Jelikož hodně z vás dělá nebo dělalo podvozky, tak by jste mohli vědět.
Letos přes zimu bych chtěl povyměňovat všechny čepy a nechci tam dávat ani žádný levný a zároveň ani žádný super závodní. Chtěl bych od vás jak doporučení na značku, tak i rovnou odkaz, kde mám kupovat. Jaký máte zkušenosti atd.
Další otázka: jsem schopnej si to udělat sám v garážových podmínkách? (samozřejmě že geometrii nemyslím)
Doporučení na čepy
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
Lemforder!
Teď jsem dělal spodní čepy a bez nahřátí a lisu ani prd. Ale třeba Ti to půjde líp. A díly beru od prodejce tady, takže v tomto Ti neporadím.

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
Já jsem poslední dobou spokojený s Febi Bilstein. Dávám to na každou Hondu co mám a vždycky super. Není to nijak drahé a přitom docela kvalitní. Teď mám na čepech a na silentech najeto přes 20tkm a pořád vypadají jak nové.
Doporučení na čepy
Wlado ,doma a vsechno sam udelas kdyz jsem to zvladl ja
tak ty to musis dat s prstem v nose
čepy jdou krasne.
Bez nahrati a lisu me to teda slo a mel jsem to rezaty jako svine ,s nahratim to zvladne hadam i lucka

Bez nahrati a lisu me to teda slo a mel jsem to rezaty jako svine ,s nahratim to zvladne hadam i lucka

- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
Mám i dobrou zkušenot s čepařinou od RTS. Na Civicu držej už pěknejch pár let. Ale vždycky stáhnu krycí manžetu a přidám pod to trochu vazelíny navíc.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
Ne ne
Kura,český mechanik si vždycky poradí
A co zadek?

Kura,český mechanik si vždycky poradí

A co zadek?

- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
Uděláš s tim celý auto. A podle mě je to i přesný, ale chce to trpělivost a měřit všechno šuplerou. Okoukali sme to s kamarádem u nějakejch závodníku. Akorát místo těch cihel tam měli takový stojánky, ale v principu to bylo uplně stejný. Natáhněš 2 provázky rovnoběžně s autem a k tomu doměřuješ vzdálenosti na kolech. Primitivní ale funkční způsob
.

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení na čepy
Ty bláho
to je masakr.
To mě ani nenapadlo. Tak to nevím jesli pak není lepší obětovat těch 6 stovek. Ale díky. 

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“