jelikož ty starý panty jsou uplně vychozeny těsníci guma na dveře
Moderátor: Minor
těsníci guma na dveře
prosím vás nevíte někdo kde bych mohl sehnat novou těsnící gumu na dveře a na kolik to výjde a noví panty asi taky mě totiž pořad teče voda do auta přes tu gumu a dveře nejdou dopasovat
jelikož ty starý panty jsou uplně vychozeny 
jelikož ty starý panty jsou uplně vychozeny Re: těsníci guma na dveře
co konkrétně myslíš tou těsnící gumou?náke panty bych možná měl..
Re: těsníci guma na dveře
no ta tlustá těsnící guma na dveřích
a v jakým stavu máš ty panty a co za ně?
na dveřích jsou snad 2 gumy tuším,a na jaké dveře??vím že se mi náké panty valí v garáži,mají na sobě určitě povrchovou rez,ale to stačí bud opískovat nebo obrousit kartáčem na vrtačce,mohu se na ně zítra podívat.
no měl jsem na mysli tu co vede o kolo celých dveří ale když tak nad tím přemýšlím hodili by se my obě a na leví dveře a pokud možno i lištu mezi sklem a plechem 
tu gumu mám na levé dveře,mohu ti jí dovézt na crx sraz popřípadě i s panty.po té liště se podívám ale nejspíš jí nemám
to by bylo fajn
co za to chceš? ja tam taky povezu pár věcí jako například střešní lišty a napraskanou peněženku pro případ výhodných nabídek 
s dovolením (i bez něj) oživím téma
Taky mám problém se zatýkáním do auta přes dveře, ale teče mi tam gumou co je u okna, někde v předu nevím jestli nekde u zrcátka nebo jak... otázka zní, dala by se někda ta guma sehnat nová? ideálně v brně. Díky za tim (zrcátko budu sundávat tak to objedu silikonem
ale tu gumu asi moc jinak než novou nevymyslím)
a zjistil sem to až díky sundaným tapecům, tak jestli třeba ten tapec netlačí to oknu nějak víc na tu gumu aby tama neteklo? nevím
Taky mám problém se zatýkáním do auta přes dveře, ale teče mi tam gumou co je u okna, někde v předu nevím jestli nekde u zrcátka nebo jak... otázka zní, dala by se někda ta guma sehnat nová? ideálně v brně. Díky za tim (zrcátko budu sundávat tak to objedu silikonem
a zjistil sem to až díky sundaným tapecům, tak jestli třeba ten tapec netlačí to oknu nějak víc na tu gumu aby tama neteklo? nevím
myslís to tak jako ze ti tece do dveří?
jojo kolem okna, to spodní těsnění
tam podle me potece vzdy proto jsou dole ve dveřích ty odtoky to je jen stírák a ne tesnění bys to musel prilepis silikonem
a z toho duvodu je na dverích ten igelit aby to neslo na tapec
Ahaa
mě nenapadlo, ja si hlavně žádnýho odtoku nevšiml 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“