Swingal píše:Otazka: Da sa v predu z horneho ramena vytiahnut cap alebo treba kupit komplet nove horne rameno?
U originálních dílů vyměnit jen čep nejde. Pokud už tam někdo dal druhovýrobní rameno, tak u některých to jde.
Moderátor: Minor
Swingal píše:Otazka: Da sa v predu z horneho ramena vytiahnut cap alebo treba kupit komplet nove horne rameno?
 , jedině někdo kdo je kupoval z hondy místo druhovýroby, kvůli výměně čepu.
, jedině někdo kdo je kupoval z hondy místo druhovýroby, kvůli výměně čepu.
Swingal píše:Okej a na tych origo od hondy je to nalisovane, nestaci to vytlacit lisom ako silentbloky?
 jinak když to jde tak stačí  opřít o něco rameno a praštit do čepu kladivem a je venku
 jinak když to jde tak stačí  opřít o něco rameno a praštit do čepu kladivem a je venku  ještě teda sundat saigrofku co tam je
 ještě teda sundat saigrofku co tam je  ale je to v pohodě sám jsem koukal když jsem to měnil jak to šlo pěkně
 ale je to v pohodě sám jsem koukal když jsem to měnil jak to šlo pěkně  ale tetkon mě napadá že on s orig jde vyndat ale novej tam pak má vůli ale mrknu v práci na to
 ale tetkon mě napadá že on s orig jde vyndat ale novej tam pak má vůli ale mrknu v práci na to 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host