kontrolka Ruční brzda
Moderátor: Minor
kontrolka Ruční brzda
Zdravím chtěl bych se zeptat co mi může dělat to, že se mi při prutším průjezdu zatáčkou, tudíž se nakloní trochu auto, rosvítí červená kontrolka na ruční brzdu, ale po sklidnění zhasne. Myslel jsem, že tam mám málo oleje, ale bylo ho tam dost, voda v chladiči je taky plná, a za ručku fakt netahám
Neví někdo čím by to mohlo být? Díky 
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Re: kontrolka Ruční brzda
ironmen píše:Zdravím chtěl bych se zeptat co mi může dělat to, že se mi při prutším průjezdu zatáčkou, tudíž se nakloní trochu auto, rosvítí červená kontrolka na ruční brzdu, ale po sklidnění zhasne. Myslel jsem, že tam mám málo oleje, ale bylo ho tam dost, voda v chladiči je taky plná, a za ručku fakt netahámNeví někdo čím by to mohlo být? Díky
máš tam málo brzdovky
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:ironmen píše:Zdravím chtěl bych se zeptat co mi může dělat to, že se mi při prutším průjezdu zatáčkou, tudíž se nakloní trochu auto, rosvítí červená kontrolka na ruční brzdu, ale po sklidnění zhasne. Myslel jsem, že tam mám málo oleje, ale bylo ho tam dost, voda v chladiči je taky plná, a za ručku fakt netahámNeví někdo čím by to mohlo být? Díky
máš tam málo brzdovky
neblbni ho tou strohostí...ještě to bude lejt na lanovody
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:Petk@ píše:ironmen píše:Zdravím chtěl bych se zeptat co mi může dělat to, že se mi při prutším průjezdu zatáčkou, tudíž se nakloní trochu auto, rosvítí červená kontrolka na ruční brzdu, ale po sklidnění zhasne. Myslel jsem, že tam mám málo oleje, ale bylo ho tam dost, voda v chladiči je taky plná, a za ručku fakt netahámNeví někdo čím by to mohlo být? Díky
máš tam málo brzdovky
neblbni ho tou strohostí...ještě to bude lejt na lanovody
no ale tetkon mi došlo že cero je trochu starší než crv atd
malo brzdovky, jednoznacne, je tam to cidlo na veku 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:malo brzdovky, jednoznacne, je tam to cidlo na veku
byl jsem si stim jistý ale PAKO mě nějak rozhodil
To mě nenapadlo
Dík 
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
stačilo napsat ruční brzda má společnou kontrolku s plovákovým čidlem brzdové kapaliny... apropo čidlo na ručce toto dokáže také .
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“