EE8 stabilizacni tycky
Moderátor: Minor
EE8 stabilizacni tycky
Tak co EE8 a swaperi... kdo z vas uz toto nekdy menil.Kde jste sehnali tento dil???Zrovna to docela nutne resim a bohuzel mi vychazi jen origo Honda za 2500kc bez dph za kus.... 

Re: EE8 stabilizacni tycky
Mám pocit, že v druhovýrobě neexistuje.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Kamos je v jakymsi katalogu nasel,ale neni moznost jejich objednani...tak nechapu proc mi davaj falesnou nadeji.Dalsi vec je ze i v PU sade od hyperflexu primo na vteca jsou,ale jen jako zavitovy tycky,cili pro ED9.Pak je dalsi moznost to vzit pres ALDY na h-c,jenze ten udajne neposila pres postu a jedine poprosit nejakeho prazana....mnooooo ale jsem tvrdohlavej a zvyklej se spolehnout pouze sam na sebe,tak hold asi fakt pujdu do Hondy a dam 6tis za dva kusy...
Vyrobit me to taky napadlo jenze je to risk,ikdyz pri prasknuti by se nic neporusilo,ale nelibi se mi nebezpeci ze ohrozim gumu a vazelinu...A stejne co by to pak vydrzelo?Opravdu bude asi nejlepsi dat origo Honda a mit na min 100tis km pokoj...ale co si budem povidat,neni to malo penez...
Vyrobit me to taky napadlo jenze je to risk,ikdyz pri prasknuti by se nic neporusilo,ale nelibi se mi nebezpeci ze ohrozim gumu a vazelinu...A stejne co by to pak vydrzelo?Opravdu bude asi nejlepsi dat origo Honda a mit na min 100tis km pokoj...ale co si budem povidat,neni to malo penez...
J!R! píše:Kamos je v jakymsi katalogu nasel,ale neni moznost jejich objednani...tak nechapu proc mi davaj falesnou nadeji.Dalsi vec je ze i v PU sade od hyperflexu primo na vteca jsou,ale jen jako zavitovy tycky,cili pro ED9.Pak je dalsi moznost to vzit pres ALDY na h-c,jenze ten udajne neposila pres postu a jedine poprosit nejakeho prazana....mnooooo ale jsem tvrdohlavej a zvyklej se spolehnout pouze sam na sebe,tak hold asi fakt pujdu do Hondy a dam 6tis za dva kusy...
gumu muzes sundat a vazelina se da domazat....
Jazzik
samozrejme bych to tak udelalJinak byl jsem v Honde a chtel to objednat...bohuzel v Evrope nejsou a nejspis ani nebudou....ale pak mi jeste zavolali a sehnali cosi v druhovyrobe za 500kc/ks...jen se bojim ze to bude ta na ED9...
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše::) ja vim...jen jsem po ranu linejsamozrejme bych to tak udelal
Jinak byl jsem v Honde a chtel to objednat...bohuzel v Evrope nejsou a nejspis ani nebudou....ale pak mi jeste zavolali a sehnali cosi v druhovyrobe za 500kc/ks...jen se bojim ze to bude ta na ED9...no zitra si pro me jdu,tak jsem zvedav
Čau J!R!, tak já jsem se ptal u toho svého prodejce, co mi dělal to rameno. Bohužel víc budu vědět až zítra. Ale pokud bude mít, budeš mít 100% jistotu, že to budou ony a budou max to 600 kč za jeden. Tedy jako u mě.
Zítra bych Ti dal vědět, jestli chceš
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
LoizaCS píše:J!R! píše::) ja vim...jen jsem po ranu linejsamozrejme bych to tak udelal
Jinak byl jsem v Honde a chtel to objednat...bohuzel v Evrope nejsou a nejspis ani nebudou....ale pak mi jeste zavolali a sehnali cosi v druhovyrobe za 500kc/ks...jen se bojim ze to bude ta na ED9...no zitra si pro me jdu,tak jsem zvedav
Čau J!R!, tak já jsem se ptal u toho svého prodejce, co mi dělal to rameno. Bohužel víc budu vědět až zítra. Ale pokud bude mít, budeš mít 100% jistotu, že to budou ony a budou max to 600 kč za jeden. Tedy jako u mě.
Ano urco mi dej vedet...ale ty tam 100% nemas novej dil!!!
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:LoizaCS píše:J!R! píše::) ja vim...jen jsem po ranu linejsamozrejme bych to tak udelal
Ano urco mi dej vedet...ale ty tam 100% nemas novej dil!!!
Říkal, že ano. Že to bere někde od nějakého dodavatele... ale nevím nic víc... zítra mu mám zavolat a zeptat se, jestli ještě má. Pak bych Ti nějaé mohl vzít
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Říkal, že ano. Že to bere někde od nějakého dodavatele... ale nevím nic víc... zítra mu mám zavolat a zeptat se, jestli ještě má. Pak bych Ti nějaé mohl vzít[/quote]
Ty fakt si nemyslim ze to bylo novy....to by vypadalo uplne jinak.Kazdoapdne ti dam zitra vedet jak jsem dopadl ja a od teho se odpichnem
Ty fakt si nemyslim ze to bylo novy....to by vypadalo uplne jinak.Kazdoapdne ti dam zitra vedet jak jsem dopadl ja a od teho se odpichnem
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Říkal, že ano. Že to bere někde od nějakého dodavatele... ale nevím nic víc... zítra mu mám zavolat a zeptat se, jestli ještě má. Pak bych Ti nějaé mohl vzít
zase si nemyslím, že by si takhle kazil pověst... a i tak, i kdyby to použité a v dobrém stavu, tak 600 korun je pořád daleko přijatelnější částka jak 2600 bez DPH... nemyslíš ?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...
