Vibrace při brždění
Moderátor: Minor
Vibrace při brždění
Ahoj,
mám takovej docela velikej problém.Při brždění mi vibruje volant,když dobržduju na červenou,tak cejtím houpání v pedálu,do cca 70km/h se to dá snést,ale od 100km/h je to nesnesitelné,úplně mi to škube volantem(jen při brždění).Ale jsou vyměněné kotouče i destičky,dnes jsem dokonce dal i jiné třmeny a novou brzdovku,ale nic se nezměnilo.Potřebuju teda poradit co udělat dál.Díky
mám takovej docela velikej problém.Při brždění mi vibruje volant,když dobržduju na červenou,tak cejtím houpání v pedálu,do cca 70km/h se to dá snést,ale od 100km/h je to nesnesitelné,úplně mi to škube volantem(jen při brždění).Ale jsou vyměněné kotouče i destičky,dnes jsem dokonce dal i jiné třmeny a novou brzdovku,ale nic se nezměnilo.Potřebuju teda poradit co udělat dál.Díky
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vibrace při brždění
voza píše:Ahoj,
Zkusil bych se podívat na čepy... asi všechny. Popřípadě silentbloky
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Jestli ty kotouče už nebyly zvlněný, tohle mě přesně dělalo taky a stačilo jenom vyměnit kotouče, ale ne na crx ještě na starý mazdě.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
z prvního příspěvku netuším zda to dělalo před výměnou nebo až po výměně...jak to je?
No to houpání při dobrždování to dělalo už před,ale to v rychlosti už si nepamatuju,ale mysli si,že to dělalo taky.
houpání při dobrždování budeš mít už tlumiče v háji. edit: No tak to tlumičema fakt není když ti houpe pedál na brzdě
.
Naposledy upravil(a) Fegut dne 17 zář 2012 18:07, celkem upraveno 1 x.
houpání myslím v brzdovém pedálu,prostě jako když jsou špatný kotouče,ale ty jsou nový:-).Tlumiče jsou nicmoc,ale dělalo to když jsem tam měl nový podvozek od XYZ,takže v tom bych problém neviděl.
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
voza píše:houpání myslím v brzdovém pedálu,prostě jako když jsou špatný kotouče,ale ty jsou nový:-).Tlumiče jsou nicmoc,ale dělalo to když jsem tam měl nový podvozek od XYZ,takže v tom bych problém neviděl.
U mého favorita tohle dělalo obložení a když jsem jej vyměnil a dělalo to stále, tak čepy... a od té doby to taky nedělá.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
kromě závésů může být i koplej ráfek nebo vůle v kloubu.takové vibrace se pak můžou objevit jen občas nebo v rejdu atd.ne všechny vyvažovačky a jejich obsluha to dokáží najít.rozhodně bych s tím moc nezávodil..
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
pokud ti to dělá při brždění a cejtíš to v pedálu tak máš zvlkněný kotouče
jinak stim volantem mi to občas taky dělá ale jen lehce a to mám všechno na podvozku nový .takže but ještě tlumiče ale ty mam zrepasové zatim je to čim dál lebší tak to moc neřešim jsem rád že po roce mohu jezdit 
Může někdo v Praze(okolí) někde nechat stočit koutouče?Chci vyloučit to,že nové kotouče jsou zvlněné.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
voza píše:Může někdo v Praze(okolí) někde nechat stočit koutouče?Chci vyloučit to,že nové kotouče jsou zvlněné.
máme smlouvu s jednou firmou v práci a cena za pár do 300kč
No paráda,tak to se nějak domluvíme,nechám stočit asi i zadky když už to budu dělat.Takže cena bude cca kolik?A odkud jsi nebo kde ti to mohu předat?Ještě nevim kdy to sundám,protože teď potřebuju bejt pojízdnej.
To když jsem loni dával 150 za stočení zadních jsem si říkal že to je dost, ale jak vidím tak asi ne
.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
voza píše:No paráda,tak to se nějak domluvíme,nechám stočit asi i zadky když už to budu dělat.Takže cena bude cca kolik?A odkud jsi nebo kde ti to mohu předat?Ještě nevim kdy to sundám,protože teď potřebuju bejt pojízdnej.
jojo stačí se pak ozvat třeba 2 dny do předu
Pozor na to, na autě se srovnávají kvůli tomu, že může být tochu křivé ložisko a takhle se to srovná. Kotouče srovnané na soustruhu můžou dál házet, pokud je to ložisko nebo prostě uložení kotouče trochu křivé.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Pozor na to, na autě se srovnávají kvůli tomu, že může být tochu křivé ložisko a takhle se to srovná. Kotouče srovnané na soustruhu můžou dál házet, pokud je to ložisko nebo prostě uložení kotouče trochu křivé.
jo toje pravda
jak Ti to dopadlo,ještě vibruje?mám novou zkušenost,taky js pátral,páč chv.vibr.,chv.celkem dobrý a probl.jen 80-100 a hl.při brzdění.nakonec to přestalo,když js nacpal do ráfků nové přesné vymezovací kroužky..
hele a netahne ti ten volant obcas nekam?
kdyz brzdis ?
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“