silentbloky náprav

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

dejdar85
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

silentbloky náprav

Příspěvekod dejdar85 » 06 dub 2011 15:43

Ahoj pánové, má otázka zní zda li někdo nemáte nějaké schéma na kterém jsou všechny silenty a popřípadě i jak se jim říká nebo nějaká čísla, páč je jich tam dost a nevím který a kolik jich mám obědnat. Chci měnit uplně všechny na přední i na zadní nápravě.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: silentbloky náprav

Příspěvekod Swingal » 15 kvě 2011 16:42

Ahojte, chcel by som pomeniť tiež všetky silenty, premýšlam o HYPERFLEX kit-e zo zitec.cz. Chcem sa opýtať tých čo to riešili od koho majú, kolko to vyšlo a podobne.

Vďaka

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 kvě 2011 17:46

Swingal píše:Ahojte, chcel by som pomeniť tiež všetky silenty, premýšlam o HYPERFLEX kit-e zo zitec.cz. Chcem sa opýtať tých čo to riešili od koho majú, kolko to vyšlo a podobne.

Vďaka

Cau.Ja tu sadu kupoval za 5500kc.Museli se dokoupit trailing(ty nejvetsi silenty v zadnim podelnym rameni) 2ks za 1 500kc a drzak stabiku za 1tis.Obavam se ze ceny budou ted uz vyssi.Priznam se ze mi nektere zustali(ulozeni tlumicu,horniho ramene a spousta ze zadni napravy),ale ty vyuziju pozdeji.Objednaval jsem sadu na EE8 a presto mi dosli tycky ke stabiku na ED9,kdyby mel nekdo zajem.Jinak funguje to uplne narame,mel jsem obavu z toho ze to bude desne tvrdy,ale da se to.Ale nutno rict ze mi cero slouzi jen pro radost,takze neni kazdodenne v provozu.A dalsi muj poznatek,rozhodne bych ted sel do hardrace,protoze menis jen kus za kus,kdezto u hyperflexu se musi pouzit kovove casti ze starych.Ale i tak je to docela makacka *oprava* Nastesti jsem mel k dispozici svajc :)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 15 kvě 2011 18:04

Pozná niekto firmu Silponix? Robili aj na CRX, len píšu že to nieje na normalne cesty ale na zavody ... http://fotogalerie.silponix.cz/index.php?g=0

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 kvě 2011 18:06

...a jeste pridam nejaky ty schemata,snad to pomuze *fin*
Přílohy
00susp_rear_b.jpg
00susp_front_b.jpg
00123_585.jpg
00es4.gif
00es4.gif (33.95 KiB) Zobrazeno 2309 x

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 kvě 2011 18:13

Swingal píše:Pozná niekto firmu Silponix? Robili aj na CRX, len píšu že to nieje na normalne cesty ale na zavody ... http://fotogalerie.silponix.cz/index.php?g=0

To jsou ale vsechny polyuretany :) Nemyslim zeby bylo tvrdci nez HR ci ES

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 15 kvě 2011 19:45

a co su to tie polyuretany? to je nejaky plast ci co? vobec sa do toho nevyznam, no viem ze by som najradsej vymenil secky silenty naraz :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 kvě 2011 19:51

Tak je to neco mezi gumou a plastem :D proste takova tvrdci guma...zkus na Breker.cz napsat ohledne te HR,ma tam sadu za 9tis a rekl bych ze ji sezene i na CRX a vymen vsechno.Az jsme to namontoval,tak jsem slysel nazory jakoze to vydrzi treba jen jednu sezonu a tak.Mam to tam od min jara,jezdeneno od leta a najeto cca 6tis km a zatim vse ok...

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 17 kvě 2011 00:24

dneska jsem byl u nas v plzni v honde u smuclera,vyskemral jsem si obrazek zadni napravy (ale asi je to stejny jako v manualu) bohuzel jsem k tomu nedostal seznam kodu dilu,coz me mrzi,ale prej to nejde....v prubehu dne naskenuju a flaknu sem obrazek
Jazzik

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 17 kvě 2011 00:26

Vdaka,

ja som napisal jednemu chalanovi co ma crx del sol tuto pod domom, ci to on uz riesil alebo jeho kamarati. Nakolko to budem mat asi najpohodlnejsie cez nich. Uvidime jaku cenu povedia oni. Vdaka za ochotu chalani, priebezne sa budem ozyvat ako to vyzera :)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 07 úno 2013 12:21

Hoši, potřebuju poradit, musim vyměnit u své EE8 vepředu v benju ty dva silenty ale nevim kde je sehnat. V Kelli jsem se ptát nebyl protože nechci nějaký aušusy za hromadu peněz.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 07 úno 2013 17:40

Prubni tenhle mejl : silponix@seznam.cz

Kluci za Zlína Ti určitě pomůžou *fin*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 08 úno 2013 11:20

Tak jsem psal do Silponixu a dostálo se mi této odpovědi :
Já: Dobrý den, při sháňce silentů mi byla doporučena Vaše firma. Potřeboval bych silentbloky na přední stabilizačních tyče přední nápravy (v benju) u hondy CRX EE8 Vtec. Na EE8čce jsou údajně jiné než na klasické CRX ED9. Nebyl jsem se ptát v Auto Kelly protože nechci kupovat nějaké obyčejné za hromadu peněz. Jestli teda víte jaké potřebuji a máte je ve svém sortimentu tak bych Vás rád poprosil o nabídku a případné ceny. Předem děkuji za odpověď Petřík
SILPONIX: Dobrý den. Momentálně to řeším. Stavím na dílně podvozek na závodní C4G vti a máte pravdu že jsou jiné. Zrovna jsem to včera rozebral. Jsou větší a byly v nich nemalé vůle. Myslím že budu mít řešení, poněvadž velikostí odpovídají silentům z Prelude, jen je třeba je zkrátit.
Vyrábím polyurethanové silenty, takže vás můžu ujistit, že je to to nejlepší, co tam můžete dát, než obyčejnou gumu.Guma je vždy jen guma. Můžete si dokonce zvolit i tvrdost PU (nejčastěji se dává 85Sha) a 4 barvy (červená, modrá, žlutá, černá). Já už s tím 3 roky závodím na C4G na komplet podvozku a ne Prelude 2,2vti s tim jezdim i v civilu. Paráda
počítám že ten kus i s úpravou by mohl vyjít do 550kč (450kč je na klasické CRX)
Pro nějaké foto se podívejte na http://fotogalerie.silponix.cz

Tak to vypadá že od nich jeden pár na zkoušku vemu a uvidíme jak budu spokojenej. Když někde seženu materiál tak si myslim že bych to mohl vyrábět i doma na soustruhu.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“