Tak mám informace. Že prej byla náhoda, že to měl. Měl zrovna skladem jednu a tak ji vzal. Ale jinak teď nemá. Ale bude mít buď v úterý či středu. A když jsem se ho zeptal, jestli to je nové či použité, tak řekl, že samozřejmě nové. Ono jakože fakt auto-bayer by si nic takového nedovolil prodat použitý díl. To by bylo pod úroveň AB. Sice je drahý, ale odvede dobrou práci. Dokonce i hned poznali, že mám swapa
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
LoizaCS píše:J!R! píše:tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...
Tak mám informace. Že prej byla náhoda, že to měl. Měl zrovna skladem jednu a tak ji vzal. Ale jinak teď nemá. Ale bude mít buď v úterý či středu. A když jsem se ho zeptal, jestli to je nové či použité, tak řekl, že samozřejmě nové. Ono jakože fakt auto-bayer by si nic takového nedovolil prodat použitý díl. To by bylo pod úroveň AB. Sice je drahý, ale odvede dobrou práci. Dokonce i hned poznali, že mám swapaže prej ty auta dobře znaj
a pochválil, že ho chci zachránit, že si to zaslouží
Nezlob se na me,ale novy to neni v zadnym pripade!!!!Ted si myslim jestli oba mluvime o jedne a te same veci...Ses si opravdu jistej ze se bavime o te veci na obrazku???A myslel to i ten mechos?
Jinak z Hondy se mi neozvali a nebyl cas se stavit,tudiz tak ucinim zitra a pokud to nebude 100% beru od teho typka dva kusy-leva a prava....Jinak jsem hold nepojizdnej...
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:LoizaCS píše:J!R! píše:tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...
Tak mám informace. Že prej byla náhoda, že to měl. Měl zrovna skladem jednu a tak ji vzal. Ale jinak teď nemá. Ale bude mít buď v úterý či středu. A když jsem se ho zeptal, jestli to je nové či použité, tak řekl, že samozřejmě nové. Ono jakože fakt auto-bayer by si nic takového nedovolil prodat použitý díl. To by bylo pod úroveň AB. Sice je drahý, ale odvede dobrou práci. Dokonce i hned poznali, že mám swapaže prej ty auta dobře znaj
a pochválil, že ho chci zachránit, že si to zaslouží
Nezlob se na me,ale novy to neni v zadnym pripade!!!!Ted si myslim jestli oba mluvime o jedne a te same veci...Ses si opravdu jistej ze se bavime o te veci na obrazku???A myslel to i ten mechos?
Jinak z Hondy se mi neozvali a nebyl cas se stavit,tudiz tak ucinim zitra a pokud to nebude 100% beru od teho typka dva kusy-leva a prava....Jinak jsem hold nepojizdnej...
Jako já se na Tebe nezlobím
To už to máš tak špatné????????? =-O
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Ono to bylo porad takovy spatny,ale kaslal jsem na to....avsak jeden den jsme doma skoncili driv a ja z nudy ze si ho vymenim,pac mam jeden slusnej....samozrejme to neslo oddelat,tudiz flexa,pa pa a kdyz jsme tam chtel dat ten jinej,tak mi doslo ze se deli levej a pravej...takze leva strana ke ted bez stabiku....a stejne chci vymenit oba.Tak ja se zitra ozvu,jak jsem dopad a kdyztak bys mi to objednal o teho borca....diiiik

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Ono to bylo porad takovy spatny,ale kaslal jsem na to....avsak jeden den jsme doma skoncili driv a ja z nudy ze si ho vymenim,pac mam jeden slusnej....samozrejme to neslo oddelat,tudiz flexa,pa pa a kdyz jsme tam chtel dat ten jinej,tak mi doslo ze se deli levej a pravej...takze leva strana ke ted bez stabiku....a stejne chci vymenit oba.Tak ja se zitra ozvu,jak jsem dopad a kdyztak bys mi to objednal o teho borca....diiiik![]()
Jistě, počítej se mnou. Já mu příští týden zavolám a popřípadě bych Ti objednal pravou a levou stranu. Ale to se když tak pak domluvíme ok? Každopádně dej sem vědět, jak si dopadl, jestli něco máš nebo ne, ok?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
ano,ano,ano...zitra se ozvu...
Takze mi je prosim obednej...mam Ti poslat penize na ucet?Anebo o vikendu bych mel jet do Slavkova za ucetni,tak ti je muzu dat hotove.V Honde mi rekli ze jejich dodavatel umi sehnat pouze levou a ze asi v pondeli....takze je 100% beru pres Tebe.Dik
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Takze mi je prosim obednej...mam Ti poslat penize na ucet?Anebo o vikendu bych mel jet do Slavkova za ucetni,tak ti je muzu dat hotove.V Honde mi rekli ze jejich dodavatel umi sehnat pouze levou a ze asi v pondeli....takze je 100% beru pres Tebe.Dik
Zatím počkej. Zatím mi nedávej nic, já mu mám ve středu zavolat a domluvit se s ním. Zaplatím to a pak si proto přijedeš. Cena by měla být 600 za kus. Měla být. Kdyby byla jiná, tak samozřejmě informuji dopředu plus bych Ti dodal fakturu, aby sis nemyslel, že jsem si za to něco vzal taky, ok?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření