Kupuju CRX - foto
Moderátor: Minor
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Kupuju CRX - foto
Čaute Honďáci, naprosto haluzově jsem narazil na pána kterému v Bojkovicích (Uherské Hradiště) stojí bílá Honda CRX (D16A8) a že by ji prodal (což se mi velice hodí protože se po nějaké Hondě sháním). Pojedu si pro ni (doufám) koncem měsíce. Nahodím sem fotky, poraďte mi prosím jaká by byla přijatelná cena, nebo kdyby byl někdo z okolí tak laskavý že by ji jel omrknout semnou (výdaje na cestu bych samozřejmě zaplatil)? Nebo jestli někdo víte co je auto zač, tak na co si dát pozor.
Re: Kupuju CRX - foto
Takhle podle fotek to nevypada moc vabne abych ti rekl pravdu kolik na ni mas? Ja bych za ni dal max 20 tis vic asi ne mozna 15tis kdyz budu pocitat eko tak se to vyhoupne jinak teda k fotkam barva nebude origo nebo je opravovana neodborne zrejme v garazi sprejem sem tam promackliny vypada to ze je to po face ale spasovani narazniku je spatny blinkry vepredu jsou z predface verze ale naraznik je poface tezko rict no ja jsem teda hodne velkej pontickar a resim kazdou malickost takze to jak to nelicuje by me hodne stvalo osobne bych se podival po jine. A nejsem si jist ale ten motor d16A8 se snad daval jenom do predface po face byly z5 ale to si nejsem jisty
http://auto.bazos.cz/inzerat/13502265/H ... ozvody.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/13507815/Honda-crx.php
http://www.sportovnivozy.cz/21428-honda ... oke-veseli
a mohl bych hledat dal jsou proste lepsi nez tahle chapu ze si nani narazil a laka te to ale z vlastni zkusenosti jestli chces crx tak si pockej a kup dobry kus nebo te to bude potom akorat mrzet
http://auto.bazos.cz/inzerat/13502265/H ... ozvody.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/13507815/Honda-crx.php
http://www.sportovnivozy.cz/21428-honda ... oke-veseli
a mohl bych hledat dal jsou proste lepsi nez tahle chapu ze si nani narazil a laka te to ale z vlastni zkusenosti jestli chces crx tak si pockej a kup dobry kus nebo te to bude potom akorat mrzet

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Ahoj.Ona je to vzdy sazka do loterie,kdyz se kupuje ojety auto a pak hlavne sportovni a 22let stary....Nahodou se mi ta bila docela libi,az na ten made in home lak.Dalsi vec jsou ty puchyrky u nadrze a prednim blatniku.Jenze to jsou veci ktery se driv ci pozdeji objevi na vetsine CRX a stale se s tim bude bojovat,pokud se bude jezdit v zime.Urcite to chce kastli poradne projit,zkontrolovat prahy,jak dosedaji dvere,sibr,viko kufru atd....proste zda to nedosatlo nejakou vetsi perdu.Pac co si budem povidat,kazda CRX zazila nejaky ten tukanec.Stejne tak dulezity je technicky stav....urco to chce poradne projet,aby bylo videt zda to nehuli,pripadne netece nekde olej,jak je na tom spojka,podvozek,brzdy...Dalsi dulezity udaj je prave eko dan.Muze se stat ze das 3-5tis,ale taky 10tis,coz je nejpravdepodobnejsi.Urcite se poptej za kolik je ochotny ji pustit a pak se to muze resit dal.Majitel musi vedet na kolik si ji ceni.To ze neni spasovany predek bych nevidel jako tragedii,da se aspon "dohadovat" s cenou a sladeni muzes provest svepomoci.Kazdopadne pocitej s tim ze do ni treba 10-15tis jeste nasypes,ale klidne to muze byt vic.A tim nemyslim za performance a tuzing dily.
Z tady tech dalsich inzeratu me nejak neuzaujala ani jedna.Jednak kvuli cene a treba ta posledni-spatna spojka,skrta dvojka-to je problem v prevodovce,synchron.
Opravdu zalezi na tvych finacnich moznostech,chuti se v tom sem tam rejpat,trpelivosti....Tim netvrdim ze jsou Hondy spatny,to v zadnym pripade,spis nekteri jejich majitele by jen a jen jezdili.
