nemáte někdo ? nebo víte kde splašit ?

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

nemáte někdo ? nebo víte kde splašit ?

Příspěvekod Petk@ » 25 led 2012 08:42

po rozebrani komplet šíbru je to tak nějak všechno v pořádku až na lišty co drží těsnící gmu kolem šíbru jedna je 90% OK ty krajní tak 50% a ta přední je už uplně KO v praci jsme je našli nové jenže je maj v hondě v holandsku a za jednu lištičku chtěj 1050 :-D takže to jsem zanítnul ale skusili jsme tam napsat jestli by to ško poslat do čr a jaka je opravdu cena:-) pokud by jste někdo tyto lišty měli v pořadku nekde na polici nebo vedeli kde sehnat tak budu rád :-) i kdys to bude dosti nedostatkové zboží kdys teklenc vypadaj skoro na každym ceru :-D
Přílohy
IMAG1960.jpg
IMAG1959.jpg

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: nemáte někdo ? nebo víte kde splašit ?

Příspěvekod Minor » 25 led 2012 10:06

Čatokrát to vypadá ještě hůř. V Německu jsem viděl nějaké plastové, ale asi taky nic levného.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 25 led 2012 12:22

tak to bych se mohl přidat s otázkou. Nevíte někdo, kde sehnat sportovní tlumiče a pružiny na tu moji? KONI prý už skončili výrobu předních a nic jinýho nemůžu najít. Našel jsem akorát nějaký JOM, ale to nevím, co jsou zač. Pokud někdo vozíte nové věci ze zahraniči, tak by se mi sada hodila

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 25 led 2012 14:29

a k jakému účelu je potřebuješ? Okruhy,vrchy,rally,ulice? co z toho? není potřeba je shánět,tlumičů je habakuk,jen je koupit :D

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 25 led 2012 18:57

Minor píše:Čatokrát to vypadá ještě hůř. V Německu jsem viděl nějaké plastové, ale asi taky nic levného.

povodně jsem myslel že to vemu se šíbru s červene ale tam ta jedna lišta vubec nebyla :-D

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2012 14:33

z5 k tématu...opískovat a dovařit jeden večer práce

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 led 2012 19:51

PAKO píše:z5 k tématu...opískovat a dovařit jeden večer práce

no pani z holanska se neozvali jak by to bylo asi jsou nonstop mimo:-D nebo jeli do amstrdamu :mrgreen: asi jsi to obkreslim narýsuju a udělam něco podobneho na ohybačce s plechu sice to bude boj protože to neni rovný ani hranaty ale za pokus to stojí :-) jinak kdybych to nechal opískovat tak se mi vratí asi krabička rezu jak je to schnili *cry*

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2012 20:13

neplakej a neboj...opískuj to vyplatí se to ,když už to má stát nějaké úsilí...jinak pískovačku koupíš lacinou ,nebo si ji vyrobíš...jen je nutnost kopresoru

např: http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/pistol ... ml/p-10801
Naposledy upravil(a) PAKO dne 26 led 2012 20:16, celkem upraveno 1 x.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 led 2012 20:16

PAKO píše:neplakej a neboj...opískuj to vyplatí se to ,když už to má stát nějaké úsilí...jinak pískovačku koupíš lacinou ,nebo si ji vyrobíš...jen je nutnost kopresoru

komresor mame v praci i doma ve sklepe ho mame tak šup jak udělat piskovačku :-D :lol:

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2012 20:18

stačí ti jakejkoliv ventil,ideál samozřejmě pistol...stará stříkací nebo ofukovaci a nebo jen kulák kohout... pak plast trubku na vodu ,uděláš Téčko z jedné strany foukáš z druhé to vyfukuje a zespoda nabírá samo písek...klidně s petky...

já si ji kdys dělal,ale dnes za ty peníze...jedině kdybych ji potřeboval hned,tak bych ji tvořil

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 led 2012 20:31

PAKO píše:stačí ti jakejkoliv ventil,ideál samozřejmě pistol...stará stříkací nebo ofukovaci a nebo jen kulák kohout... pak plast trubku na vodu ,uděláš Téčko z jedné strany foukáš z druhé to vyfukuje a zespoda nabírá samo písek...klidně s petky...

já si ji kdys dělal,ale dnes za ty peníze...jedině kdybych ji potřeboval hned,tak bych ji tvořil

jo chápu :-) a pak to jen správně nasměrovat na pískovanou věc afoukat je to tak spravně :-)

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2012 20:33

Petk@ píše:
PAKO píše:stačí ti jakejkoliv ventil,ideál samozřejmě pistol...stará stříkací nebo ofukovaci a nebo jen kulák kohout... pak plast trubku na vodu ,uděláš Téčko z jedné strany foukáš z druhé to vyfukuje a zespoda nabírá samo písek...klidně s petky...

jo chápu :-) a pak to jen správně nasměrovat na pískovanou věc afoukat je to tak spravně :-)

přid sem http://forum.honda-club.cz/old/plk/frameset.php

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 led 2012 20:35

PAKO píše:
Petk@ píše:

přid sem http://forum.honda-club.cz/old/plk/frameset.php

našel jsem ale jestli by to k něčemu bylo http://www.noto.cz/dilna-naradi/elektro ... -2000.html

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2012 21:17

kdyby někdo hledal jsou i do 4 stovek...ale tobě jsem to posílal na chatu ,tak už to sem dávat nebudu

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“