nefunguje ventilátor
Moderátor: Minor
Re: nefunguje ventilátor
tak to netuším ... ale podľa mňa by tam mal byť ten istý.. veď predsa keď klímu vypneš tak by malo všetko ísť ako keby tam klíma nebola
treba ho vybrať a pozrieť či je ten rezistor rovnaký ako v aute bez klímy
Podľa mňa si sa na UK fóre dočítal že je tam iný ten rezistor preto lebo možno opisovali japonskú automatickú klímu a tá je iná
nič ale netvrdím, sú to len moje úvady 
Podla mna je to aj s normalnou klimou.
A myslim ze to moze byt ine lebo ventilator musi pretlacit vzduch cez vyparnik klimy aj ked klima neni spustena. Cize ma ten vzduch vacsi odpor. A mne sa zda ze je to aj tichsie celkom oproti tomu ked tam ten vyprnik nebol. Mozno sa mi to len zda
Fan speed resistor pack for non-climate control 79330-SH3-003. £21.31 + vat
Fan speed resistor pack for climate control 79330-SH3-941 £21.31 + vat
A myslim ze to moze byt ine lebo ventilator musi pretlacit vzduch cez vyparnik klimy aj ked klima neni spustena. Cize ma ten vzduch vacsi odpor. A mne sa zda ze je to aj tichsie celkom oproti tomu ked tam ten vyprnik nebol. Mozno sa mi to len zda
crx s klímou je v našich končinách ojedinelá záležitosť tak neviem ... asi treba poriadne preštudovať uk forum kebo tam sú crx s klímou častejšie 
Tak mal si pravdu, tie AC rezistory su len pre automaticku klimu ...
a v com sa lisia to ti neviem povedat
ale asi aby to malo krajsi chod ta klima predsalen auto musi byt na inej urovni ako manual ... mozno je to inac odstupnovane ... proste nema cenu to riesit asi 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“