dneska som poskladal naspat cely interier hondicky. Po tom ako som to poskladal som sa s nou siel previezt, vsetko bolo v poriadku, radil so max pri 2500 otackach, potom som prisiel na sneh, tam som to nedovolil ist vyssie ako 4 tisic, proste snazil som sa ju setrit. Jednak kvoli benzinu, a jednak preto lebo stala asi mesiac v garazi (v garazi som len nastartoval posunul 5 m dopredu a po robote potom dozadu). Cesta bola do mierneho svahu, Vsetko ok. Cestou dole som si skusal brzdenie v nizssich rychlostiach. Tak aby som nezablokoval kolesa a tak, aby som ziskal cit. Vtedy mi zacala klesat teplota motora, az klesla uplne. Uz sa mi to par krat stalo, tak som tomu nevenoval nejaku extra pozornost, potom uz boli zamnou auta tak som uz isiel normalne, teplota sa ustalila na normalnych hodnotach a vtedy mi zasvietila kontrolka motora. Zastavil som radsej, pozrel na motor a vyzeral byt okej, nastupil som vypol som motor, nastartoval a isiel dalej ale za 2 minuty zasa zasvietila. Tak som dosiel opatrna do garaze, tam som motor zasa vypol, nastartoval a nechal asi 5 minut bezat na volnobreh ale kontrolka uz nesvietila. Cela cesta mala menej ako 10 km.
Preto sa chcem opytat. Ci nema niekto skusenosti s tymto problemom (ktory som moc nepopisal)? Ked pozrem na ECU, bude si stale pamatat kod chyby (este som nepozeral, nemal som cas)?
Vďaka