Zdravím, ví někdo jak je to s kompatibilitou výfuku z Civica 4g na CRX 2g?
Sháním nějaký rozumný nerezový výfuk a zaujal mě tento: https://www.asc-tuningimports.cz/product/civic-4g-_88---91_/vyfukove-systemy/yonaka-catback-vyfuk-50mm---honda-civic-/6541. Líbí se mi hlavně průměr a podle obrázku vypadá, že bude pasovat i na CRX (v popisu je c4g).
Popřípadě pokud máte nějaké doporučení, tak sem s ním. Díky
Výfuk CRX/C4g
Moderátor: Minor
Výfuk CRX/C4g
Zadní díl je stejný, liší se středový díl. Céro ho má kratší. Takže použít by to šlo, pokud si pak přizpůsobíš střed.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Výfuk CRX/C4g
Není ta trubka 50 mm už moc (na sériový motor) ?
- Mirda
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk CRX/C4g
Sériová trubka pro ED9 má pokud se nepletu 45 mm, a menší průměr než 50 mm v nerezu jsem nenašel. Jaký průměr je ideální nevím, ale třeba SRS G1 má 60 mm a to už přijde dost i mně...
Nic lepšího jsem bohužel nenašel a nebo to stojí raketu no...
Nic lepšího jsem bohužel nenašel a nebo to stojí raketu no...
Výfuk CRX/C4g
Podle mě série ani 45 nemá. To bude mít tak 42.
Výfuk CRX/C4g
Mirda: než koupíš ten Yonaka catback, tak si u dodavatele prověř, jestli je to opravdu 50mm (vnější půměr), protože Yonaka má pro C4G/CRX v nabídce jen 2,25" a 2" vůbec nevyrábí (psal jsem jim, když jsem sháněl svůj výfuk).
Dotaz na vnější průměr jsem psal i přímo do ASC a tam mi odpověděli tohle "2.25” je vnejsi prumer. Tedy 57mm vnejsek. 3mm je tloustka potrubi tedy vnitrni prumer je cca 50-51mm".
Udaná 3mm síla stěny je podle mně hloupost, většinou se to dělá max tak z 2, ale spíš z 1,5mm kvůli váze.
Dotaz na vnější průměr jsem psal i přímo do ASC a tam mi odpověděli tohle "2.25” je vnejsi prumer. Tedy 57mm vnejsek. 3mm je tloustka potrubi tedy vnitrni prumer je cca 50-51mm".
Udaná 3mm síla stěny je podle mně hloupost, většinou se to dělá max tak z 2, ale spíš z 1,5mm kvůli váze.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“