sportovní pás - uchycení

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

sportovní pás - uchycení

Příspěvekod Hugy » 25 črc 2011 19:34

Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nějak se mě nepovedlo :D Mám tedy dotaz, sportovní sedačku již mám, pás až teď a řeším kam ho uchytit po provlečení sedačkou? Jaké je ideální místo? Díky za rady :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: sportovní pás - uchycení

Příspěvekod J!R! » 25 črc 2011 19:51

Hugy píše:Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nějak se mě nepovedlo :D Mám tedy dotaz, sportovní sedačku již mám, pás až teď a řeším kam ho uchytit po provlečení sedačkou? Jaké je ideální místo? Díky za rady :)

Tak zalezi jaky mas pac...3bod,4bod?Tribodovy uchyt na spodu za uchyceni origo navijaku,na druhe strane misto zapinani.No a zezadu za zapinani zadnich pasu ci u 4bodu treba za zadni vzperu ci tak neco.Videl jsem i za ulozeni zadnich tlumicu....ale nevim nevim,tam bych to osobne nedal.

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 25 črc 2011 19:58

J!R! píše:
Hugy píše:Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nějak se mě nepovedlo :D Mám tedy dotaz, sportovní sedačku již mám, pás až teď a řeším kam ho uchytit po provlečení sedačkou? Jaké je ideální místo? Díky za rady :)

Tak zalezi jaky mas pac...3bod,4bod?Tribodovy uchyt na spodu za uchyceni origo navijaku,na druhe strane misto zapinani.No a zezadu za zapinani zadnich pasu ci u 4bodu treba za zadni vzperu ci tak neco.Videl jsem i za ulozeni zadnich tlumicu....ale nevim nevim,tam bych to osobne nedal.

jo to jsem zapoměl napsat - mám 3bodový pás, boky už mám udělané jen zbývá ten zadní úchyt. A tam se právě nemožu rozhodnout, nebude to při uchycení k zadnímu pásu moc pod úhlem? Za tu vzpěru jsem taky uvažoval ale nevím jestli je to pevné místo...

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 črc 2011 20:23

Hugy píše:
J!R! píše:

jo to jsem zapoměl napsat - mám 3bodový pás, boky už mám udělané jen zbývá ten zadní úchyt. A tam se právě nemožu rozhodnout, nebude to při uchycení k zadnímu pásu moc pod úhlem? Za tu vzpěru jsem taky uvažoval ale nevím jestli je to pevné místo...

Vzpera he dost pevna,hlavne se k tomu vyuziva,pokud je pas dostatecne dlouhy a je moznost to tam uchytit,tak nevahej.Ja osobne ho mam uchyceny na zapinani zadnich pasu.
Přílohy
74393_167218409967322_100000374928939_379984_911275_n.jpg

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 25 črc 2011 23:18

J!R! píše:jo to jsem zapoměl napsat - mám 3bodový pás, boky už mám udělané jen zbývá ten zadní úchyt. A tam se právě nemožu rozhodnout, nebude to při uchycení k zadnímu pásu moc pod úhlem? Za tu vzpěru jsem taky uvažoval ale nevím jestli je to pevné místo...

Vzpera he dost pevna,hlavne se k tomu vyuziva,pokud je pas dostatecne dlouhy a je moznost to tam uchytit,tak nevahej.Ja osobne ho mam uchyceny na zapinani zadnich pasu.[/quote]

v tomhle mne vadilo,ze jsem mel pas na sikmo a i kdyz je to oficialne taky mozne z hlediska bezpecnosti tak jedna strana mi nejde stelovat tak jsem to mel nakrivo :(
Jazzik

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 črc 2011 07:45

Mnoooo se stelovanim nemam problem...u ridice to mam na sebe a maximalne seridim,kdyz shodim priberu ci si vemu zimni bundu :) A u spolujezdce kdyztak serizuji primo na "telo" dotycne osoby,pokud ma zajem.Jinak mam tak stale origo pasy,takze je na kazdym co si zvoli...

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 26 črc 2011 15:59

J!R! píše:
Vzpera he dost pevna,hlavne se k tomu vyuziva,pokud je pas dostatecne dlouhy a je moznost to tam uchytit,tak nevahej.Ja osobne ho mam uchyceny na zapinani zadnich pasu.

Já jsem to asi špatně napsal... Myslel jsem uchytit to za vzpěru(píst) co drží víko kufru. Zadní rozpěru mezi tlumiči právě nemám, to bych jinak bez váhání dal tam. Ale asi to nakonec dám za ty úchyty zadních pásů. Má někdo ještě nějaké jiné řešení? Díky :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 črc 2011 16:27

Tak za kufrovou vzperu to nedavej v zadnym pripade.Jednak je to slabej sroub,ktery beztak ani neni pevnosti a navic by to mohlo delat neplechu....Urcite to dej na misto tech zacvakavacu zadnich pasu,jak mam ja....tam je nejaka 12ka,14ka pevnostni sroub...

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 28 črc 2011 20:07

J!R! píše:Tak za kufrovou vzperu to nedavej v zadnym pripade.Jednak je to slabej sroub,ktery beztak ani neni pevnosti a navic by to mohlo delat neplechu....Urcite to dej na misto tech zacvakavacu zadnich pasu,jak mam ja....tam je nejaka 12ka,14ka pevnostni sroub...

ok, ok, udělám to zřejmě takto. Stejně bych to radši zkusil někde k tomu C sloupku, nezkoušel to tam někdo dát? :)

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“