dyt na to nemá žádnej vliv, snad ne? to mi hlava nebere jako... jediný co tam sundal bylo víko rozdělovače a pak rovnou ten termostat... i sem potom zkoušel resetovat ŘJ a furt 7000.. to neeeeee Co to ku**a??
Moderátor: Minor
Co to ku**a??
Normálně haluz , nechal sem si vyměnit termostat, a od tý doby co mi to vyměnil se mi posunul omezovač na 7000, mamiiii já chci zpátky 7500
dyt na to nemá žádnej vliv, snad ne? to mi hlava nebere jako... jediný co tam sundal bylo víko rozdělovače a pak rovnou ten termostat... i sem potom zkoušel resetovat ŘJ a furt 7000.. to neeeeee 
dyt na to nemá žádnej vliv, snad ne? to mi hlava nebere jako... jediný co tam sundal bylo víko rozdělovače a pak rovnou ten termostat... i sem potom zkoušel resetovat ŘJ a furt 7000.. to neeeeee Re: Co to ku**a??
Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
Netvrdím ale, že to tak určitě je:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to ku**a??
Minore spravne
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
skritek píše:Minore spravne
Pýřím se:)
A zdravím tě:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
s tim posunutím omezovače sem to taky slyšel, ale tohle byly oba termostaty na 78 stupnů, oba stejný, a i při maximálně zahřatym motoru je pořád jen 7tis .... tak co ale s tim?
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Elbi píše:Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
s tim posunutím omezovače sem to taky slyšel, ale tohle byly oba termostaty na 78 stupnů, oba stejný, a i při maximálně zahřatym motoru je pořád jen 7tis .... tak co ale s tim?
aspon tolik nebudes huntovat motor
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
No já víc jak taky 7 nejdu
Přecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejduPřecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovým

enjoy VTEC
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
pepo crx píše:Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejduPřecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovýmv 5500 otáčkach treba len zamáčknuť a pak hneď pustiť spojku, je to pak jako vtec
![]()
jo jo
exxsodus píše:Elbi píše:Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
aspon tolik nebudes huntovat motor
tak jako to je fakt no
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
pepo crx píše:Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejduPřecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovýmv 5500 otáčkach treba len zamáčknuť a pak hneď pustiť spojku, je to pak jako vtec
![]()
Pripomenuli ste mi text jednej pesničky od Troch Sestier závodníci!
"Motor táhle kvílel
dav obdivně šílel
z Hondy během chvíle...
zůstaly jen krámy"

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“