stahovaní okna

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

romanisko
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

stahovaní okna

Příspěvekod romanisko » 13 dub 2011 14:34

mám problem se stahováním bočního okna u řidiče okno jde stáhnout v pořádku ale při vytahování začne vyjíždět z rámu a přdní strana trochu níž a při dovření zustane zadni strana vyjetá z rámu a vyvrácené ven po dylce u vrchu nevim jestli to muze delat ten mechanizmus vevnitř nákej špatnej jestli mate někdonáke zkušenosti prosím poradte moc dikec *help* *oprava*

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: stahovaní okna

Příspěvekod Redy » 13 dub 2011 15:09

odmontoval bych tapecírung a mrknul co se tam děje *fin* mechanismus je dost mechanická záležitost, tak to tipuju na nějaký vyjetí z kolejničky, uvolněný šrouby apod ;) tapecírung drží na několika šroubcích (dva jsou ukryté pod mřížkou reproduktorů, tu opatrně vyndat, drží na 4 cvokách který se rády lámou) a ve spodku je zacvaknutý v takových cvokách, tak s tím stačí jen opatrně škubnout a povolí to, pak to jen zase nacvakneš zpět *oprava*

EDIT: udělal sem i šipky kde šroubky (modrá) a cvoky (žlutá) jsou *fin* pokud máš tapecírung s kličkou tak ta drží na takové patentce vycvakávací, roztáhnout třeba šroubovákem a kličku vytáhnout ;)
Přílohy
tnimg7939.jpg

romanisko
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod romanisko » 14 dub 2011 17:41

moc dikec určitě na to zkusim mrknout *fin*

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 18 úno 2012 14:26

Chalani, mam mensi problem, motorceky stahovania okien mi prestavaju pomaly fungovat, su origo. Proste chodia pomaly, a teraz v zime im musim dokonca pomoct aby sa okna dotiahli hore. Daju sa nejako opravit? Alebo sa daju vymenit kus za kus z nejakej inej hondy? napr z C5G? alebo tak?

diky

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 18 úno 2012 15:28

Swingal píše:Chalani, mam mensi problem, motorceky stahovania okien mi prestavaju pomaly fungovat, su origo. Proste chodia pomaly, a teraz v zime im musim dokonca pomoct aby sa okna dotiahli hore. Daju sa nejako opravit? Alebo sa daju vymenit kus za kus z nejakej inej hondy? napr z C5G? alebo tak?

diky

Rozdelat tapec,vycistit kolejnice a namazat kolecka....vetsinou prava strana jde pomaleji

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 19 úno 2012 12:41

no kolečka a kolajnice som mazal miule leto, ale je tam dost blby pristup, vies mi trosku poradit ako to vycistit? alebo to je najlepsie vybrat?

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“