Nezvani hoste

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Nezvani hoste

Příspěvekod J!R! » 23 zář 2011 11:09

Dneska jsem po trech tydnech vytahl CRX z garaze a co nevidim....pod sedadlem spolujezdce na me koukaj dve mysi :shock: Nechapu kudu se tam mohli dostat,auto je normalne zavreny a rozhodne nemam zadnou diru v podlaze ci tak.Rychle jsem zavoval na sveho a pritelcinyho psa a nahnal je do auta,ac tam normalne nesmi...Nevite kudy se tam mohli protahnout?Kazdopadne mi sezrali jakysi bonbony co mam v popelniku.Urcite tam dam pas na mysi,ale rad uvitam i jine napady...A v garazi jsem nasel diru,kam chodi do slepa.Tu zabetonuji s radnou davkou strepu...Je fajn ze se Honda libi,ale proc i temto hlodavcum :roll:

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezvani hoste

Příspěvekod Martin666 » 23 zář 2011 11:45

J!R! píše:Dneska jsem po trech tydnech vytahl CRX z garaze a co nevidim....pod sedadlem spolujezdce na me koukaj dve mysi :shock: Nechapu kudu se tam mohli dostat,auto je normalne zavreny a rozhodne nemam zadnou diru v podlaze ci tak.Rychle jsem zavoval na sveho a pritelcinyho psa a nahnal je do auta,ac tam normalne nesmi...Nevite kudy se tam mohli protahnout?Kazdopadne mi sezrali jakysi bonbony co mam v popelniku.Urcite tam dam pas na mysi,ale rad uvitam i jine napady...A v garazi jsem nasel diru,kam chodi do slepa.Tu zabetonuji s radnou davkou strepu...Je fajn ze se Honda libi,ale proc i temto hlodavcum :roll:

Teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 23 zář 2011 12:07

když jsme vyvařovaly lemy a prahy začlo něco hořet po sundání jsme našli natahanej papír a myší bobky *oprava* *box*

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 23 zář 2011 12:17

No čo skús pozreť okolo motora tam by to bolo najpravdepodobnejšie

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 23 zář 2011 12:20

Klidne se smej... ;) Jako prahy jiste trosku asi budou,ale neverim ze chodi tama....kazdopadne jsem jim zadelal jejich soukromy vchod,ale pres vrata a dalsi dvere se tam proste dostanou.Urco mezamezim temu ze je dostanu z garaze,ale jde mi spis o to aby mi nelezli do auta.Premyslim nad nejakym tim akustickym odpuzovacem....

Michal Delic:ok,ale kudyma jdou pak do kabiny?Prece ty pruchodky jsou docela maly,navic je tam pomerne silna gumova prepazka....

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 23 zář 2011 12:59

J!R! píše:Klidne se smej... ;) Jako prahy jiste trosku asi budou,ale neverim ze chodi tama....kazdopadne jsem jim zadelal jejich soukromy vchod,ale pres vrata a dalsi dvere se tam proste dostanou.Urco mezamezim temu ze je dostanu z garaze,ale jde mi spis o to aby mi nelezli do auta.Premyslim nad nejakym tim akustickym odpuzovacem....

Michal Delic:ok,ale kudyma jdou pak do kabiny?Prece ty pruchodky jsou docela maly,navic je tam pomerne silna gumova prepazka....

Čoveče, když myši hrabou betonem, tak... myslíš, že jim bude dělat "nějaká" guma problém?

btw... ty akustické odpuzovače... nevím nevím... je to jen dočasná věc. Oni za čas stejně začnou chodit, kdžy by měli riskovat to, že jinak umřou hlady.... a myši jsou většinou hladové, že? :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 23 zář 2011 13:29

Nee,tyto mysi se chteli jen svest *vtec* :D Nastesti klice mam doma v pokoji,ale treba se sem chystali.... *vytlem*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 23 zář 2011 13:46

Myši jsou svině... aby nespojili drátky :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

solongo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod solongo » 23 zář 2011 14:56

Zdarec lidi chtěl jsem se zeptat jak to vypada s nejakym srazem v Brne nebo okoli :D
Myslim jako crx sraz jsme z Vyškova tak to mame kousek jednou jsem byl i u Olimpie na mini srazu *crx*

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 23 zář 2011 15:20

J!R! píše:Klidne se smej... ;) Jako prahy jiste trosku asi budou,ale neverim ze chodi tama....kazdopadne jsem jim zadelal jejich soukromy vchod,ale pres vrata a dalsi dvere se tam proste dostanou.Urco mezamezim temu ze je dostanu z garaze,ale jde mi spis o to aby mi nelezli do auta.Premyslim nad nejakym tim akustickym odpuzovacem....

No proste ma to tak napadlo inakade nieje cesta sa tam dostať iba ak by si mal zhnité zadné podbehy a aj pod zadnou sedačkou skús pozreť ako sa uchytáva do spodku tými kovovými príchitkami možno ak okolo rezervy, to vieš nenehaj sa zmiasť stsťou myšky ona sa dokáže pretiahnúť pekne malými otvormi... skús skontrolovať tú gumu pri motorovej prepáške či nie je ohlodaná ;)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 23 zář 2011 15:25

Praveze tam nic narusenyho neni....uvidime,kazdopadbe vpalim do garaze takovyty domecky s jedem...

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 23 zář 2011 17:35

:lol: Potfory jedny. :) Jsem pro ten el. odpuzovač. Kamoš si teď instaloval do motorového prostoru, že mu tam leze kuna. Tak jsem mu říkal ať dá vědět jestli to zabralo. No a ty zachvíli na to přijdeš s myšima :lol: . Co takhle hladového hada? Ftip :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 23 zář 2011 18:06

Jako had by byl dobrej i jako alarm :D ale ja co se stitim ikdyz davam zizalu na hacek....nevim nevim... :)

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 23 zář 2011 20:01

přetlakovím otvorem ti tam vlezou jak nic

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“