Voda v kufru

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Voda v kufru

Příspěvekod Hira » 31 črc 2011 09:10

Asi se to tady už řešilo, ale nepovedlo se mi najít správný topic. Včera jsem po měsíci otevřel místo kde je rezerva a zjistil jsem, že je plné vody. Mám tam hodně hader, takže ty tu vodu nasály, ale ikdyž jsem je vytahal, tak tam něco zůstalo. Kudy všudy se tam ta voda může dostat? Je zvláštní, že boky kufru (mezi podběhem a světlem) jsou suché. Děkuji za každou radu *fin*

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Voda v kufru

Příspěvekod mrni » 31 črc 2011 09:59

nekde se to tu resilo,ale jelikoz mam jeste pod kuzi,tak to nemuzu najit :D presne o tomhle sem se vcera bavil s tygrem.ten mi poradil,at se podivam na nejaky hadicky,co vedou od sibru.casto prej bejvaj popraskany a zatejka presne do kufru.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 31 črc 2011 10:05

Cus...klasika....bud jsou ucpane odtokove hadicky ze sibru,ktere vedou ackovyma a ceckovyma sloupkama...anebo to jde pres panty.Resilo se to tu mnohokrat,takze hledej smudlo :)

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 31 črc 2011 10:29

Malá nápověda kde by se to mohlo nacházet...návody..rozcestník...viewtopic.php?p=5151#p5151 a tam už bude správný odkaz :D

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 31 črc 2011 21:12

Hira píše:Asi se to tady už řešilo, ale nepovedlo se mi najít správný topic. Včera jsem po měsíci otevřel místo kde je rezerva a zjistil jsem, že je plné vody. Mám tam hodně hader, takže ty tu vodu nasály, ale ikdyž jsem je vytahal, tak tam něco zůstalo. Kudy všudy se tam ta voda může dostat? Je zvláštní, že boky kufru (mezi podběhem a světlem) jsou suché. Děkuji za každou radu *fin*

hale mám to uplně stejný , skusil sem u kufru jsem mel jako u střechy prasklinku skusil jsem tam dat silikon jentak na zkousku a už mi tam teče jenom na jedný strane kape mi voda s pístku na zvedaní kufru a otamtut kape za lavici a tam stejka k rezerve .. puvodne sem mel černou muru že budu mít prožranou díru v kufru nekde u podbehu ale naštěstí čisto *dance*

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 07 srp 2011 19:31

zacpaný odtoky od šíbru(za hadicema) ...neměl ty jsi celolak +vývar + ošetření spodku?

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 srp 2011 12:45

Hale nejspis jo majitel predemnou mel cero 20 dnu a moc mi toho nerekl vis otom ceru neco? Jestli jo tak pleese napis co snim bylo nebo tak . Klido do sz

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 08 srp 2011 18:30

Petk@ píše:Hale nejspis jo majitel predemnou mel cero 20 dnu a moc mi toho nerekl vis otom ceru neco? Jestli jo tak pleese napis co snim bylo nebo tak . Klido do sz

To ja o tvem aute vim to (pokud je to ono) ze puvodni motor majitel zadrel tak koupil jiny a vymenil ojnicni loziska.
Mozna i oil pumpu ale to uz si nejsem jist.

Nic vic uz ja nevim *fin*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 srp 2011 18:41

jo tak díky :-) a neznas toho majitele ja žebych se jen zeptal atak :-) abych vedel :-) jinak todle jseže m nevedel no ale počítal jsem stim že snim neco bylo protože je vsude silikon *cry*

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 08 srp 2011 20:44

To už se tady hodně řešilo :) Mně tam taky tenkrát jednou stála voda. Přitom já mám odtokový kanálky do předních sloupkú a nemám střešní lišty. Nevím, co to bylo za haluz :)

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 08 srp 2011 21:15

Petk@ píše:jo tak díky :-) a neznas toho majitele ja žebych se jen zeptal atak :-) abych vedel :-) jinak todle jseže m nevedel no ale počítal jsem stim že snim neco bylo protože je vsude silikon *cry*

To uz je vic jak rok co jsem si snim psal takze kontakt na nej nemam.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 srp 2011 22:28

tak aspon něco vim no :-) diky ja schanel podle men ve velkym techničaku na fb jestli nenajdu majitele přede mnou ale bohužel nic no :-( *help*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 09 srp 2011 13:08

Myslel jsem si, že mě se to netýká, ale když jsem včera jel po dešti, ohlídl se a viděl jsem, že mám taky vodu na lavici, tak jsem si uvědomil, že to potkalo i mě :-( chjooo

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 09 srp 2011 23:08

tetkon o víkendu se budu pustet dotoho šíbru a a tech odtokovejch kanalku skusim kdys něco nekde uvidm vzit silikonem a kdys to pomuže tak to pak vyřešim jinak aby to nebylo takove odflakle :-) *oprava* *honda*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 22 srp 2011 22:01

Tak jsem se ktomu konečně dostal a zjistil proč mam vodu v kufru na straně u řidiče jak je trubka od šíbru tak byla na fer vyndana s příruby coje v lemu :-D taksi jaksi voda tekla rovnou do kufru a na druhy straně to bylo pro zmenu ucpaný :-) tak jsem to vycistil profoukal a pořadne upevnil tak uvidim až bude pršet :-) jinak jsem přidal takovej mensi doplněk :-) a přemejšlim jestli nemam sehnat kapotu klidně v jine barvě a taky si ji potahnout :-)
Přílohy
IMAG1536.jpg

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 11 říj 2011 15:11

Chcem sa opytat, riesil som zatekanie do kufra. Najprv mi tieklo popri pantoch ... to je vyriesene novym tmelom. Stale mi vsak zateka. Zistil som ze to zateka cez zadne svetla (tie maju aj v nutri vodu). Na crxuk som nasiel navod ze tesnenie medzi svetlami a karoseriou treba vybrat, vycistit a zasilikonovat, ale tu je problem, predosly majitel uz to asi robil a to tesnenie mi nejde dat dole, proste sa trha. Tak sa chcem spytat odkial by som mohol zohnat nove, ci uz to niekto riesil, ci sa tam da dat aj nejaka guma alebo nieco. Nasiel som na ebay-i za 34€ cely set, len ci sa mi to oplati.

Dalsia vec co sa chcem spytat, pod rezervou je taka diera, predpokladam ze by mala prepustat vodu ak sa tam nejaka dostane. Lenze ja ju mam zapchatu prachom aj tmelom. Chcem poprosit nejaku fotku niekoho kto to ma tak ako to ma byt :)

Vdaka S.

edit:/ nakoniec som to tesnenie kupil, vyjde to 35€ s dopravou na SK.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“