Moderátor: Minor
Hugy píše:Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nějak se mě nepovedloMám tedy dotaz, sportovní sedačku již mám, pás až teď a řeším kam ho uchytit po provlečení sedačkou? Jaké je ideální místo? Díky za rady
J!R! píše:Hugy píše:Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nějak se mě nepovedloMám tedy dotaz, sportovní sedačku již mám, pás až teď a řeším kam ho uchytit po provlečení sedačkou? Jaké je ideální místo? Díky za rady
Tak zalezi jaky mas pac...3bod,4bod?Tribodovy uchyt na spodu za uchyceni origo navijaku,na druhe strane misto zapinani.No a zezadu za zapinani zadnich pasu ci u 4bodu treba za zadni vzperu ci tak neco.Videl jsem i za ulozeni zadnich tlumicu....ale nevim nevim,tam bych to osobne nedal.
Hugy píše:J!R! píše:Hugy píše:Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nějak se mě nepovedloMám tedy dotaz, sportovní sedačku již mám, pás až teď a řeším kam ho uchytit po provlečení sedačkou? Jaké je ideální místo? Díky za rady
Tak zalezi jaky mas pac...3bod,4bod?Tribodovy uchyt na spodu za uchyceni origo navijaku,na druhe strane misto zapinani.No a zezadu za zapinani zadnich pasu ci u 4bodu treba za zadni vzperu ci tak neco.Videl jsem i za ulozeni zadnich tlumicu....ale nevim nevim,tam bych to osobne nedal.
jo to jsem zapoměl napsat - mám 3bodový pás, boky už mám udělané jen zbývá ten zadní úchyt. A tam se právě nemožu rozhodnout, nebude to při uchycení k zadnímu pásu moc pod úhlem? Za tu vzpěru jsem taky uvažoval ale nevím jestli je to pevné místo...
J!R! píše:jo to jsem zapoměl napsat - mám 3bodový pás, boky už mám udělané jen zbývá ten zadní úchyt. A tam se právě nemožu rozhodnout, nebude to při uchycení k zadnímu pásu moc pod úhlem? Za tu vzpěru jsem taky uvažoval ale nevím jestli je to pevné místo...
J!R! píše:
Vzpera he dost pevna,hlavne se k tomu vyuziva,pokud je pas dostatecne dlouhy a je moznost to tam uchytit,tak nevahej.Ja osobne ho mam uchyceny na zapinani zadnich pasu.
J!R! píše:Tak za kufrovou vzperu to nedavej v zadnym pripade.Jednak je to slabej sroub,ktery beztak ani neni pevnosti a navic by to mohlo delat neplechu....Urcite to dej na misto tech zacvakavacu zadnich pasu,jak mam ja....tam je nejaka 12ka,14ka pevnostni sroub...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti