CRX 1G
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
CRX 1G
ahoj, zdravím vás všechny, jsem tu nový
Zajímalo by mě, jestli by na CRX 1G pasovalo nějaké menší křídlo a kit sání z CRX 2G. Popř., pokud někdo víte o těchto dílech přímo z 1G za rozumnou cenu, tak napište
Ještě sháním nějakého dobrého a levného autoklempíře z jižní Moravy, který by dokázal vyměnit zadní lemy (které bych si koupil). Hoďte typ. Děkuju za odpovědi
Re: CRX 1G
ahoj,nejaky dily bych mozna dokazal sehnat,kamarad tuhle pritah jednickovy crx s nejakyma dilama navic
tak si rekni co potrebujes
Jazzik
- tunerbs911
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Honza píše:ahoj, zdravím vás všechny, jsem tu novýZajímalo by mě, jestli by na CRX 1G pasovalo nějaké menší křídlo a kit sání z CRX 2G. Popř., pokud někdo víte o těchto dílech přímo z 1G za rozumnou cenu, tak napište
Ještě sháním nějakého dobrého a levného autoklempíře z jižní Moravy, který by dokázal vyměnit zadní lemy (které bych si koupil). Hoďte typ. Děkuju za odpovědi
Nazdar mám krídlo z CRX 2G origo VTEC chceš?
HONDA CRX EE8 B16A1
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
no sháním hlavně přední masku v pěkným stavu bez vylámaných oček (nejlépe stříbrnou, ale není důležitý) a možná nějaký to křídlo (pokud by pasovalo z toho V-TECA, tak by to nebylo špatný). Zatím se ptám jen tak informativně
Hlavně tu masku... za to křídlo by chtěls kolik? jak vypadá? dík
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
tunerbs911 píše:Honza píše:ahoj, zdravím vás všechny, jsem tu novýZajímalo by mě, jestli by na CRX 1G pasovalo nějaké menší křídlo a kit sání z CRX 2G. Popř., pokud někdo víte o těchto dílech přímo z 1G za rozumnou cenu, tak napište
Díval jsem se na to křídlo ve tvých inzerátech. Škoda že je vykouslý (asi pro stěrač). Já stěrač nemám, takže je to na prd...
- tunerbs911
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Honza píše:tunerbs911 píše:Honza píše:ahoj, zdravím vás všechny, jsem tu novýZajímalo by mě, jestli by na CRX 1G pasovalo nějaké menší křídlo a kit sání z CRX 2G. Popř., pokud někdo víte o těchto dílech přímo z 1G za rozumnou cenu, tak napište
Díval jsem se na to křídlo ve tvých inzerátech. Škoda že je vykouslý (asi pro stěrač). Já stěrač nemám, takže je to na prd...ale dík
áno presne tak to je výrez na stierač...ale dá sa to spraviť keby si chcel tak ti to nejaký šikovný človek zahladí tak že to ani vidieť nebudeš že tam ten výrez bol...ale ok keď nechceš
HONDA CRX EE8 B16A1
neviem neviem ako by pasovalo vtecové krídlo na ZC1
jak dizajnovo tak rozmerovo... ...ale možno sa mýlim... 

enjoy VTEC
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“