Vasa píše:Já bych prosklenej bral hned koukáš ven sluníčko Ti tam svítí a nejlepší je že to nehnije.
to je nad ta nejpozitivnější vc na tom a ještě by jsi viděl na semafor když zastavíš oc něj:D
Moderátor: Minor
Vasa píše:Já bych prosklenej bral hned koukáš ven sluníčko Ti tam svítí a nejlepší je že to nehnije.

LJay píše:Tenhle manuální šíbr si prosím tě našel kde? Kdyby se to dalo někde sehnat, tak bych se možná vyprdnul na ten lexan a šel touhle cestou.

Wláďa píše:Hoši asi vás naštvu ale mam doma prosklenej šíbr na crx... To jsem ale hajzl co

ee tenhle je z accorda 92 kterýho právě rozebírám, ale rozměrově a tvarově je hodně podobnej, tak mam v plánu použít starej plechovej šíbr jako rám a tohle do toho vsadit, když by někde přesahoval tak to taky nebude problém protože mam kámoše ve sklárně a prej by to šlo zaříznout nebo zabrousit...
  ee tenhle je z accorda 92 kterýho právě rozebírám, ale rozměrově a tvarově je hodně podobnej, tak mam v plánu použít starej plechovej šíbr jako rám a tohle do toho vsadit, když by někde přesahoval tak to taky nebude problém protože mam kámoše ve sklárně a prej by to šlo zaříznout nebo zabrousit...

Co to? Nějakej zámrd? Stalo se to někomu?
 Co to? Nějakej zámrd? Stalo se to někomu?

možná sem oběvil dneska kterej šíbr by pasoval na cero a je taky prosklenej
 možná sem oběvil dneska kterej šíbr by pasoval na cero a je taky prosklenej   stál jsem vedle starý preludky (mrkačka) a rozmerove to bylo uplně stejne. žebych to oběvil ?
 stál jsem vedle starý preludky (mrkačka) a rozmerove to bylo uplně stejne. žebych to oběvil ?  
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 242 hostů