Uchycení poziček
Moderátor: Minor
Uchycení poziček
Zdravim, prosimvás, byl by tu někdo tak ochotný a nafotil + udělal něco jako technický nákres těch "něčeho" co drží pozičky v blatníku i na hl. světle? Moje cérko to nějak postrádá už od koupě, a když už mám pěkný tak chci ať to pěkně lícuje. Jedná se o pofacelift. Děkuju moc. Popř bych to od někoho odkoupil
Re: Uchycení poziček
Myslim ze mu jde o ty "kolejnicky" co jsou u blatniku...a troufam si rict ze ta pacicka by se dala pres hmozdenku do sadrokartonu,ktera by byla zasroubovana ve svetle....ale nemam to vyzkouseno,je to jen takovy rychlonapad 
Díky Minorku, ale J!R! ma pravdu, jde mi o tu část co je v blatníku + nějak vyfotit i tu co je mezi pozičkou a světlem..
V blatníku jsou u předf. dva plastíky s dírou na šroub, u pof. dva plastíky s "kapsičkou" na zasunutí "pacek" na pozičce.
Něco podobného, ale většího, je na světle a středu pozičky.
Něco podobného, ale většího, je na světle a středu pozičky.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Super, Díky moc, zkusím to nějak vykutit, a mohl bych tě ještě poprosit jestli bys mi změřil jaká je vzdálenost od blatníku po úplnej okraj? Asi to zkusím nějak ukutit z nějakýho tenkýho plechu nebo tak nějak...
Prosííím
Prosííím
To tě zklamu. Tohle všechno jsou fotky, které jsem někdy udělal a měl v počítači.
Na to, co chceš, bych musel rozebírat auto a céro doma stejně nemám.
Na to, co chceš, bych musel rozebírat auto a céro doma stejně nemám.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
V pohodě, i tak si mi dost pomohl, Díky 
J8 spíš tak náhodou jestli to má doma někdo rozdělaný jestli by to nepřeměřil, jinak to zkusím odhadem
J8 spíš tak náhodou jestli to má doma někdo rozdělaný jestli by to nepřeměřil, jinak to zkusím odhadem
Když jsem šel ráno do garáže tak jsem ještě udělal tyto foto
změřit můžu zítra nebo v neděli..ale asi mi zakresli co přesně chceš poměřit 
Velká parádička!
potřeboval bych poměřit záležitost na poslední fotce
potřeboval bych poměřit záležitost na poslední fotceRe: Uchycení poziček
Tak pokud mas poface pozicky,tak si premer tu cast,co se do te kolejnicky soupe.Urco bych se nebal to udelat z plechu a treba to na blatnik nanytovat. 
Jojo s tim už si snad nějak pohraju, doma mám 3sady poface poziček
.. jednou si tu udělám topic o autě 
jednou????
to nic nestojí, hezky pěkně teď
!
no, pár fotek mám, ale to sou spíš umělecký než dokumentační, takže než pude ke klempířovy a následně do garáže tak to nafotim a pak snad i postup 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“