Výměna - čelní sklo
Moderátor: Minor
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna - čelní sklo
Lidi, je normální, že pojišťovna dává na pojištění čelního skla 10% spoluúčast? Jestli to tedy dobře chápu, když se mi rozbije a budu mít limit plnění 10 tisíc, tak si 1 tisíc korun zaplatím ?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Přesně tak ..

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
ale když si jdou lidí nechat vyměnit sklo, neslyšel jsem o tom, že by za to něco dali. Že to všechno hradí pojišťovna ne ?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
To máš jak s povinným ručením .. U každého je spoluúčast jako při nehodě stejně tak i při těchto bonusových balíčcích na připojištění čelního skla.
Většinou navíc třeba bývá že při uzavření smlouvy jsou první 3 měsíce 50% spoluúčast a poté klasicky 10% .. Nebo některé pojišťovny dávají do 5t 0% .. do 10tis 10% atd.. záleží jen a jen na smlouvě :/
Většinou navíc třeba bývá že při uzavření smlouvy jsou první 3 měsíce 50% spoluúčast a poté klasicky 10% .. Nebo některé pojišťovny dávají do 5t 0% .. do 10tis 10% atd.. záleží jen a jen na smlouvě :/

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Perjen píše:To máš jak s povinným ručením .. U každého je spoluúčast jako při nehodě stejně tak i při těchto bonusových balíčcích na připojištění čelního skla.
Aha
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem pojištěný čelní sklo u 'CSOB na 10.000,- s 500,- spoluúčastí.
Přijela firma ke mě před barák, vyměnila sklo, podepsal jsem fakturu pro pojišťovnu a spoluúčast žádnou nechtěli, že to za mne zaplatí a vyřídí si to s pojišťovnou sami. Nejspíše si to napočítali do ceny, takže si to pojišťovna zaplatila sama sobě
U anglána byla celková cena 9200,-, Budu měnit na CRX, buď ještě ted na podzim nebo na jaře, cenu u stejné firmy mi spočítali na 10.900,- s tím, že někde dají slevu aby jsem se vešel do deseti a neplatil opět nic.
CRX mám teď u Koop, tak to pak dám vyměnit ke stejné firmě - spokojenost, nikam jsem nemusel a za hodinku to bylo hotový
Přijela firma ke mě před barák, vyměnila sklo, podepsal jsem fakturu pro pojišťovnu a spoluúčast žádnou nechtěli, že to za mne zaplatí a vyřídí si to s pojišťovnou sami. Nejspíše si to napočítali do ceny, takže si to pojišťovna zaplatila sama sobě
CRX mám teď u Koop, tak to pak dám vyměnit ke stejné firmě - spokojenost, nikam jsem nemusel a za hodinku to bylo hotový
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ajsik píše:Měl jsem pojištěný čelní sklo u 'CSOB na 10.000,- s 500,- spoluúčastí.
Přijela firma ke mě před barák, vyměnila sklo, podepsal jsem fakturu pro pojišťovnu a spoluúčast žádnou nechtěli, že to za mne zaplatí a vyřídí si to s pojišťovnou sami. Nejspíše si to napočítali do ceny, takže si to pojišťovna zaplatila sama soběU anglána byla celková cena 9200,-, Budu měnit na CRX, buď ještě ted na podzim nebo na jaře, cenu u stejné firmy mi spočítali na 10.900,- s tím, že někde dají slevu aby jsem se vešel do deseti a neplatil opět nic.
Já bych to měl možná pojištěné u aliancky.... tak snad to tam bude taky tak
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Výměna - čelní sklo
Využiji staré téma, řešil někdo v poslední době, aktuální info? Co jsem nedávno zjišťoval a co se v tomto tématu řešilo, výměna přes pojišťovnu už moc nejde. Na Fb se objevil odkaz na okna i s bausetem, který už se špatně shání: https://www.autoskla-cenik.cz/kategorie ... 88-91-crx/
Výměna - čelní sklo
jedno sklo je i na bazoši: https://auto.bazos.cz/inzerat/96156501/ ... dy-CRX.php
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“