Velka prozba
Moderátor: Minor
-
scirocco01
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Velka prozba
Mam crx ed9 a kupil som shutle 4x4 chcem to nahodit na moju crx neviemy niekto poslat nejake plany alebo co by my pomohlo pri instalacii, dakujem za pomoc.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Velka prozba
Co že si to koupil???
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Chce si z CRXa udělat 4x4. Jediný o kom vím je Marat 

e-mail: crxr@seznam.cz
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
HT88 píše:Chce si z CRXa udělat 4x4. Jediný o kom vím je Marat
No já právě taky vim jen o Maratovi a pak jsem ještě viděl crx co mělo motor vepředu i vzadu...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Marat to má komplet překopané.. nevím, jak má dělané závěsy, ale rozhodně tam nemá kardan ze shuttelu.. myslím, že tam zkracoval z Avie, protože prostě ta slabá tyčka neydrží ten výkon(rohovor s ním je ve videjích) a pokud jde o to bimoto, to stavěl Skřítek (viz napsali o nás)
chosse.j píše:Marat to má komplet překopané.. nevím, jak má dělané závěsy, ale rozhodně tam nemá kardan ze shuttelu.. myslím, že tam zkracoval z Avie, protože prostě ta slabá tyčka neydrží ten výkon(rohovor s ním je ve videjích) a pokud jde o to bimoto, to stavěl Skřítek (viz napsali o nás)
Tak nejak to bude.navic poloosy jsou na zakazku,prevodovka ze shutlu tusim ze serie,ale pokud my je znamo,tak je 4x4 pouze na jednicku,ma to dve jednicky.Mnooo kazdopadne sis dal dost velkej ukol a drzim palce...
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
také jsemo tom přemýšlel..ale nemám na to prostředky ani čas a ani prostor
v každém případě jestli se do toho pustíš, budu držet palce!!
Lidí, co tohle napadlo, už pár bylo a občas se do toho někdo snad i pustil, ale ještě jsem neviděl hotové auto. U toho crxka to znamená velký zásah do podlahy, zkrátit kardan atd.
Osobně bych se vypravil opačnou cestou, nechal origo spodek shuttlu, místo sohc dal dohc motor, protože tam pasuje krásně, a karoserii shuttlu upravil ala crx.
Jinak ta převodovka prý není stavěná na nějaké extrémnější výkony.
Osobně bych se vypravil opačnou cestou, nechal origo spodek shuttlu, místo sohc dal dohc motor, protože tam pasuje krásně, a karoserii shuttlu upravil ala crx.
Jinak ta převodovka prý není stavěná na nějaké extrémnější výkony.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
-
scirocco01
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Neviete my niekto zohnat na marata kontakt alebo nieco ja mam nato aj prostriedky ,aj cas dakujem.
Na autě mohly proběhnout změny. Tady je kontakt http://www.marat.cz/kontakt.html 

- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
No preji ti prijemnou plavbu
pokud nejsi opravdu zdatny a nemas fakt dobre vybavenou dilnu tak se z toho po...... Musis upravit kompletne tunel vcetne podlahy pod zadnima sedckama zadni ramena i kdyz vypadji stejne tak jsou na CRXu kratsi takze ze dvou ramen udelat jedno vymyslet nadrz nebot ta ze shuttla je vysoka jako krava. Ne ze by to neslo ale ver ze to neni jen neco vymenit tudle poklepat a tamhle trosku privarit. Take jsem o tom uvazoval mam komplet veci od prevodovky prez tunel a komplet drzaky zad difu ale narocnost prestavby se mi zdala prilis velka a take jsem si sjel se civicem 4X4 s D16A9 motorem a ztrata vykonu je tam opravdu zntelna. I Capriho s 200konema jem radsi ze 4X4 predelal na zadek byla s tim vetsi zabava a narust vykonu oproti 4x4 byl taky dost velky
pokud nejsi opravdu zdatny a nemas fakt dobre vybavenou dilnu tak se z toho po...... Musis upravit kompletne tunel vcetne podlahy pod zadnima sedckama zadni ramena i kdyz vypadji stejne tak jsou na CRXu kratsi takze ze dvou ramen udelat jedno vymyslet nadrz nebot ta ze shuttla je vysoka jako krava. Ne ze by to neslo ale ver ze to neni jen neco vymenit tudle poklepat a tamhle trosku privarit. Take jsem o tom uvazoval mam komplet veci od prevodovky prez tunel a komplet drzaky zad difu ale narocnost prestavby se mi zdala prilis velka a take jsem si sjel se civicem 4X4 s D16A9 motorem a ztrata vykonu je tam opravdu zntelna. I Capriho s 200konema jem radsi ze 4X4 predelal na zadek byla s tim vetsi zabava a narust vykonu oproti 4x4 byl taky dost velky
Naposledy upravil(a) skritek dne 16 dub 2011 09:55, celkem upraveno 1 x.
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
-
scirocco01
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Takze pani mam prevas novinku predok je komplet nahodeny a ide sa na zadnu napravu dam urcite vediet ako som natom inac dakujem za podporu.
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
no mas muj obdiv hlavne proto ze udelas nejprve to co je lehke a pak se poustis do toho tezkeho. Informuj jak pokracujes
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle
hua, to vypadá na další slibný projekt
držím palce a házej i nějaké foto, info a tak
tohle si moc rád počtu 
držím palce a házej i nějaké foto, info a tak - PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
tak ted přijde na řadu flexiho stroj a sváředlo ... taky jsem přemýšlel,ale bylo moc moc proti ,už to že shutlíkovskou převodovku při zvýšení výkonu a dávání za uši opouští dvojka 
-
scirocco01
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Pani je to vsetko super uz iba uchit kardanu a uchit diferaku a nadrz ,urcite sem potom dam viac fotiek vsetky dakujem za rady a navrhy ale hlavne maratovy vela my poradil .
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle chci vidět!!! a rozhodně nebudu sám.. veškeré info, fotky, videa sem!! PROSÍÍÍÍÍÍÍÍM
Taky to chci vidět!! Bude návod???

-
scirocco01
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“