Kdybys mel zajem,jsem ochotny se do Uherskyho Hradiste podivat az tam pojedes.Kdyz me vyzvednes,anebo das penize na naftu,muzem ji spolecne omrknout.
Kazdopadne hodne stesti a vitej mezi nami
Z tady tech dalsich inzeratu me nejak neuzaujala ani jedna.Jednak kvuli cene a treba ta posledni-spatna spojka,skrta dvojka-to je problem v prevodovce,synchron.
Opravdu zalezi na tvych finacnich moznostech,chuti se v tom sem tam rejpat,trpelivosti....Tim netvrdim ze jsou Hondy spatny,to v zadnym pripade,spis nekteri jejich majitele by jen a jen jezdili.
Kdybys mel zajem,jsem ochotny se do Uherskyho Hradiste podivat az tam pojedes.Kdyz me vyzvednes,anebo das penize na naftu,muzem ji spolecne omrknout.
Kazdopadne hodne stesti a vitej mezi nami
Ahoj,z mého pohledu bych do téhle crx nešel ani omylem,Když vydim ty přestříkaný lišty,hadice atd,motor od oleje-převodovka a najdou se další věci.Rozhodně to nevypadá,že by to dostávalo nijakou péči,jak jsou na tom ostatní věci,podvozek,brzdy,motor atd víš?
Já bych si osobně kouknul po jiné..
Já bych si osobně kouknul po jiné..
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zdar myslím , že s touhle Hondou bude víc starostí než radostí - ne že by se nedala dát do pořádku to ne , ale utopíš v tom fůru peněz. Osobně bych se poobzeral po jiné v lepším stavu, která nebude vyžadovat takové investice jako tato.
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Ja ti muzu doporucit to cerne crx ten tejpek bydli kousek nademnou aje v dobrem stavu za tech 40 000 a nebo http://www.sportovnivozy.cz/20578-honda-crx-praha ale to je uz cele delane muzu ti asi zarucit ze je bez financi sednes a jedes to se tady muzes optat samotneho majtele
) ...a de o to take jestli si nechces koupit auto a delat si na nem pro radost.
ale na to musis mit penize a cas:)
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Díky za přivítání
Auto jsem byl projet, letěl sem strašnou kudlu a motorově i podvozkově se zdá být v pořádku, spojka je na tom hůř, ale už vyhlížím nějakou Stage 1 (na tu se Vás potom taky zeptám
). Kosmetické vady (jiné blinkry, lišty) mi nevadí, lak by ještě chvíli počkal, koroze je jen taková že by mělo stačit poškozené místa přebsousit, zapravit a pak zalakovat (ale to by byla záležitost tak na podzim, nebo jak budou peníze). Rozvody a olej se snažím vždycky řešit co nejdřív po koupi auta, takže to je ok. Brzdy jsou v pohodě, ale stejně by tam časem šly nějaké lepší. Počítám s tím že na ní bude práce jak na kostele, ale nevadí mi vrtat se v autě a potom ta radost z jízda za to stojí. Na auto mám 22 000,- samozřejmě na další věci jako je eko, přepis, pojistka a tak mám další peníze bokem. Nejradši bych byl kdybych cenu stlačil pod těch 20 a myslím že by to i šlo, protože opravdu není ve špičkovém stavu.
Auto jsem byl projet, letěl sem strašnou kudlu a motorově i podvozkově se zdá být v pořádku, spojka je na tom hůř, ale už vyhlížím nějakou Stage 1 (na tu se Vás potom taky zeptám
Lenny má například motor D16A8 a je to pofacelift. POkud jde o motor D16A9 (bezkat), ten byl asi opravdu jen u předfaceliftů.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Nemuzu si pomoct,ale mam pocit ze to moc resite.Uvedomte si ze i do tech za 40tis budete cpat prachy.Neverim ze ta za 40 je bez investic.Ledaze by byly udelany komplet brzdy,silentbloky atd...Ani jeden jsme toto zuto nevideli nazivo,takze je tezky soudit.Hlavni je at je kastle ok,motor at neni vylozene dymovnice a olejnicka.Driv ci pozdeji stejne bude GO motoru,podvozku,atd...tak proc kupovat neco za 40,kdyz to muze byt za 20?Je fakt ze jsem nevidel fota,mrknu se doma...
