Nezvani hoste
Moderátor: Minor
Nezvani hoste
Dneska jsem po trech tydnech vytahl CRX z garaze a co nevidim....pod sedadlem spolujezdce na me koukaj dve mysi
Nechapu kudu se tam mohli dostat,auto je normalne zavreny a rozhodne nemam zadnou diru v podlaze ci tak.Rychle jsem zavoval na sveho a pritelcinyho psa a nahnal je do auta,ac tam normalne nesmi...Nevite kudy se tam mohli protahnout?Kazdopadne mi sezrali jakysi bonbony co mam v popelniku.Urcite tam dam pas na mysi,ale rad uvitam i jine napady...A v garazi jsem nasel diru,kam chodi do slepa.Tu zabetonuji s radnou davkou strepu...Je fajn ze se Honda libi,ale proc i temto hlodavcum 
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nezvani hoste
J!R! píše:Dneska jsem po trech tydnech vytahl CRX z garaze a co nevidim....pod sedadlem spolujezdce na me koukaj dve mysiNechapu kudu se tam mohli dostat,auto je normalne zavreny a rozhodne nemam zadnou diru v podlaze ci tak.Rychle jsem zavoval na sveho a pritelcinyho psa a nahnal je do auta,ac tam normalne nesmi...Nevite kudy se tam mohli protahnout?Kazdopadne mi sezrali jakysi bonbony co mam v popelniku.Urcite tam dam pas na mysi,ale rad uvitam i jine napady...A v garazi jsem nasel diru,kam chodi do slepa.Tu zabetonuji s radnou davkou strepu...Je fajn ze se Honda libi,ale proc i temto hlodavcum
Teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
když jsme vyvařovaly lemy a prahy začlo něco hořet po sundání jsme našli natahanej papír a myší bobky

- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
No čo skús pozreť okolo motora tam by to bolo najpravdepodobnejšie
Klidne se smej...
Jako prahy jiste trosku asi budou,ale neverim ze chodi tama....kazdopadne jsem jim zadelal jejich soukromy vchod,ale pres vrata a dalsi dvere se tam proste dostanou.Urco mezamezim temu ze je dostanu z garaze,ale jde mi spis o to aby mi nelezli do auta.Premyslim nad nejakym tim akustickym odpuzovacem....
Michal Delic:ok,ale kudyma jdou pak do kabiny?Prece ty pruchodky jsou docela maly,navic je tam pomerne silna gumova prepazka....
Michal Delic:ok,ale kudyma jdou pak do kabiny?Prece ty pruchodky jsou docela maly,navic je tam pomerne silna gumova prepazka....
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Klidne se smej...Jako prahy jiste trosku asi budou,ale neverim ze chodi tama....kazdopadne jsem jim zadelal jejich soukromy vchod,ale pres vrata a dalsi dvere se tam proste dostanou.Urco mezamezim temu ze je dostanu z garaze,ale jde mi spis o to aby mi nelezli do auta.Premyslim nad nejakym tim akustickym odpuzovacem....
Čoveče, když myši hrabou betonem, tak... myslíš, že jim bude dělat "nějaká" guma problém?
btw... ty akustické odpuzovače... nevím nevím... je to jen dočasná věc. Oni za čas stejně začnou chodit, kdžy by měli riskovat to, že jinak umřou hlady.... a myši jsou většinou hladové, že?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Nee,tyto mysi se chteli jen svest
Nastesti klice mam doma v pokoji,ale treba se sem chystali.... 

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Myši jsou svině... aby nespojili drátky 
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Zdarec lidi chtěl jsem se zeptat jak to vypada s nejakym srazem v Brne nebo okoli 
Myslim jako crx sraz jsme z Vyškova tak to mame kousek jednou jsem byl i u Olimpie na mini srazu
Myslim jako crx sraz jsme z Vyškova tak to mame kousek jednou jsem byl i u Olimpie na mini srazu

- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Klidne se smej...Jako prahy jiste trosku asi budou,ale neverim ze chodi tama....kazdopadne jsem jim zadelal jejich soukromy vchod,ale pres vrata a dalsi dvere se tam proste dostanou.Urco mezamezim temu ze je dostanu z garaze,ale jde mi spis o to aby mi nelezli do auta.Premyslim nad nejakym tim akustickym odpuzovacem....
No proste ma to tak napadlo inakade nieje cesta sa tam dostať iba ak by si mal zhnité zadné podbehy a aj pod zadnou sedačkou skús pozreť ako sa uchytáva do spodku tými kovovými príchitkami možno ak okolo rezervy, to vieš nenehaj sa zmiasť stsťou myšky ona sa dokáže pretiahnúť pekne malými otvormi... skús skontrolovať tú gumu pri motorovej prepáške či nie je ohlodaná
Praveze tam nic narusenyho neni....uvidime,kazdopadbe vpalim do garaze takovyty domecky s jedem...
Jako had by byl dobrej i jako alarm
ale ja co se stitim ikdyz davam zizalu na hacek....nevim nevim... 
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
přetlakovím otvorem ti tam vlezou jak nic
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“