zahřívání kola
Moderátor: Minor
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
zahřívání kola
Pánové mam takovou patálii dnes jsem si všimnul že mi extremně zahřívá pravé přední kolo (škube i volat) podezření mám na připečenou destičku anebo na brz.váleček který je stále vysunutý (zatim jsem to nerozdělával) Chci se zeptat stačí váleček zatlačit zpět(pokud to bude tím) anebo se to bude muset nahradit novým dílem? Dík za rady 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Re: zahřívání kola
Martin16 píše:Pánové mam takovou patálii dnes jsem si všimnul že mi extremně zahřívá pravé přední kolo (škube i volat) podezření mám na připečenou destičku anebo na brz.váleček který je stále vysunutý (zatim jsem to nerozdělával) Chci se zeptat stačí váleček zatlačit zpět(pokud to bude tím) anebo se to bude muset nahradit novým dílem? Dík za rady
taky by mohlo bejt uz spatny lozisko...
jinak rozhejbani brzd udelej rovnou cely - ty cepy/osycky na posouvani trmenu trosku namazni aby se vraceli...valecek napred zkus rozhejbat sykovkama aby se povolil...pak sem to dycky zaklepaval bud pres klic nebo nejakou takovou blbost kterou das pres pistek a do toho klepnes kladivkem ... da se taky velkyma sykovkama s trochou snahy zamacknout ... a nebo do pistku vlozit co nejvetsi orech na racnu a parkrat klepnout
Jazzik
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
díky pane hned na to vlítnu
jen doufám že to není ložisko 

Martin16 píše:díky pane hned na to vlítnujen doufám že to není ložisko
tak to obvykle huci.... jinak ho muzes vyzkouset zvednutim auta a zahejbanim kola tak,ze ho chytnes vodorovne po krajich a zacnes jakoby nacvicovat situaci ze zatacis tam a zpet,ale jen lehce,takhle poznas lozisko,ze se ti kolo hejbe i s kotoucem atd... a taky se takhle da zjistit tycka a cep rizeni
Jazzik
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:Martin16 píše:díky pane hned na to vlítnujen doufám že to není ložisko
tak to obvykle huci.... jinak ho muzes vyzkouset zvednutim auta a zahejbanim kola tak,ze ho chytnes vodorovne po krajich a zacnes jakoby nacvicovat situaci ze zatacis tam a zpet,ale jen lehce,takhle poznas lozisko,ze se ti kolo hejbe i s kotoucem atd... a taky se takhle da zjistit tycka a cep rizeni
v kole díkybohu nic nehučí a jenom cvaká mám totiž navíc prasklou manžetu takže se začíná ozývati kloubek
Martin16 píše:jazzik píše:Martin16 píše:díky pane hned na to vlítnujen doufám že to není ložisko
v kole díkybohu nic nehučí a jenom cvaká mám totiž navíc prasklou manžetu takže se začíná ozývati kloubek
ajeje,obcas to jde zachranit tim,ze to vymejes a vymenis vazelinu,ale zatim se to mne osobne neosvedcilo...takze jakmile vidim prasklou manzetu tak bud pres ni dam igelit a stahnu binderama a pak setrim na prachovku...
Jazzik
Buď je na vině brzdič a pístek v něm, který zůstává viset, nebo bordel v brzdiči a na vodících plíšcích, které neumožňují volný pohyb brzdových destiček.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Brzdovym valeckem myslis asi pistek,ze? Je mozny, ze se ti pod manzetu u nej dostal bordel a nebo zareznul. To je asi potreba ho vysunout, ocistit a namazat vazelinou. Podle toho co pises, tak by to odpovidalo. Nebo jak rikal Minor. Proste zkusit rozhybat cely trmen
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Děkiji všem za rady třmen rozebrán vyčištěn kolo se už nehřeje
no a co se týká kopání do volantu je na vině zkroucený kotouč
To Jazzik : mam doma připravenou celou poloosu ( i s kloubem) takže výměna se už chystá
To Jazzik : mam doma připravenou celou poloosu ( i s kloubem) takže výměna se už chystá
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“