Hele ten pocit z jizdy nicim nepremlatis to tady vime vsichni a do zatacek taky bude drzet aj v upne surovem stavu ale at te nekdo sveze ve zdravem ceru a budes mit pocit uplne jinej a to doufam ze neni jenom muj nazor.Vazne se vyplati investovat do lepsiho kusu. Aj na lepsim bude co vylepsovat
vazne zvaz jedno z tech co ti nahore naposilal ty odkazy eko dan tam je zaplacena to je dalsi plus 
Mě se líbí a šel bych do ní,za 20 neváhej,bílých tolik není a u takovéhoto auta tě nenaštve když ti jí někdo odře,podrápe atd.
Osobně jsem scháněl něakou na zimu kolem 15 a nesehnal-levných crx moc není a jak píše JR,ty dražší neznamená vždy lepší-jen mají lepší image
Osobně jsem scháněl něakou na zimu kolem 15 a nesehnal-levných crx moc není a jak píše JR,ty dražší neznamená vždy lepší-jen mají lepší image
Cody píše:Mě se líbí a šel bych do ní,za 20 neváhej,bílých tolik není a u takovéhoto auta tě nenaštve když ti jí někdo odře,podrápe atd.
No jsem rad ze nejsem jediny,kdo jde proti stadu
ale neva...Jako motor nevypada uplne nejlip,ale dulezita je spotreba oleje a pokud neni nejak vyrazna,tak se vymeni par tesneni je to ok.Casem bych udelal GO a je to v cajku.Nikdo Ti nemuze zarucit ze je motor OK,pokud neni po GO a i tak je to pomerne odvazby tvrzeni.To ze jsou trosku pocakany plasty bych vubec neresil,trosku acetonu na hadru a je to jak novy.Spousta veci se da takto behem chvilky opravit a zaroven se diky temto vecem da srazit cena.Pokud tam vylozene neco nemlati,neklouze spojka a nemizi olej jak benzin,tak bych ji bral....sypat se musi do kazdyho auta.Ja treba v zari koupil Nissan Xtrail cca o 20tis levneji nez se bezne prodaval a musim rict ze i presto byl v daleko lepsim stavu nez konkurenti.Navic nejvyssi vybava.....takze jsem nevahal.Sice jsem do nej dal 10tis za oleje,filtry,brzdy,ale to by me cekalo i u tech druhych,ktery meli jeste nejaky mouchy navic....
Moja rada radšej počkat a vyhliadnut si lepší kúsok ked aj o 10 tisic drahši lebo z vlastnej skusenosti viem kolko do takehoto auta človek potom dá aby bol s nim spokojny.. A to že ked priplacaš tak len za image tak to je dobra blbost.. je to individualne... Ten kdo vie v akom stave ma auto tak si ho aj ceni na viac ale nie vždy to musi byt pravidlo... Treba si to obzriet a triezvym rozumom zvážit pre a proti...PS vela štastia
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Honda CRX je láska na celý život !!!
