zahřívání kola

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

zahřívání kola

Příspěvekod Martin16 » 04 črc 2011 08:39

Pánové mam takovou patálii dnes jsem si všimnul že mi extremně zahřívá pravé přední kolo (škube i volat) podezření mám na připečenou destičku anebo na brz.váleček který je stále vysunutý (zatim jsem to nerozdělával) Chci se zeptat stačí váleček zatlačit zpět(pokud to bude tím) anebo se to bude muset nahradit novým dílem? Dík za rady *drinks*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: zahřívání kola

Příspěvekod jazzik » 04 črc 2011 10:26

Martin16 píše:Pánové mam takovou patálii dnes jsem si všimnul že mi extremně zahřívá pravé přední kolo (škube i volat) podezření mám na připečenou destičku anebo na brz.váleček který je stále vysunutý (zatim jsem to nerozdělával) Chci se zeptat stačí váleček zatlačit zpět(pokud to bude tím) anebo se to bude muset nahradit novým dílem? Dík za rady *drinks*

taky by mohlo bejt uz spatny lozisko...
jinak rozhejbani brzd udelej rovnou cely - ty cepy/osycky na posouvani trmenu trosku namazni aby se vraceli...valecek napred zkus rozhejbat sykovkama aby se povolil...pak sem to dycky zaklepaval bud pres klic nebo nejakou takovou blbost kterou das pres pistek a do toho klepnes kladivkem ... da se taky velkyma sykovkama s trochou snahy zamacknout ... a nebo do pistku vlozit co nejvetsi orech na racnu a parkrat klepnout
Jazzik

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 04 črc 2011 10:32

díky pane hned na to vlítnu :D jen doufám že to není ložisko *cry*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 črc 2011 10:38

Martin16 píše:díky pane hned na to vlítnu :D jen doufám že to není ložisko *cry*

tak to obvykle huci.... jinak ho muzes vyzkouset zvednutim auta a zahejbanim kola tak,ze ho chytnes vodorovne po krajich a zacnes jakoby nacvicovat situaci ze zatacis tam a zpet,ale jen lehce,takhle poznas lozisko,ze se ti kolo hejbe i s kotoucem atd... a taky se takhle da zjistit tycka a cep rizeni
Jazzik

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 04 črc 2011 10:45

jazzik píše:
Martin16 píše:díky pane hned na to vlítnu :D jen doufám že to není ložisko *cry*

tak to obvykle huci.... jinak ho muzes vyzkouset zvednutim auta a zahejbanim kola tak,ze ho chytnes vodorovne po krajich a zacnes jakoby nacvicovat situaci ze zatacis tam a zpet,ale jen lehce,takhle poznas lozisko,ze se ti kolo hejbe i s kotoucem atd... a taky se takhle da zjistit tycka a cep rizeni

v kole díkybohu nic nehučí a jenom cvaká mám totiž navíc prasklou manžetu takže se začíná ozývati kloubek :-)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 črc 2011 11:11

Martin16 píše:
jazzik píše:

v kole díkybohu nic nehučí a jenom cvaká mám totiž navíc prasklou manžetu takže se začíná ozývati kloubek :-)

ajeje,obcas to jde zachranit tim,ze to vymejes a vymenis vazelinu,ale zatim se to mne osobne neosvedcilo...takze jakmile vidim prasklou manzetu tak bud pres ni dam igelit a stahnu binderama a pak setrim na prachovku...
Jazzik

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 04 črc 2011 12:07

Buď je na vině brzdič a pístek v něm, který zůstává viset, nebo bordel v brzdiči a na vodících plíšcích, které neumožňují volný pohyb brzdových destiček.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 04 črc 2011 14:21

Brzdovym valeckem myslis asi pistek,ze? Je mozny, ze se ti pod manzetu u nej dostal bordel a nebo zareznul. To je asi potreba ho vysunout, ocistit a namazat vazelinou. Podle toho co pises, tak by to odpovidalo. Nebo jak rikal Minor. Proste zkusit rozhybat cely trmen

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 07 črc 2011 08:16

Děkiji všem za rady třmen rozebrán vyčištěn kolo se už nehřeje *fin* no a co se týká kopání do volantu je na vině zkroucený kotouč
To Jazzik : mam doma připravenou celou poloosu ( i s kloubem) takže výměna se už chystá :D

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“