Vymena za jine hodiny nic nevyresila
Hodiny
Moderátor: Minor
Hodiny
Ahoj,mam mensi problem s hodinama,coz neni uplne nejdulezitejsi na aute,ale byl bych rad,kdyby to fungovalo...Uz si to moc nepamatuji,ale mam za to ze se hodiny rozsviti po zapnuti zapalovani.Na moji soucasne EE8 se hodiny zapnou jenom a pouze pri stisknuti krytky,ale jen pri zaplem zapalovani,coz by melo fungovat i bez klicku.A dalsi vec je ze po vypnuti zapalovani se restartuje cas...Urco nejaka krpa v elektrice,ale treba se s tim uz nekdo setkal....
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodiny
J!R! píše:Ahoj,mam mensi problem s hodinama,coz neni uplne nejdulezitejsi na aute,ale byl bych rad,kdyby to fungovalo...Uz si to moc nepamatuji,ale mam za to ze se hodiny rozsviti po zapnuti zapalovani.Na moji soucasne EE8 se hodiny zapnou jenom a pouze pri stisknuti krytky,ale jen pri zaplem zapalovani,coz by melo fungovat i bez klicku.A dalsi vec je ze po vypnuti zapalovani se restartuje cas...Urco nejaka krpa v elektrice,ale treba se s tim uz nekdo setkal....
Ano, hodiny se rozsvítí při zapnutí zapalování. Pi stisku krytky se rozsvítí i bez klíčku v zapalování.
Svítí při zapnutém motoru? Jestli máš měřák, zkus zjistit napětí na káblikách. Viděl bych to na nějaké přerušení obvodu v přívodu elektriky.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
LoizaCS píše:J!R! píše:Ahoj,mam mensi problem s hodinama,coz neni uplne nejdulezitejsi na aute,ale byl bych rad,kdyby to fungovalo...Uz si to moc nepamatuji,ale mam za to ze se hodiny rozsviti po zapnuti zapalovani.Na moji soucasne EE8 se hodiny zapnou jenom a pouze pri stisknuti krytky,ale jen pri zaplem zapalovani,coz by melo fungovat i bez klicku.A dalsi vec je ze po vypnuti zapalovani se restartuje cas...Urco nejaka krpa v elektrice,ale treba se s tim uz nekdo setkal....
Ano, hodiny se rozsvítí při zapnutí zapalování. Pi stisku krytky se rozsvítí i bez klíčku v zapalování.
Svítí při zapnutém motoru? Jestli máš měřák, zkus zjistit napětí na káblikách. Viděl bych to na nějaké přerušení obvodu v přívodu elektriky.
Nesviti,to je to same jak pri zapalovani....Vsak na to muzes nekdy mrknout
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:LoizaCS píše:J!R! píše:Ahoj,mam mensi problem s hodinama,coz neni uplne nejdulezitejsi na aute,ale byl bych rad,kdyby to fungovalo...Uz si to moc nepamatuji,ale mam za to ze se hodiny rozsviti po zapnuti zapalovani.Na moji soucasne EE8 se hodiny zapnou jenom a pouze pri stisknuti krytky,ale jen pri zaplem zapalovani,coz by melo fungovat i bez klicku.A dalsi vec je ze po vypnuti zapalovani se restartuje cas...Urco nejaka krpa v elektrice,ale treba se s tim uz nekdo setkal....
Nesviti,to je to same jak pri zapalovani....Vsak na to muzes nekdy mrknout
Ok, někdy přijedu a omrknu to. Já měřák mám
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Už je to tři roky co jsem seděl naposledy v mé crxi, ale nesvítí ty hodiny pořád a při zapnutí klíčku se rozsvítí intenzivněji? Při zapnutí světel se zase světlost ztlumila jak už se tady někde řeší
. Jinak určitě krpa v elektrice.
Jak sa dostanem k hodinam dozadu?
Swingal píše:Jak sa dostanem k hodinam dozadu?
http://www.gassavers.org/showthread.php?t=5528 Jak jsem říkal na chatu
caw mám chvíly cas tak jsem si na to sednul a urco ti tam chybý memory proto jdou zapnout jen kdyz máš zaplou spínacku az se zas potkáme tak to vyresíme vezmu nejaky nastoje a manual a probehne 

Gattes píše:caw mám chvíly cas tak jsem si na to sednul a urco ti tam chybý memory proto jdou zapnout jen kdyz máš zaplou spínacku az se zas potkáme tak to vyresíme vezmu nejaky nastoje a manual a probehne
Jeeeee..... tak to by bylo super!!!! To je totiz tak nejak jedina zavada.Tak se tesim az zas pokecame
ted mám snad volnejsí tyden tak dej vedet nebo prístí to mám dovolenou sic pracovní ale z tý se dá jeden den vypustit 
Me vyhovuje tak nejak kazdy den,krom nasledujiciho vikendu,jedu na Sumavu.Ale je urco dobry abych o tom vedel aspon den dopredu 
neboj vecer dopredu no problem 
Takze musim jeste verejne podekovat Gattesovi za opravu hodin
Zprvu byl problem jen v pojistce,pac misto 15 tam byla 20 a ja kontroloval jinou 15
Ale pozdeji vyhorela znova,takze se rozdelal stredovy panel a zaizolovali se obnazene dratky od radia.Jinak zjistili jsme dalsi rozdil u predface a poface...zapalovac u predface vali bez zapnuteho zapalovani,kdezto poface jen se zapnutym klickem 
Zprvu byl problem jen v pojistce,pac misto 15 tam byla 20 a ja kontroloval jinou 15 Re: Hodiny
ooo dekuji za pochvalu a jeste doplním pro ty co to nevědí tak tlačítko šíbru má dvě polohy pro otevírání 
Rozepiš ty polohy prosím...
kdyz stisknes tlacítko jen do poloviny chodu tak sibr se jen vysune nahoru jakoby *ventylacka*.... a kdyz ho stisknes uplne tak se otevrírá dokut nepustís tlačítku je to tam i dokonce namalovaný a já porád zkoumal co to má zobrazovat 

Naposledy upravil(a) Gattes dne 05 srp 2011 16:54, celkem upraveno 1 x.
Gattes píše:*drinks* ooo dekuji za pochvalu a jeste doplním pro ty co to nevědí tak tlačítko šíbru má dvě polohy pro otevírání
jj to jsem taky cumel.... Re: Hodiny
Ja som na to prisiel ale az co som si o tom tusim nieco precital, alebo ked som rozoberal to tlacitko. 
Tak obrazok tam mam tiez tak som to skusal ale ako som tlacil tak som tlacil a ziadna novinka asi mam nieco z vypinacom 
ono to chce cit a nekedy to ani nejde, asi to budem musiet znova vycistit ...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“