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
těžko říct... Záleží, kolik za ni chce. Já osobně bych raději počkal a ještě si něco našetřil. Z dálky pohoda, ale z detailu ten lak nevypadá moc valně a je to celkem odfláknutý. Vypadá, že to stříkal, aniž by to oblepil, oddělal nebo snad i ošetřil. Detail na pravé dveře - zdá se mi, že oproti platníku nějak uhýbají (pokud nebyly pootevřený). Nějaký bubliny okolo víčka nádrže, blatníku apod... Sedačky taky nic moc. ED9 se dá sehnat snadno, takže bych počkal, připlatil a sehnal lepší kousek. Pokud by se jednalo o VTEC nebo 1G, tak bych měl asi jinej názor
Prostě pokud chceš auto, který je dobře k sehnání, tak si vybírej a neber první, co ti padne do oka
Ale každýho věc 

Defakto tady mistr nademnou chtel rict asi tohle (a pokud ne tak to reknu ja) kdyz si nechal nastrikat lajdacky auto tak to je clovek co mu na nem nezalezelo tudiz cekej ze se tak choval aj ke zbytku auta 
J!R! ano samozrejme vse se da spravit a neni to tak strasny ale je otazka za kolik, jak je do toho zapalenej a jak moc ho to treba zacne bavit u meho cera ktere jsem koupil za hodne penez a taky jsem mohl koupit daleko lepsi kus me stve uz jenom to ze byla trochu bouchla na predek a ted kdyz jsem se v tom vrtal mi to proste stve ze to zaprve bylo bouchle a zadruhe ze uz to proste nesedi nikdy to neudelas poradne. Kdyz koupis drazsi tak do ni sice das vic penez ale das je vetsinou do tech veci ktere sam chces ne ktere si auto vyzada takze ano zaplatis to tak jako tak ale kdyz koupis cero v lepsim stavu a cero v hroznym stavu tak kdyz budou stat vedle sebe tak to poznas. Ale kdyz to majiteli nevadi tak neni asi co resit takze hodne stesti a chceme te videt na srazu

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Jeste to mozna doplnim ono cim vic kravin tam predchozi majitel zesr.... tak tim hur se potom schanej nektere dili ja mam rad origo a schanel jsem asi 2 mesice poradny zadni svetlo jenom proto ze bylo trochu praskle takze si muzes rict jaaaj tak to snad nic neni si nikdo nevsimne ano vetsine lidi to je jedno ale ta vetsina potom slinta nad nejakou fotkou poradneho cera co nema ani skrabanec ja to asi beru az moc vazne takze je me treba brat s rezervou ale jak rikam napriklad nekdo strikne do barvy stredovej panel tak ty ho musis schanet a ted treba sezenes ale nekdo do nej udelal 2 diry protoze tam mel neco pridelaneho atd a tak se to nabaluje tenhle panel je poskrabanej vic tenhle min ten ma zas tohle atd a ted kdyz resis kazdou kravinu tak se to prodrazi ve vysledku vic takze cim lepsi zaklad tim lepe se potom daj ty penize utratit. ted treba taky budu resit zadny lemi a jsem naprasky z toho ze se do toho auta bude rezat
takze si hledam nekoho kdo tomu opravdu rozumi a neodflakne to a dalsi vec je zase lak komu to dat do ruky to znas sam koupil jsi karbon kapotu protoze vypadala dobre ale byla levna takze nesedela a jeste ti zmatnela takze vysledek byl jsi nasranej ale kdyby jsi si priplatil za lepsi mel by si hezkou lesklou kapotu ktera by sedela a mel by jsi radost tak o tom to asi je no.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Sabrio píše:to znas sam koupil jsi karbon kapotu protoze vypadala dobre ale byla levna takze nesedela a jeste ti zmatnela takze vysledek byl jsi nasranej ale kdyby jsi si priplatil za lepsi mel by si hezkou lesklou kapotu ktera by sedela a mel by jsi radost tak o tom to asi je no.
No nerek bych ze byla levna(12tis),nasel jsem tehda podtsatne levnejsi na ebay za 6tis,jenze nemela spodni vyztuhy a ani moznost namontovani origo zamku,tudiz zavrena jen pres ty zajistovaci cepy jak zavodaci,coz se mi nelibi.Je pravda ze montaz byla hruza,ale po case jsem zjistil ze nesedela schvalne kvuli odvetrani motoru.Byla cca o 12mm vys u pantu aby tama mohl otikat teply vzduch,dela se to tak vetsinou u podelne ulozenyho motoru,protoze zadni valec vetsinou trpi.Kupoval jsem jsem ji v CR,hlavne kvuli zaruce,kterou jsem stejne ani neuplatnoval.Uplne tu stejnou kapotu ma Ludva a nerek bych ze na svym projektu setri
Je mi jasny ze nemate duveru,kdyz to auto vidite,ale myslim ze to vidite moc cernobile.Ja chtel hlavne rict,ze tim ze je neco drazsi a treba i momentalne lip vypada,neznamena ze je to lepsi nez ta levnejsi a osklivejsi.A ono 20tis uz je slusny rozdil....A kdyz uz jste si vzali do huby me auto.....taky to neni zadny krasavec,ale motor po GO,spojka,rozvody,komplet silentbloky z PU,brzdy,pancerovy brzd. hadicky.....technicky stav je A1,ale vzhledove to neni uplna hitparada.....coz se bud tento rok zmeni,mozna az dalsi,protoze je jeste par zalezitosti co se poladi...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“