vyfuk - bude pasovat?
Moderátor: Minor
vyfuk - bude pasovat?
caau, mam problem sehnat vyfuk na vteca s katalizatorem... nasel jsem tenhle http://www.vyfukovesystemy.cz/index.php?item=03809265 ma katalizator a vsechno vypada ze je stejny, jen se bojim kdyz je to na slabsi nevtecovy crxo aby nebyl vevnitr nejak jinak konstuovanej , nemelo to malej tah nebo neco. poradte. co si o tom myslite?
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: vyfuk - bude pasovat?
já nevim asi se mi to zdá ale já nemam ten malej kousek před katikem ke svodům moje svody jsou až do katu
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Né ten kousek tam určitě je, tam je přece takovej kulovej spoj s těsněním...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ten konusovej spoj mám já na svodech s tesnenim nevim jak to je u ed9 ale mám vteca a mám to takto
takze rikas ze je kratkej
podivam se jestly to na tom mim je taky tak. jsem byl linej to zvedat
... me prisel podle pameti kdyz jsem naposledy lezel pod autem stejnej ...
A kdyz to bude kratky, myslite ze aspon ten koncovej dil by mohl pasovat? nemate stim nekdo zkusenost? mam rad vsechno hezky v origo seriovim stavu:) takze zadnej ladak nechci, a on tam prave po puvodnim majiteloj je:(
A kdyz to bude kratky, myslite ze aspon ten koncovej dil by mohl pasovat? nemate stim nekdo zkusenost? mam rad vsechno hezky v origo seriovim stavu:) takze zadnej ladak nechci, a on tam prave po puvodnim majiteloj je:(
teď nechci kecat, sám to zatím tak nějak studuju, ale už jen co se týče koncovky, tak je to ED9 koncovka, já bych tam měl mít origo vtecový výfuk a ten má pouze jednu koncovku...a to je jen ten viditelnej rozdíl...mrknu na fotky od hondy
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ano to má označeni EX nevim proč ale spodek svodu s označenim EX je na tuti ten co je na B16A1 ted jsem je akorat pretesnoval
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“