Zahřívání páky ručky
Moderátor: Minor
Zahřívání páky ručky
Zdravíčko! Když dojedu z nějaké delší jízdy a pak sáhnu na páku ruční brzdy, tak je jakási zahřátá. Myslíte si, že by to mohlo vést teplo od výfuku? Podotýkám, že na ručce nemám žádný potah ani kryt, prostě holá kovová tyč
. Děkuji za rady.
Re: Zahřívání páky ručky
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Určitě na 99%, jak jinak a jestli máš holej kov jak píšeš tak zaručeně... S tim bych si hlavu nedělal 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
J!R! píše::) Cau.Tak s tim jsem se jeste nesetkal,ale je mozny ze nemas odstinovany vyfuk....
Tím myslíš ten plechovej (stříbrnej) kryt? (nevím z čeho to je)
Hira píše:J!R! píše::) Cau.Tak s tim jsem se jeste nesetkal,ale je mozny ze nemas odstinovany vyfuk....
Jj,je to hlinikovej pulkruh....
J!R! píše:Hira píše:J!R! píše::) Cau.Tak s tim jsem se jeste nesetkal,ale je mozny ze nemas odstinovany vyfuk....
Jj,je to hlinikovej pulkruh....
Mno, tak ten tam nemám...
No tak,kdyz ho tam das,tak se to urco zlepsi....kdyztak je mam jako komplet.... 200kc
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“