Povolující se matka

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Povolující se matka

Příspěvekod Hugy » 24 črc 2011 16:05

Zdravím, nainstaloval jsem new svody (china 4-2-1), jenže jsou na nich 2 otvory pro lambdu, ten co je na vrchu tak tam je samozřejmě lambda, ale ten co je dole u konce svodů, tak je zaslepen matkou společně s červenou podložku na vodovodní potrubí, nebo na co se používá :D. Jenže ujel jsem 100km a matka se povolila, teď jsme to dotahli ještě víc, udělal jsem testovací jízdu (vytáčení do 7tot/min a podobně :D ) a matka je zase povolená. Poraďte co s tím, díky moc :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Povolující se matka

Příspěvekod Martin666 » 24 črc 2011 16:08

Hugy píše:Zdravím, nainstaloval jsem new svody (china 4-2-1), jenže jsou na nich 2 otvory pro lambdu, ten co je na vrchu tak tam je samozřejmě lambda, ale ten co je dole u konce svodů, tak je zaslepen matkou společně s červenou podložku na vodovodní potrubí, nebo na co se používá :D. Jenže ujel jsem 100km a matka se povolila, teď jsme to dotahli ještě víc, udělal jsem testovací jízdu (vytáčení do 7tot/min a podobně :D ) a matka je zase povolená. Poraďte co s tím, díky moc :)

Zatáhni nějakou pistolou na plastové náboje nebo to zabal to alobalu :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 24 črc 2011 16:31

Hele vim co máš na mysli, já je mam taky, ale ta lambda musí přijít dolu právě tam kde se ti svody spojujou, uzavřít musíš tu vrchní díru páč tam ti jdou výpary jen z jednoho válce a to je špatně, musíš prodloužit drát od lambdy....
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 24 črc 2011 16:56

Umístění lambdy pod motorem je pro motory s vyhřívanou lambdou, což céro není. U motoru typu D16xx jsem to nezažil, ale u motorů B16A1, kde jsou lambdy dvě na začátku větví u motoru, to bývá zdrojem chybových hlášení číslo 43 a 44, protože lambda tam dole pracuje v jiném teplotním rozsahu než má. Ecu se pak často přepíná do nouzového režimu.
Tu matku dole stačí lehce přibodovat a je po problémech.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 24 črc 2011 17:06

A že je potom lambda jen u jednoho válce to nevadí? Já jí mam teda dole a bez problémů...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 24 črc 2011 17:51

No, směs by ideálně měla jít ze všech válců stejná. Jestli to vadí, nevím, ale nevyhřívaná lambda tam dole dobrá není.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 24 črc 2011 19:45

Minor píše:Umístění lambdy pod motorem je pro motory s vyhřívanou lambdou, což céro není. U motoru typu D16xx jsem to nezažil, ale u motorů B16A1, kde jsou lambdy dvě na začátku větví u motoru, to bývá zdrojem chybových hlášení číslo 43 a 44, protože lambda tam dole pracuje v jiném teplotním rozsahu než má. Ecu se pak často přepíná do nouzového režimu.
Tu matku dole stačí lehce přibodovat a je po problémech.

ok, a myslíš že to pujde přibodonout elektrikou, COčko totiž nemám :( ?

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 24 črc 2011 23:19

hele ja ti reknu jak sem to udelal ja aby se mi ten sroub nepovoloval možná nekdo řekne ze to je prasarna ale me to drzi udel do šroubu do ty hlavy drazku a kup si stahovaci kovovou sponku :-)

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 29 srp 2011 21:24

eletrikou to půjde ,nebo vem teflonovou pakovací pásku(na vodotrubí)napakuj šroub a zatáhni.jestli to budeš brát trafem,tak si odpoj altík

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 30 srp 2011 18:25

tak vyřešil jsem to tak, že jsem závit omotal tou teflonovou páskou (doufám že to je teda ona :D ) a na dosedací plochu jsem dal červený silikon, nechal jsem to den schnout - už tak jezdím zhruba 3 týdny a zatím to drží, tak uvidíme :)

Vendik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vendik » 30 srp 2011 19:50

[quote="Minor"]No, směs by ideálně měla jít ze všech válců stejná. Jestli to vadí, nevím, ale nevyhřívaná lambda tam dole dobrá není.[/quotetim co si napsal sni nadhodil asi reseni meho probnemu mam na z5 take ladene svody ale zavit na lambdu mam dole a auto porad tak nak skyta v nizkych otackach muze to byt tim ze patri nahoru ?

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 31 srp 2011 08:36

může to být tím...

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“