Chyba č.16
Moderátor: Minor
- Barbone
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Chyba č.16
Zdravím pánové, nevím jak začít koupil jsem vraka crx 2g motor D16Z5 a postupně jsem ho dával dohromady a dneska jsem ho byl projet a auto občas zacukalo a začala mi blikat chyba č.16 (blikne jednou pak menší prodleva a pak 16x za sebou rychlé bliknutí) vyčetl jsem že to jsou vstřikovací trysky a vstřikovací vedení a na autě jsou vyměněny veškeré filtry a náplně a i nový benzín....sratý jsem vylil a nádrž vyčistil. Může na to mít vliv výměna palivového filtru? Zavzdušněné palivové potrubí k tryskám? Či vadné trysky? Jak mám dále postupovat? Děkuji za rady.
Barbone
Re: Chyba č.16
ahoj,mne se to tuhle stalo taky,ale byl problem,ze v konektorech na vstriky chybely ty "pruzinky" (zajistovaci dratky) zkus za to zatahat,pripadne sundat a mrknout jestli nejsou konektory poskozene...jinak palivovej filtr se da zezhora odvznusnit,tak to zkus poradne odvzdusnit,ale netusim jestli to na to ma vliv
Jazzik
- Barbone
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem na to mrknul a konektory jsou ok a ještě jsem je pro jistotu prostříkal kontaktolem. Včera jsem se na hondaclubu dočetl že vstřiky mají mít odpor od 1,5-2,5 ohmu a ty moje mají 2,4 ohmu takže jsou ok
Barbone
Nejspíš je přicpaný některý vstřik nebo prostě nefunguje mechanicky tak, jak má. Přitom ale může mít správný odpor. Zkus poslouchat, který vstřik cvaká a který ne. Pokud necvaká, je špatný. Možná bys něco poznal i na svíčkách, kde třeba jedna bude mít jiné zbarvení (tím pádem to bude ten válec, co špatně pálí).
Prostě nejdřív zjistit, kde to špatně pálí, a pak hledat, jestli je na vině vstřik nebo třeba vedení k němu, případně ecu, ale to bych si nemyslel.
Prostě nejdřív zjistit, kde to špatně pálí, a pak hledat, jestli je na vině vstřik nebo třeba vedení k němu, případně ecu, ale to bych si nemyslel.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- Barbone
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
tak mrknul jsem ta ty vstřiky a všechny jsou ok kamoš mi dovezl vstřikovací lištu kterou jsme vyměnili a zatím je to dobrý tak uvidíme. Díky za rady pánové.

Barbone
dufam,ze nevadi,ze sa votriem do temy ,lebo nechcem zakladat novu
potreboval by som poradit..ecu mi vyblikava chybu c.17 .pozrel som aj manual,ale nerozumiem tam vsetkemu,tak budem vdacny za kazdu radu
potreboval by som poradit..ecu mi vyblikava chybu c.17 .pozrel som aj manual,ale nerozumiem tam vsetkemu,tak budem vdacny za kazdu radu
Špatně zastrčený náhon budíků v převodovce - nejspíš ti tam chybí závlačka, která bovden jistí.
Pokud ses hrabal v budíkách, může to bejt špatně zastrčený i tam
Pokud ses hrabal v budíkách, může to bejt špatně zastrčený i tam

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Budiky su mimo auta.vyberal som vsetko von kvoli ramu.takze ked ich zapojim,malo by to byt ok ? 

diky 

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“