http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/centralni-zamykani-kpl-2-2-phgr-901.html
toto je presne to čo som si montoval ja.
Moderátor: Minor

Robo23x píše:tak to by ti malo fungovať
planžeta sa dá kúpiť ale keď som kupoval centrál tak ju rovno nemali... tak som si dal spraviť dva náhradné kľúče a potom som ich orezal do tvaru planžety a vybrúsil som do toho drážku na zaistenie... práca najviac na dve hodiny
ale jsi šikula
tak že jinak jdou ty planžety v pohodě vyměnit ?? 
Robo23x píše:tak trochu šikovnosti k tomu treba ale nieje to nič zložité
martas CRX píše:Robo23x píše:tak trochu šikovnosti k tomu treba ale nieje to nič zložité
Tak to jsi mě uklidnil!!! Tak to vše objednám a uvidíme jak to vše dopadne
![]()
![]()
a ješte jedna otazka: myslíte že je lepší k alarmu přidat polohový snímač nebo ultrazvukový snimač a nebo elektrický přerušovací ventil přívodu paliva ??? Děkuji
Robo23x píše:žiadne zabezpečenie nie je na škodu pokiaľ je to dobre spravené a nezradí aj majiteľa
Ale odpojovac paliva si myslím,že je dost dobrej protože není v kabině a musely by do motoru
ale dokoupit si je mužu. Tak na co mi budou když je nemužu měnit ???
Neměnil to někdo ?? 
Robo23x píše:to musí ísť vymeniť.... ja som mal planžetu zaistenú dvoma malými skrutkami z boku najlepšie by si mal keby si si to čo chceš objednať našiel niekde priamo v predajni tam si to okukol a ak bude na nete nižšia cena objednáš to z netu
Nemáte ho někdo ??

Jde mi hlavně o ty spojky na tahla !!! Porad nevím jak vypadají
Děkuji... Robo23x píše:Pri akomkoľvek univerzálnom centrálnom zamykaní to musí na 1000% byťnebudeš musieť vôbec nič dokupovať ....
!! A nemusel bych kupovat cely central za 500kč.
Jen nevím jestli to tam je !! 
J!R! píše:Ta spojka je na propojeni tahla od motorku k tahlu na zamek...vpodtstate muzes pouzit treba "cokoladu" na kabely...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti